Kesinliklee.Adam olsa evlenme teklif ederdi çocuğu aldırmanı istemezdi, sen karar verirdin ama yine de engellemek isterdi, adam olsa kovcağını bilse bile hastaneye gelir kapında yatardı, arkadaş başkasını bulamam korkusu yaşıyor.
para göndermiş.Çok geçmiş olsun canım sana daha çok üzüldüm inan ki , elleri kırılsın inşallah utanmazın ! Nasıl yani görüntülü birşeyler yaşamış ne demek anlamadım o nasıl oluyor ?
Peki neden boşanamıyorsun canım maddiyat yüzünden mi ? Bir adam bu kadar kendini nasıl rezil eder , çoluğundan çocuğundan da utanmıyor bunlar .Sanal yolla yani
Kendi isteğini gidersin görüntülü bisey yapsın diye birine para
para göndermiş.
Dekontu gördüm.
Bende cikmazdaykm
Kocam yapmaz değilse bu işten nasıl en az zararla en doğru şekilde kurtulurum onu düşünüyorum.
Peki neden boşanamıyorsun canım maddiyat yüzünden mi ? Bir adam bu kadar kendini nasıl rezil eder , çoluğundan çocuğundan da utanmıyor bunlar .
O zaman bu süreçte maddi anlamda birikim yap kendine canım, kenarda paran olsun. Ne olacağı belli olmaz kendini garantiye al. Allah yardımcın olsun.Hem maddiyat hemde 10 aylık çocuğum daha.
Utansa o da iyi.
Anlamıyorum. Evdekine yetmeyen disarda soluğu alıyor..
Napacagimi da bilmiyorum gerçi
Amin canım şuan az da olsa birikim yapıyorum.. uni okuuorum bir yandan.. en azından atanıncaya kadar sabır çekmem gerekiyor ki kendi aileme dönmeden çocuğumla yasamimi sürdürebileyim..O zaman bu süreçte maddi anlamda birikim yap kendine canım, kenarda paran olsun. Ne olacağı belli olmaz kendini garantiye al. Allah yardımcın olsun.
Çok akıllıca bir karar vermişsin canım, inşallah herşey gönlünce olur .Amin canım şuan az da olsa birikim yapıyorum.. uni okuuorum bir yandan.. en azından atanıncaya kadar sabır çekmem gerekiyor ki kendi aileme dönmeden çocuğumla yasamimi sürdürebileyim..
Öncelikle şunu belirteyim ki evliyim aldatıldımmı aldatılmadımmı bilmiyorum birkaç bişey yakaladım ama hep inkar edildi eşim tarafımdan şimdi konuyla alakalı şunu söyleyimki adam açıkça o beni zorladı demiş evine gitmiş bu istemsiz bişey olamaz neden evine gittin bu kadın bu zorlama olayını yapacak cesareti ve yüzü nerden buldu..bişeyler varmışki ateşla barut yanyana duramamış..affetme konusuna gelince de evli değilsiniz bi şansı verecek bahaneniz yok affetseniz ömür boyu size sadık olsa bile hep bi şüphe kuşku ile yaşayacaksın buda hiçççç kolay değil..sizi sevdiği değer verdiği yaşadığı sorunlardan belli ama hata yaptı bunun affedilir bi tarafı yok aynı hatayı siz yapsaydınız daha çirkin bi muamele ile karşılaşırdınız..bidefa hata yapan sürekli yapar çünkü affetme potansiyelinizin olduğunu görecek....hiç zorlamayın bence maalesef erkekler sadık değil hiç bir erkeğin eşimi sevgilim aldatmadım lafına inanmıyorum inanmamda ne aşklar gördüm sonu ihanetle biten..ilerde hayatınıza girecek kişide sadık olmayabilir bu çok ince bi mevzu vazgeçemiyorsanız affedinHerkese selamlar.
Umarım uzatmadan meramımı anlatabilirim.
Aldatıldım. Hem de işin komik yanı ilişkimizin en ateşli zamanlarında... ( Muazzam aktif bir seks hayatımız da varken üstelik! )
Beyefendinin konuyla ilgili savunması şu :
Yurt dışından getirmem için rica ettiği emaneti vermek için evine gittim ve o sırada o beni zorladı, onunla yatmak için gitmemiştim, orgazm bile olamadım. ( Biliyorum, hepinize komik geliyor, bana da geliyor inanın ve tabii ki inanmıyorum ona.)
Aldatılmakla kalmadığım gibi, aldatıldığımı öğrendikten iki gün sonra da hamile olduğumu öğrendim. ( Bu arada evli değilim ve aslında doğum kontrol hapı kullanıyordum. )
Olayı kadın tarafının ağzından duyduktan sonra, hemen, açıklama beklemeksizin boynuzlarımın müsebbibi olan herifi engelledim, numarasını sildim fakat aynı gün evime geldi, ''neden terkedildiğini öğrenmek için''.
Biraz atışma sonrasında, durumu anlattım. Kızlar, beden dilinden iyi anlarım, ismim gibi biliyorum ki yalan söylüyordu ama ha bire de ağlıyordu...
Neyse, evime gelişinden ve ihanetin yüzüne vuruşumdan sonra günlerce, haftalarca bir dargın, bir barışık devam etti ilişkimiz. (İlişkiyse tabii. )
Bu süreçte ben kürtaj oldum, kürtaj olurken onu yanımda istemedim kızgın olduğum için ama yine de ondan hastaneye gelmesini beklerdim, gelmedi! Gerekçesi : Korktum daha çok üzülmenden ya da beni kovmandan 'dı. . ( O halde, hastanede ona ne yapabileceksem! )
Yine bu süreçte karşı taraf 90 kilolardan başlayarak gün gün eridi, 70 kilolara dek düştü, her gün ağladı, her gün bir şeyler yapmaya çalıştı kendince. En sonunda baktım, bu işin içinden çıkamıyoruz, aldım onu bir psikiyatriste gittim.
Psikiyatr önerisiyle ilişkimizi dondurmaya karar verdik. ( Bir tarihte, bir saatte tekrar buluşmak üzere ayrıldık. O tarihte gelmeyen vazgeçmiş demektir diye anlayacak gelen taraf diye de anlaştık.) Bu arada, geçirdiğim bu süreçte ben de baya kilo verdim ve depresyona girdim ki kendim de bireysel olarak yardım almaya devam ediyorum. Onun da profesyonel yardım aldığını biliyorum çünkü yeme, içme, uyuma sorunları geliştirdi bu sırada.
Onu affedemiyorum, affedemiyorum. Arada bir whatsapp'tan bakıyorum, durumunda, buluşacağımız güne kalan gün sayısını paylaşıyor. Güya, benimle evlenmek de istiyor... (Ben istiyor muyum bu olanlardan sonra, bilmiyorum!)
Pişmanlık fayda eder mi ? İhanet acım geçer mi ? Affetmeli ve bir şans daha vermeli miyim ? Siz ne dersiniz, o gün geldiğinde, oraya gitmeli miyim ? Yoksa, yoluma, güvenli bir liman bulana dek kendi başıma mı devam etmeliyim?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?