İhanet ve Sonrası

Kesinliklee.
Zaten diyor ya sığınacağım bir liman bulana kadar tek mi devam etmeliyim diye.
Hayatını bir erkek olmadan devam ettiremiyor sanırım

Ya farkında mısınız; konu sahibinin anlattığına göre, adam çok ciddi acı çekiyor.
Bu bir iyi gösterge değil midir?
Ayrıyeten, adam psikoterapiye katılmayı kabul etmiş ve devam etme niyetinde. Sanıyor musunuz ki, psikoterapiye (tabii gerçekten işinin ehli bir psikolog/psikiyatrist ise) devam etmek, terapiyi ciddiye alıp emek vermek, düşünmek, ortaya çıkanlar karşısında sık sık şoklar ve çöküşler yaşamak...kolay bir şeydir? Hayır, değildir. Ve çoğu insan bu sürece dayanamaz, terapiyi bırakır.
Görünen o ki, bu adam iyi bir adım atmış. Ayrıca fiziksel göstergeleri (aşırı kilo kaybı, uykusuzluk, vs) de var.
Daha ne istiyoruz ki?
Ben hiç hata yapmadım ve garanti ediyorum ki, hayatımın son anına kadar hiç bir konuda, hiç bir hata yapmayacağım, diyebilen bir insan, sizce inandırıcı ve güvenilir midir? Mümkün müdür böyle bir şey?

Hani bir sahne var kibar feyzoda aga kaciyor ya o sekilde kaçç... Kimse yanlislikla soyunmaz... Kadin ona tecavuz etmis gibi anlatmis ayrintiya girmesi hasibiyle ben burdan sinir oldum bu ne cirkin bir savunma. Zaten istemese kuş uçmazdı. Tobe tobe kurtajına sebebiyet vermis yanina bile gelmemis bir balta ile istersen
evlende gör gününü!

Sanal yolla yani
Kendi isteğini gidersin görüntülü bisey yapsın diye birine para
Çok geçmiş olsun canım sana daha çok üzüldüm inan ki , elleri kırılsın inşallah utanmazın ! Nasıl yani görüntülü birşeyler yaşamış ne demek anlamadım o nasıl oluyor ?
para göndermiş.
Dekontu gördüm.
Bende cikmazdaykm
Kocam yapmaz değilse bu işten nasıl en az zararla en doğru şekilde kurtulurum onu düşünüyorum.

Peki neden boşanamıyorsun canım maddiyat yüzünden mi ? Bir adam bu kadar kendini nasıl rezil eder , çoluğundan çocuğundan da utanmıyor bunlar .

Peki neden boşanamıyorsun canım maddiyat yüzünden mi ? Bir adam bu kadar kendini nasıl rezil eder , çoluğundan çocuğundan da utanmıyor bunlar .

Hem maddiyat hemde 10 aylık çocuğum daha.

Utansa o da iyi.
Anlamıyorum. Evdekine yetmeyen disarda soluğu alıyor..

Napacagimi da bilmiyorum gerçi

Hem maddiyat hemde 10 aylık çocuğum daha.

Utansa o da iyi.
Anlamıyorum. Evdekine yetmeyen disarda soluğu alıyor..

Napacagimi da bilmiyorum gerçi
O zaman bu süreçte maddi anlamda birikim yap kendine canım, kenarda paran olsun. Ne olacağı belli olmaz kendini garantiye al. Allah yardımcın olsun.

O zaman bu süreçte maddi anlamda birikim yap kendine canım, kenarda paran olsun. Ne olacağı belli olmaz kendini garantiye al. Allah yardımcın olsun.
Amin canım şuan az da olsa birikim yapıyorum.. uni okuuorum bir yandan.. en azından atanıncaya kadar sabır çekmem gerekiyor ki kendi aileme dönmeden çocuğumla yasamimi sürdürebileyim..

gerçekten bazı hataların telafisi zordur, yoktur.
en iyi erkek pişman olmuş erkektir diyelim ve çok iyi ders aldığını bir daha yapmayacağını düşünelim. siz de inansanız. peki mevcut aldatmayı siz unutabilecek misiniz? aranızdaki masumiyet bitti, her kavga beni aldattına çıkacak, her sevgi sözcüğünde ama sen beni aldattın diye düşünecek ve inanmayacaksınız. aldattığı gerçeği hiç aklınızdan çıkmayacak.
hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Bir kez affedince nasilsa affediyor, bensiz de yapamiyor diye devam ediyorlar.
Aldatmak kisilik bozuklugu. Bir kez yapan bir daha yapiyor. Istisnasini gormedim.

Ha bir de suphelerle omur boyu yasayabilecek misiniz?
Her tartismada da ısıtıp ısıtıp bu gundeme gelecek?
Bundan sonra da asla eskisi gibi olamayacaksiniz bu arada.
Temiz bir sayfayla hayata baslamak en mantiklisi.

Bir erkek kendini ispatlamaya çalışırken ağlıyorsa eğer o kişi net samimiyetsizdir.Ayrıca kürtaj olmaya gitmişsiniz farkında mısınız grip aşısı vurulmaya değil.Her ne olursa olsun bağırsanızda dövsenizde yanınızda olmalydı.Bunu bile yapacak kapasiteye sahip bir erkek bile değil.Ne yapacaksın peki sen mi büyüteceksin bunu ? Siz barıştırdıktan sonra evlendiniz diyelim en fazla 2 sene veriyorum yine aldatacaktır.Bu tür şeyler psikolojik bağımlılık bana göre değişmez.

Affedemiyorum yazmissiniz. Icinizde konuyu halledip affetmeden gitmeyin bulusmaya.
Barissaniz bile asla eskisi gibi bir iliskiniz olmaz

Amin canım şuan az da olsa birikim yapıyorum.. uni okuuorum bir yandan.. en azından atanıncaya kadar sabır çekmem gerekiyor ki kendi aileme dönmeden çocuğumla yasamimi sürdürebileyim..
Çok akıllıca bir karar vermişsin canım, inşallah herşey gönlünce olur .

Öncelikle şunu belirteyim ki evliyim aldatıldımmı aldatılmadımmı bilmiyorum birkaç bişey yakaladım ama hep inkar edildi eşim tarafımdan şimdi konuyla alakalı şunu söyleyimki adam açıkça o beni zorladı demiş evine gitmiş bu istemsiz bişey olamaz neden evine gittin bu kadın bu zorlama olayını yapacak cesareti ve yüzü nerden buldu..bişeyler varmışki ateşla barut yanyana duramamış..affetme konusuna gelince de evli değilsiniz bi şansı verecek bahaneniz yok affetseniz ömür boyu size sadık olsa bile hep bi şüphe kuşku ile yaşayacaksın buda hiçççç kolay değil..sizi sevdiği değer verdiği yaşadığı sorunlardan belli ama hata yaptı bunun affedilir bi tarafı yok aynı hatayı siz yapsaydınız daha çirkin bi muamele ile karşılaşırdınız..bidefa hata yapan sürekli yapar çünkü affetme potansiyelinizin olduğunu görecek....hiç zorlamayın bence maalesef erkekler sadık değil hiç bir erkeğin eşimi sevgilim aldatmadım lafına inanmıyorum inanmamda ne aşklar gördüm sonu ihanetle biten..ilerde hayatınıza girecek kişide sadık olmayabilir bu çok ince bi mevzu vazgeçemiyorsanız affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…