ıhanet

36snbhr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
139
19
48
merhaba kızlar bi akıl almaya ihtiyacım var bu yuzden yazıyorum. 4 yıllık evliyim ve cok severek evlendık sonuc sacma bi ihanet ... 8 ay once ilk msjı gordum ve sordum sacma sapan sebepler sundu sustum tamam dedım... ama takıbe basladım uzun zaman hıc bise yok taki bi kac ay sonrasına kadar yıne msjlar gordum bu seferde sustum yine bi iki ay sonra yıne aynı numara yıne msjlasma bunu cekmedım sineme sordum konustum bagırdım cagırdım yine sacma sebepler ınkarlar.... kadını aradım o da ınkar etti ... artık evli kalmak istemiyoum bosamak istiyorum mıdem kaldırmıyor cunku yınede bazen kararsız kalıyorum napsam diye ... Allah ıkısınınde belasını versin kopek gibi pisman ama ne fayda neden hep kadınlar ezılıyor anlamıyorum boyle bi ihaneti kadın yapsa neler olur neler ama erkek yapınca ohh ne ala memleket.... sizce biraz daha takıp edıp beklemeliyim yoksa yolları ayrılmalı mı....

Bence bekle deliller olursa daha rahat ayrılırsın maddi manevi süründürürsün

O mesajlarin içeriğini bilmiyorum ama bir şekilde dökümünü al. Daha sonra bekleyip beklememek sana kalmis.

kadın evli degil dul ve ıkı cocuklu elimde msjlasmalırının resmı var saklıyorum onları bosamaya karar verdigim zaman delil olarak sunmak icin... her ıkısınıde surundurmek icin...

şimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
takip etme kardeş eminsen koy kıçına tekmeyi.

msj ıcerıklerıde senı sevıyorum senı ozledım gibi msjlar ıste

orassı oyle beterın beterı vardır bunun farkındayım elbette

Yaniii nasıl mesajlar bu, ve ayrıca bu kırmızı ile işaretlediğim yerlerde gerçekten bu kadar çabuk sineye mi çektiniz..
Sanki marketten üst üste 1 kilo şeker almayı unutmuş gibi davranmışsınız hayrett!!!

yani bu konuya yazmak istiyorum ama fobi gelişti ben de hadi fake se diye napim ki ben şimdi?....

Ve sen bunu sineye çektin başlarda öyle mi
Konu sahibi kesinlikle boşanmaz.kocasi burakir giderse onu bilmem tabi.bosan falan demesin kimse birazdan ben kocami seviyorum defolun gidin yuva yikicilar seklinde cemkirebilir bile.bosancak insan bosanir burda yüzünü bile gormedigi insanlara sormaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…