evet cocugum yok sukur bende biliyorum bırakıp gitmeyi zaten kararımda o yonde ama ben evlenırken aılemın rızası olmadan evlendım ve kendımı bı sekılde garantı altına almam gerekıyo adamı bosayıp aılemın yanına gıdemem o yuzden once kendıme bi iş bulmak istiyoum sonrası zaten malum kendı duzenımı kurmalıyım kı kımseye el avuc acmayayım o sımdıye kadar kullanmıs madem bende bı sure kullanıp zaten gıtcem benmde asla susmayacagım sey ihanettır bi kere sustum bundada susmam sadece kendımı garantıye almak ıcın bı surede ben onu kullanacam bundan sonra kapımda kopek olsa neye yarar.....
KOCASI İLE ABİSİMİ O NASIL OLUYOşimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
takip etme kardeş eminsen koy kıçına tekmeyi.
Her yerde seni görüyom ha her konuda warsınbu durumlar için bir türkü tutturur yüreğim en pırıltılı yakamozlara bakarak,elimde bir kadeh fişne suyu bir de en sevdiğim light sigaram..
komşu teyze komşu teyze
kocan var mı ....var var
metresi var mı...var var
çocuğun var mı ..yok yok
ne duruyosuuuuuun ayrılsanaaaa ayrılsanaaa ayrılsaannaaaa.....
Aklında bulunsun o deliller ilk 6 ay geçerli sonrasında boşanırken geçersiz oluyor...kadın evli degil dul ve ıkı cocuklu elimde msjlasmalırının resmı var saklıyorum onları bosamaya karar verdigim zaman delil olarak sunmak icin... her ıkısınıde surundurmek icin...
şimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
Nasıl yani kocası ve abisişimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
KOCASI İLE ABİSİMİ O NASIL OLUYO
gidem mi istemiyosanHer yerde seni görüyom ha her konuda warsın
Kocasıyla abisini mi?
Nasıl yani kocası ve abisi
Sen gidersen ben naparımmSÜRÇÜ LİSAN ETTİK abla yerine abi yazdık düzeltemedik ortalığı yıktınız kızlar....
gidem mi istemiyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?