• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıhanet

Neden mi hep bayanlar yaşıyor çünkü hiç bir erkek böyle bir durum başına geldiğinde sineye çekmiyor, affetmiyor. Ama biz kadınlar nasreddin hocadan gen aldık sanırım ya düzelirse diye diye ite kaka evlilik yürütmeye çalışıyoruz. Daha sabah haberlerde okudum 3. şahıs yüzünden açılan davalarda 3. şahıstan da tazminat alabiliyormuşsunuz. Madem elinizde delilleriniz de var açın davayı süründürün ikisini de.. :KK14:

bu konu baba çok havada geldi mesajlar sineye çekmeler sorulara cevap yok çapraz sorgulansa 2.cümlede biter olay neyse ben yazmayayım şimdi ...

The KK
sabırdan kuleler dikmişlerdi
çok yakında sinemalarda...
vay arkadaş utanıyorum kendimden ne kadar terbiyesiz çirkef bir şeymişim ben..
meğersem burdaki hatunların çoğu çakraları açmış nirvanaya ulaşmış :KK53:

Konu sahibi kesinlikle boşanmaz.kocasi burakir giderse onu bilmem tabi.bosan falan demesin kimse birazdan ben kocami seviyorum defolun gidin yuva yikicilar seklinde cemkirebilir bile.bosancak insan bosanir burda yüzünü bile gormedigi insanlara sormaz .
Yanii seni özledim sewiyorum mesajlarından sonra neyi alttan alıyor ki, alttan alınacak bir durum varsa,
Bizde burdan diyelim ki mesela "aaa arkadaşımm çok üstüne gitmişsin adamın alttan al biraz diyelim" ozaman dimi??
Ama öyle bir durum söz konusu değil ki.. Şaşkınım!!

Konu sahibi kesinlikle boşanmaz.kocasi burakir giderse onu bilmem tabi.bosan falan demesin kimse birazdan ben kocami seviyorum defolun gidin yuva yikicilar seklinde cemkirebilir bile.bosancak insan bosanir burda yüzünü bile gormedigi insanlara sormaz .

olur mu olur zaten çoğu konunun sonu böyle bitiyor.

merhaba kızlar bi akıl almaya ihtiyacım var bu yuzden yazıyorum. 4 yıllık evliyim ve cok severek evlendık sonuc sacma bi ihanet ... 8 ay once ilk msjı gordum ve sordum sacma sapan sebepler sundu sustum tamam dedım... ama takıbe basladım uzun zaman hıc bise yok taki bi kac ay sonrasına kadar yıne msjlar gordum bu seferde sustum yine bi iki ay sonra yıne aynı numara yıne msjlasma bunu cekmedım sineme sordum konustum bagırdım cagırdım yine sacma sebepler ınkarlar.... kadını aradım o da ınkar etti ... artık evli kalmak istemiyoum bosamak istiyorum mıdem kaldırmıyor cunku yınede bazen kararsız kalıyorum napsam diye ... Allah ıkısınınde belasını versin kopek gibi pisman ama ne fayda neden hep kadınlar ezılıyor anlamıyorum boyle bi ihaneti kadın yapsa neler olur neler ama erkek yapınca ohh ne ala memleket.... sizce biraz daha takıp edıp beklemeliyim yoksa yolları ayrılmalı mı....

kimsenin seni ezdiği yok, sen kendi kendine yapıyorsun... biraz daha beklersen biraz daha delil toplarsın, o kadar...

Yanii seni özledim sewiyorum mesajlarından sonra neyi alttan alıyor ki, alttan alınacak bir durum varsa,
Bizde burdan diyelim ki mesela "aaa arkadaşımm çok üstüne gitmişsin adamın alttan al biraz diyelim" ozaman dimi??
Ama öyle bir durum söz konusu değil ki.. Şaşkınım!!
Valla erkek olmak varmis. Bir yandan sevgilisi bir yandan karisi adami kaybetmemek icin yarisiyordurlar.adamin keyfi yerinde tabi.bizim is yerinde bir adam var adam hem eski esiyle yaşıyor hemde şu an ikinci esiyle evli.iki kadinda birbirini biliyor ama adami birakmiyorlar.

Lut_ran Lut_ran bu konuya nasıl bir yorum yapardı acaba....:confused:

hemen cevaplıyorum yuva kurmak kolay mı ,adam ne yapmış ki bir msj çekmiş,
şimdi buradaki kadınlar sana boşan deyip duracak ama sen onları dinleme onlar yuva yıkıcılar
kocana sarıl hatta kenetlen
yaklaşık bu tarz birşeyler dökdürürdü büyük ihtimal:KK53:

kimsenin seni ezdiği yok, sen kendi kendine yapıyorsun... biraz daha beklersen biraz daha delil toplarsın, o kadar...
sonra topladığı delillerden bir demet aranjman yapar...konunun gideceği yer belli ama inşallah bu konu sahibi akıllı çıkar.

Back
X