- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Eee daha ne ??msj ıcerıklerıde senı sevıyorum senı ozledım gibi msjlar ıste
Başka birine seni seviyorum diyen adamdan hayır gelir mi sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee daha ne ??msj ıcerıklerıde senı sevıyorum senı ozledım gibi msjlar ıste
bir elma daha aha birde şurdaki iki armuttan koy bakiim pakete...msj ıcerıklerıde senı sevıyorum senı ozledım gibi msjlar ıste
zaten site de sineye çeken çekene bir biz fevriyiz herkes sabrından kale yapmış bayrak dikmiş oturuyor.............Ve sen bunu sineye çektin başlarda öyle mi![]()
kocası ile abisi mi?????? neyyy ???şimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
takip etme kardeş eminsen koy kıçına tekmeyi.
abla kuzum o abla kafam gitti gitti geldi konuya abi yazmışım ama kk da okursam şaşırmam abi koca olayınakocası ile abisi mi?????? neyyy ???![]()
Bende anlamadım arkadaş, cümlelerin birinde sinir üzüntü görmedim..zaten site de sineye çeken çekene bir biz fevriyiz herkes sabrından kale yapmış bayrak dikmiş oturuyor.............
abla kuzum o abla kafam gitti gitti geldi konuya abi yazmışım ama kk da okursam şaşırmam abi koca olayına![]()
Yanii seni özledim sewiyorum mesajlarından sonra neyi alttan alıyor ki, alttan alınacak bir durum varsa,Konu sahibi kesinlikle boşanmaz.kocasi burakir giderse onu bilmem tabi.bosan falan demesin kimse birazdan ben kocami seviyorum defolun gidin yuva yikicilar seklinde cemkirebilir bile.bosancak insan bosanir burda yüzünü bile gormedigi insanlara sormaz .
Konu sahibi kesinlikle boşanmaz.kocasi burakir giderse onu bilmem tabi.bosan falan demesin kimse birazdan ben kocami seviyorum defolun gidin yuva yikicilar seklinde cemkirebilir bile.bosancak insan bosanir burda yüzünü bile gormedigi insanlara sormaz .
ya işte kızım söyledim gelinim anlasın yahuuu o da olur bir gün burda merak etme![]()
merhaba kızlar bi akıl almaya ihtiyacım var bu yuzden yazıyorum. 4 yıllık evliyim ve cok severek evlendık sonuc sacma bi ihanet ... 8 ay once ilk msjı gordum ve sordum sacma sapan sebepler sundu sustum tamam dedım... ama takıbe basladım uzun zaman hıc bise yok taki bi kac ay sonrasına kadar yıne msjlar gordum bu seferde sustum yine bi iki ay sonra yıne aynı numara yıne msjlasma bunu cekmedım sineme sordum konustum bagırdım cagırdım yine sacma sebepler ınkarlar.... kadını aradım o da ınkar etti ... artık evli kalmak istemiyoum bosamak istiyorum mıdem kaldırmıyor cunku yınede bazen kararsız kalıyorum napsam diye ... Allah ıkısınınde belasını versin kopek gibi pisman ama ne fayda neden hep kadınlar ezılıyor anlamıyorum boyle bi ihaneti kadın yapsa neler olur neler ama erkek yapınca ohh ne ala memleket.... sizce biraz daha takıp edıp beklemeliyim yoksa yolları ayrılmalı mı....
Valla erkek olmak varmis. Bir yandan sevgilisi bir yandan karisi adami kaybetmemek icin yarisiyordurlar.adamin keyfi yerinde tabi.bizim is yerinde bir adam var adam hem eski esiyle yaşıyor hemde şu an ikinci esiyle evli.iki kadinda birbirini biliyor ama adami birakmiyorlar.Yanii seni özledim sewiyorum mesajlarından sonra neyi alttan alıyor ki, alttan alınacak bir durum varsa,
Bizde burdan diyelim ki mesela "aaa arkadaşımm çok üstüne gitmişsin adamın alttan al biraz diyelim" ozaman dimi??
Ama öyle bir durum söz konusu değil ki.. Şaşkınım!!
sonra topladığı delillerden bir demet aranjman yapar...konunun gideceği yer belli ama inşallah bu konu sahibi akıllı çıkar.kimsenin seni ezdiği yok, sen kendi kendine yapıyorsun... biraz daha beklersen biraz daha delil toplarsın, o kadar...