• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıhanet

bir de insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş dmesi de muhtemel..inşallah başınıza gelirde beni anarsınız demesi ise paha biçilmez olabilir..ama belkide demekten alıkoyamıyorum kendimi belkide gerçektir..bu zihniyet insanlarla dolu ülkemiz ve gerçekler maalesef..
Gercek olma ihtimali cok yuksek zaten gercek ihtimaline karsi verdim o cevabi.nasil oluyo 3-5 sayfa sonra koca bianda cicek oluyo biz topa tutuluyoruz.neyse kinamayayim basima gelir felaan.dur len ben bosandiydim zati:KK53:

Gercek olma ihtimali cok yuksek zaten gercek ihtimaline karsi verdim o cevabi.nasil oluyo 3-5 sayfa sonra koca bianda cicek oluyo biz topa tutuluyoruz.neyse kinamayayim basima gelir felaan.dur len ben bosandiydim zati:KK53:
ahahahah bebeğim ah birazdan kocanın gül bahçesi altın rezervi olması muhtemel dokunmamak lazım :KK51:

merhaba kızlar bi akıl almaya ihtiyacım var bu yuzden yazıyorum. 4 yıllık evliyim ve cok severek evlendık sonuc sacma bi ihanet ... 8 ay once ilk msjı gordum ve sordum sacma sapan sebepler sundu sustum tamam dedım... ama takıbe basladım uzun zaman hıc bise yok taki bi kac ay sonrasına kadar yıne msjlar gordum bu seferde sustum yine bi iki ay sonra yıne aynı numara yıne msjlasma bunu cekmedım sineme sordum konustum bagırdım cagırdım yine sacma sebepler ınkarlar.... kadını aradım o da ınkar etti ... artık evli kalmak istemiyoum bosamak istiyorum mıdem kaldırmıyor cunku yınede bazen kararsız kalıyorum napsam diye ... Allah ıkısınınde belasını versin kopek gibi pisman ama ne fayda neden hep kadınlar ezılıyor anlamıyorum boyle bi ihaneti kadın yapsa neler olur neler ama erkek yapınca ohh ne ala memleket.... sizce biraz daha takıp edıp beklemeliyim yoksa yolları ayrılmalı mı....
bence asla pişman değil, olsa yine yapar ve yine yapma ihtimali çok yüksek. sadece düzeni bozulsun istemiyor. onu evde bekleyen bir kadın profili, onu dışarıda bekleyen bir sevgili. hayat ona güzel daha ne olsun.

merhaba kızlar bi akıl almaya ihtiyacım var bu yuzden yazıyorum. 4 yıllık evliyim ve cok severek evlendık sonuc sacma bi ihanet ... 8 ay once ilk msjı gordum ve sordum sacma sapan sebepler sundu sustum tamam dedım... ama takıbe basladım uzun zaman hıc bise yok taki bi kac ay sonrasına kadar yıne msjlar gordum bu seferde sustum yine bi iki ay sonra yıne aynı numara yıne msjlasma bunu cekmedım sineme sordum konustum bagırdım cagırdım yine sacma sebepler ınkarlar.... kadını aradım o da ınkar etti ... artık evli kalmak istemiyoum bosamak istiyorum mıdem kaldırmıyor cunku yınede bazen kararsız kalıyorum napsam diye ... Allah ıkısınınde belasını versin kopek gibi pisman ama ne fayda neden hep kadınlar ezılıyor anlamıyorum boyle bi ihaneti kadın yapsa neler olur neler ama erkek yapınca ohh ne ala memleket.... sizce biraz daha takıp edıp beklemeliyim yoksa yolları ayrılmalı mı....
iki kere susmuşsun
bi daha sus bence(!)
iyi alıştırmışsın sen bu adamı
sen sustukca yine yine yapacak üzgünüm

ikinci san ucuncu sansin kapilarini aciyo bu hep olcak sineye cekerim dersen otur

bence beklemesinin nedeni eşinin savunduğu şeyler doğru olabilir mi diyedir. yani aldatıyo mu aldatmıyo mu emin olamadı sanırım. bide mesajları kocası değil kadın yazmış sanırım.
bence de boşanma kararı almadan önce emin olmak lazım.

bence beklemesinin nedeni eşinin savunduğu şeyler doğru olabilir mi diyedir. yani aldatıyo mu aldatmıyo mu emin olamadı sanırım. bide mesajları kocası değil kadın yazmış sanırım.
bence de boşanma kararı almadan önce emin olmak lazım.
Ya ben hakkaten su yorumlara hayret ediyorum.susturamiyorum kendimi.neyinden emin olsun daha.ayni numara aylarca yazar mi bunlari?hadi diyelim taciz ediyo kadin,adam gibi adam olsa degistirmez mi o numarayi?yapmayin ablacim,kardesim yapmayin yaa

yeni msjları yakalamk için mi bekleyeceksin? beklemen sadece seni yıpratacaktır... ihanetin affı olmamalı!...

Neyi bekliyosunki , istedigin kadar bekle.
Herzaman inkar edecek esin , sende bir ömür pesinden kosmakla kalirsin.
Yazik hayatina ...

bu tür olaylar bana hasta insanlar gibi geliyor. hani bir yeri ağrıyan insan erteler ya korkusunda ya da iş güzarlığından ya da zaman kazanmak istediğinden. "bir daha ağrırsa/kanarsa " gideceğim doktora.
ama her şey ortada yine de gitmez. illa bıçak kemiğe dayanacak.

haklısın ne denir ki
:(
hayırlısı olsun hakkında
bir yuva yıkılıyorsa
buna sebep olanların yanına kalmaz

nerede görüyorsunuz bu mesajları yani aldatan adam biraz tedbir alır, almıyorsa sizi gözden çıkarmış demektir

ne yazmıs kı kızla yuzles bakalım hemen bosanalaım da nedır

Back
X