• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıhanet

Aynı yatakta basmayı mı bekliyorsunuz, anlamadım ki.

Sonra kadınlar eziliyor. Arkadaş, sen kendi değerini bilmedikten sonra elin oğlu mu değer verecek sana?

Valla erkek olmak varmis. Bir yandan sevgilisi bir yandan karisi adami kaybetmemek icin yarisiyordurlar.adamin keyfi yerinde tabi.bizim is yerinde bir adam var adam hem eski esiyle yaşıyor hemde şu an ikinci esiyle evli.iki kadinda birbirini biliyor ama adami birakmiyorlar.
Adamda ne hünerler varsa artık bağımlılık yapmış demek ki :KK8::confused:

evet tansiyonlar Meksika dalgası yapmadan uçun bu konudan:KK55:

belki gene biri dalga geçiyordur. yada tez için deneme tahtası yapıyordur...

bu arada koca ve abide olur mu olur yani.... şaşırmıyorum artık buradaki konulara :KK45:

şimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
takip etme kardeş eminsen koy kıçına tekmeyi.

kocası ile abisinin birlikteliği nasıl oluyo :KK57::KK57::KK57:

merhaba kızlar bi akıl almaya ihtiyacım var bu yuzden yazıyorum. 4 yıllık evliyim ve cok severek evlendık sonuc sacma bi ihanet ... 8 ay once ilk msjı gordum ve sordum sacma sapan sebepler sundu sustum tamam dedım... ama takıbe basladım uzun zaman hıc bise yok taki bi kac ay sonrasına kadar yıne msjlar gordum bu seferde sustum yine bi iki ay sonra yıne aynı numara yıne msjlasma bunu cekmedım sineme sordum konustum bagırdım cagırdım yine sacma sebepler ınkarlar.... kadını aradım o da ınkar etti ... artık evli kalmak istemiyoum bosamak istiyorum mıdem kaldırmıyor cunku yınede bazen kararsız kalıyorum napsam diye ... Allah ıkısınınde belasını versin kopek gibi pisman ama ne fayda neden hep kadınlar ezılıyor anlamıyorum boyle bi ihaneti kadın yapsa neler olur neler ama erkek yapınca ohh ne ala memleket.... sizce biraz daha takıp edıp beklemeliyim yoksa yolları ayrılmalı mı....
emin değilmisiniz ki bekleyeceksiniz...

Ya varya basim agriyacak yine biliyorum.bosamayacak sonra bize bi dunya laf sayacak yasamayan bilmez diye.sanki biz burda sut banyosu yaparken kk yi takip eden dertsizlermisiz gibi.aldattigini ispatlamissin hem de oyle kacamak falan degil yani aylardir ayni kadinla ask yasiyor.gelmissin buraya napayim diyosun.bizimle degil avukatla gorusuyo olman lazimdi suan.vallahi uye oldum olali dert sahibi oldum :confused:

Ya varya basim agriyacak yine biliyorum.bosamayacak sonra bize bi dunya laf sayacak yasamayan bilmez diye.sanki biz burda sut banyosu yaparken kk yi takip eden dertsizlermisiz gibi.aldattigini ispatlamissin hem de oyle kacamak falan degil yani aylardir ayni kadinla ask yasiyor.gelmissin buraya napayim diyosun.bizimle degil avukatla gorusuyo olman lazimdi suan.vallahi uye oldum olali dert sahibi oldum :confused:
bir de insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş dmesi de muhtemel..inşallah başınıza gelirde beni anarsınız demesi ise paha biçilmez olabilir..ama belkide demekten alıkoyamıyorum kendimi belkide gerçektir..bu zihniyet insanlarla dolu ülkemiz ve gerçekler maalesef..

Back
X