İhanet

Buglemmeyra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
2
0
1
43
Merhaba gerçekten büyük bir derdim var kimseyle konuşamiyorum sizden rica ediyorum kizabilirsiniz ama rica ediyorum kinamayin asla yapmam demeyin allah kimseyi çaresiz birakmasin 12 yıllık evlilik ve 2 tane çocuk iş kolik ve işiyle olayı karı kız ayağına çeviren bir eş aldatilan anne var ve cok öfkeli hazmedemiyor bi türlü çok kırgın eşimin ilişkisi öyle 1 günlük 10 günlük felan deyilmis bunu öğrendim ki 2 yılı geçmiş bir beraberlik vardi bilmiyorum belki hala var güven yok normal... can dostum olduğum arkadaşım akrabası . karısını trafik kazasında kaybetmiş 1 tane 6 yaşında kızı var eşi öldüğünde 6 aylık mis bebeği adam bu zamana kadar hiç evlenmemiş aşırı zengin adam Türkiye nin ceyregi onun allah daha çok versin . Konu şu adam benimle evlrnirmisin çocuklarına ben babalık ta isrersen amcalik yaparım kızımmin bakicilar ile beraber buyur giderler sende benim hayat arkadaşım olurmusun diyo çocuklar da bizimle beraber buyur mahkeme mutlaka sana verir küçük ler diyo 5 yaş 2 yaş ve aldatilan taraf da sensin diyor hakimi devreye sokarım diyo siz olsanız napardiniz demicem allah kimseyi yuvası ile sinamasin zor cok zor uzun oldu Kusura bakmayın

Demek Turkiyenin çeyregi onun. Abartmanin bu kadari olur..
Aldatilmissiniz ve bunun ustune aldatmaya yakın davranislariniz var ne denir ki..

Kendini kötü hissetme, bu herif seni aldatmış önce.
Şimdi karşına iyi bir fırsat çıktı, içine siniyorsa bırak ortada kalakalsın.

Ama sana iyi bir eş olur mu dan önce gerçekten çocuklarına iyi bir baba olmasa da abi amca olur mu
bunu çok iyi tart lütfen.

Bence zaten boşanmanız gerekiyor ama boşanacaksanız kimseye güvenip boşanmayın, boşanıp da hemen bir ilişki yaşamayın bana kalırsa. Siz kendiniz için boşanın. Yalnız yaşayabilecek bir kadın olarak boşanın. Bunca şeyi atlatıp hemen biriyle nasıl beraber olabilirsiniz ki zaten, ruhen de bedenen de imkansız bir şey bana göre... Duygularınızın gerçek olup olmayacağını nasıl sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsiniz ki sıcağı sıcağına görüşerek?

Kaldı ki şuan büyük bir acı yaşıyorsunuz ama siz evli olduğunuz halde teklif aldığınız adamın zenginliğinden bahsediyorsunuz

Siz daha evliyken evlenme teklifi aldığınıza göre zaten bir yakınlaşmanız olmuştur. Bence böyle yaparak kendinize ediyorsunuz gerçekten. Duygularınızı değerlendirmek için yalnız kalmanız lazım. Ama bunu yapabileceğinize nedense hiç ihtimal veremedim

Eşiniz alçaklık yapmış eyvallahta sizde bir anneye yakışmayan davranışlarınız için bunu bahane etmeyin. Eşinizden farkınız yok.

bıran hıddetle hareket etme canım olc tart o sekılde karar ver

Konu yanlış yerde .. ayrıca farkındaysanız sizde eşinizi aldatmissiniz
Beynim ağrıyor inanin artık düşünmekten çok zor bir durum çaresizlik zor ailem hiç bir konuda yanımda yok . Madi durumları da iyi aslında ailrmin herkez bencil olmuş kimsenin yüreği yanmiyor zor cevap için teşekkür ederim

Hiç bir şey anlamadım .
Çok karışık geldi bana
Sizin eşiniz sizi aldattı ve hala evlisiniz
Diğer adam kim peki
Siz evliyken sizinle evlenmek mi istiyor

Turkiyenin ceyregine sahip bir adam, niye 2 cocuklu ve hala evli beni istiyor diye bir endiseniz olmadi mi?

Olay evlilige kadar geldiyse bayaga bir muhabbetiniz olmus demek. Zaten sevgiliyseniz, burada bize sordugunuz ne?

Anlamadim ben bu durumu simdi,

Esiniz sizi aldatti, siz bunun ustune gidip arkadasinizin arkadaşı zengin bey ile gorustunuz gel ben cocuklara bakar seninle evlenirim dedi oyle mi?

Hakimde sizden yana cocuklari alırsınız. Mutlu mesut yasarsiniz yani..

Bacim iyi misin ya?

Adam baskasinin karisi iken sana evlenme teklif etmiş simdi sen buna guvenip mi bosanacaksin?

Basina bir hal gelmis aldatilmissin uzgunsun anlarim, haklisin üstelik.

Ama ulkemin hatiri sayilir kisminin sahibi abiyle gorusup evlilik hayali kurunca ki bakicili hakimli hayaller falan.. Bozuldu bu haklilik onu nasil yapsak bilemedim..

Ortada bir evlilik kalmamış ki. Boşanın ve dilediğiniz hayatı öyle yaşayın.

Ayrıca evli bir kadına seninle evlenelim çocuklarına bakalım diyen adam, ilerde siz evlenince başka kadınlara da aynı teklifi sunarsa?

Ilk kimin aldattığı önemi değil. Her ikinizde aynı şeyi yapıyorsunuz. Kızgınlık ile insan hiç doğru karar vermez. Önce boşan sonra da yeni sevgili bulursun

Eşiniz sizi iki yıldır aldatıyorsa bu adam teklifle gelmeden önce de biliyorsunuzdur muhtemelen, neden şimdi boşanmayı düşündünüz? Bu soruya dürüstçe cevap verin. İş işte eş eşte bulunur dediniz muhtemelen.
Yalnız bu arkadaşınızın arkadaşına da fazla güvenmeyin. Ahlaklı bir adam olsa hala evli olan kadına evlenme teklif etmezdi! Evli birine nasıl evlenme teklif edilir arkadaş, gün geçmiyor ki şok olacak bir olay okumayayım.

Arkadaslar adamin evlilik teklif etmesi hanimefendinin aldattigini gostermez. Eger flort etti telefon internet yada bulusarak konusup anlasip evlilik karari aldi ise aldatmis olur. Ama adam gorup begenip evlenme teklif etti ise kadinin ne sucu var. Evli bir kadina neden insan evlenme teklifi eder anlamis degilim.
Kocan seni aldatmis. Hemde uzun yillar. Ben esimi aldatmadan boyle bir kismet cikmis olsa ama adamin parasi degilde gercektende iyi biri oldugunu dusunuyorsam teklifini kabul ederdim. Adma aldatsin keyfini keyif yapsin ben onun başınımi bekleyecegim? Bosanirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…