İhanet

İşte ben aldatma aldatmama olarak bakmıyorum.
Bir insan aldatmayı sindiremiyorsa zaten boşanır, evliyken gelen kısmetlere ne diyeyim diye düşünmez. Evli insana zaten bu teklifin gelmesi bile tuhaf. Hani boşanma aşamasında olsa anlarım. Ama bu adam çıkmasa belki göz yumacaktı yine bana etik gelmeyen kısım bu.
Ayrıca neden şu kadar zengin bu kadar zengin deniyor? Yani göz boyayan kısım da o. Hali hazırda aldatan koca var zengine kapak atayım mı der gibi oluyor biraz mide bulandıran bir durum gibi geldi bana.
Aldatma illa ki görüşme, konuşmayla da olmaz bence, kafada bu tip sorular varsa da aldatmadır. Siz eşinizle belli sorunlar yaşarken (sonuçta adamdan önce boşanma lafı geçmiyor) zengin bir kadın karını bırak dese siz ne hissedersiniz?
Kocası ahlaksız olabilir, ben her aldatma konusuna asla affetme yazan biriyimdir, en affedilmemesi gereken hata. Ama bu arakadaş "zengin koca adayı" yokken göz yumuyorsa bana etik gelmiyor kusura bakmasın kimse.

Türkiye nin çeyreğine ortak olcak kıız gözün aydın... acaba ben bu adamın çeyreğinde miyim değil miyim onu merak ettim şimdi...

Tabiiiki yazdiklarinda haklisin. Ama aldatan adamlardan okadar nefret ediyorumki bazen mustehaktir diyorum. Ama dediigniz dogru. Zaten yazdim evli bi kadina neden evlenme teklifi gelir diye ama haklisin tabi bosanmadan acabasi bile yanlis. Adam namussuzluk yapmis ama kadininda yapmasi gerekmiyor ( konuyu acan arkadas yanlis anlamasin namussiz demiyorum) tevbe hasa benim demek ne haddime.

Sindiremiyorsan (ki ihanet sindirilmez) boşanacaktı. Sonra evlensin evlenmesin kime ne?
Ama bugün kocasından boşandıktan ve hemen peşinden evlendikten sonra kendisinin içine sinecek mi?
Ben kendimi bu pozisyona sokmazdım, en önemlisi ben başkasıyla evliyken gelip bana evlenelim diyen adama güvenmezdim. Ahlaklı değil belli ki benleyken de başkasına evlenelim demeyeceği ne malum.
Koca da koca adayı da ahlaksızlar.
Burada çıkar yol ahlaksıza ahlaksız olmak yada ahlaksız teklife evet demek değil bence. Aldatmayı sindiremeyen her kadın gibi tek başına devam etmek. Sonrasında elbette sever sevilir evlenir kimse bir şey diyemez.
Ama sadece zengin diye de ahlaksız teklifle gelen adama ben evet demezdim

Kendinize güveniyorsanız boşanın başkasının ipiyle kuyuya inmeyin.Bırakır sizi kalakalırsınız dımdızlak.

evli insana evlilik teklifi!!!!!!!!!

kocan seni aldattı ........

kaldıramıyorsun ?

çeyreklik adam çıktı
hayrına senin çocuklarına her şey(amca,baba dayı? )
olacak
çok hayır sever adam yaa

şunu anlamadım adam evli mi bekar mı
bu kısmı anlatamamışsın

hiç evlenmemiş demişsin

fikrim ki : sen evlensen de bu adamla işten hayır çıkmaz

Adam evlenmis esi bebek 6 aylıkken vefat etmiş
O zamandan beri de evlenmemis

Adamı daha onceden tanıyorsanız guvenilirse zaten kararınız acık acık ortada vee kocanızda oyle bir herifse boskoyun ama esinize bi soyleyin bosnmak istiyorm die ve biraz zaman verin belki duzelirse die duzelmezsede kendi bilir

Yazık ya 6aylıkken bebek vefat etmis ya esi adamın neden bi hastalıgımı vardı? Merak ettim uzuldum

adama aşıksan ve gerçekten çocuklarını sorun etmeyip kollayacağına inanıyorsan adamı seç derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…