- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Anladım şimdi, takip ettiği kızlarla görüşüp görüşmediğini öğrenmelisiniz kendisi görüştüm demez bi şekilde araştırıp öğrenin olay takip boyutunda ise tam bir ihanet diyemeyizbenim güven ihtiyacımı biliyor kaç defa konuşuldu bu güven problemi söz verdi insan herşeyim tek gerçeğim yaşama sebebim dediği bi insana nasıl bunu yapar arkamdan iş çevirdi benimle konuşuyor sevdiğinden bahsediyor hergün başka kızları takip ediyor belki de konuştu bile bilmiyorum ayrıca ailesini tanıyorum o da benim annemle tanıştı geçen hafta o ciddiyetten evlilikten bahsederken böyle bişeyi ondan hiç beklemiyordum yıkıldım
İhanete uğramamışsın olabilirsin de yalan atmış. Sosyal hesapları açık olsa onu daha iyi tanırdın. Ayrıca yalan atan biri devamlarını getirir. Onunla barışmazsan gelecekte başına geleceklere üzülebilirsin. Yalanlar,dolanlar,aldatmalar gelebilir.4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu
Sevgiliniz Instagram üzerinden başka kızları takip ederse ne olacağını düşünüyorsunuz? Neden böyle yasak koymayı uygun gördünüz?
Bu nasıl sığ bir bakış açısı ya ? Sizler gerçekten ilişki yaşamayı partnerinin tüm sosyalliğini iliklerine kadar felç etmekle karıştırıyorsunuz. Bugün sosyal hesap kullanımını yasaklayacaksınız yarın ne yapacaksınız iş arkadaşlarıyla konuşmasını mı yasaklayacaksınız? Sevgilisi misiniz, ebeveyni mi? Yaşınız kaç?beni çok sevdiğini söylerken başka kızları takip etmesi bu ihanet değil de nedir sizce
yasak koymadım kendisi kapatmıştı benimde kullanmadığımı biliyordu geçen günler geri açmış bana kesinlikle haber vermedi başka kızlar takiplemesi ne demek kalbinde gerçek sevgi taşıyan biri buna ihtiyaç duyar mı sevdiği insana yapar mı kendisi benden gizli iş çeviriyor twitter kullanmanı istemiyorum dedi twitterımı kaldırdım kaldırmak sorun değil ama bunu kendi söyledi kıskanmaması güvensizlik duymaması için arkadaşlarımla konuşmadım onu düşündüm onu kontrol etmek için instagram hesabı açtım bana sende kullanma instagram whatsapp dedi ben zaten kullanmıyorum kendi yaptığı suçu bildiği halde bana laf söyledi ihanet edecek öyle bişey yapma ihtimali olan bi insan değilim bunu çok iyi biliyor bile bile yaptı bunu yazıklarım olsun gerçekten
Aramızda erkek olsaydı olabilirdiInsallah burdan yaptigim yorumlar sevdigim beye ihanet degildir.
HAYIR! Kesinlikle dönme bi kere aldatan yine aldatır genelde bu böyle olmuştur kendini niye suçluyosun senin suçun ne ki kim ihaneti hak ederki sevgisi eksik gibi geldi bana yalan söylemeyler alttan alttan diğer kızları merak etmeler sevmeyen insan böyle yapar bırak bence daha güzel karakteri oturmuş güzel insanlar var4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu
Bu nasıl sığ bir bakış açısı ya ? Sizler gerçekten ilişki yaşamayı partnerinin tüm sosyalliğini iliklerine kadar felç etmekle karıştırıyorsunuz. Bugün sosyal hesap kullanımını yasaklayacaksınız yarın ne yapacaksınız iş arkadaşlarıyla konuşmasını mı yasaklayacaksınız? Sevgilisi misiniz, ebeveyni mi? Yaşınız kaç?
gecmiste yasadiklariniz yüzünden güven sorunu yasiyor olabilirsiniz bu normal ama madem böyle bir sorununuz var niye bunu asmadan yeni bir iliskiye basliyorsunuz ben anlamiyorum. YEni bir iliskiye baslayip hayati karsinizdaki insana zehir ediyorsunuz kisitlamalarinizla (sadece sizin icin demiyorum). Ben bu tür insanlara acayip sinir ve gicik oluyorum. Güven sorununuz varsa ya gidip tedavi olun yada bir baskasinin hayatinda bulunmayin.
Siz sosyal medyaya ne gibi anlamlar yüklediniz ki sevgilinizin hesap açması ile ihanete uğradığınızı düşündünüz? Oysa çoğu insanlar çevrelerinden haber almak için hesap açar. Bu bir sosyal ihtiyaçtır. Çevremizde sadece kendi hem cinslerimiz yok. Normalde insanlar sadece kendi partnerlerine karşı cins olarak bakar. Diğerlerine sadece insan olarak... İş arkadaşım, okul arkadaşım, üniversiteden hocam, arkadaşımın eşi, eşimin arkadaşı, komşum, akrabam... Bunlar benim için sadece insan!başka kızlar takiplemesi ne demek kalbinde gerçek sevgi taşıyan biri buna ihtiyaç duyar mı
O zaman sana bir tavsiye vereyim ablacım. Yasak elma da yasak olduğu için yenmiş. Yasak olan herşey herkese daha tatlı gelir. Aldatılmak istiyorsan böyle devam et yanlışı çekici hale getir. Aldatılmak istemiyorsan ne yasaklar koy, ne de sana yasaklar koyulmasına izin ver. Gerçek bir ilişki karşılıklı saygıyla başlar. Yasaklarla başına geleceği engelleyemezsin. Ben söyliyim de. Sen midesizlik de. İleride anlarsın.ben 20 yaşındayım ama bunun yaşla ilgisi yok ki kendisi söylüyor kullanmanı istemiyorum diye herşey ortada apaçık tanımadığı etmediği kızları hergün koleksiyon yapar gibi takibe alsın belkide konuşsun görüşsün bende buna göz yumayım kusura bakmayın bana midesizlik geliyor bana tek gerçeğim diyor nasıl inanabilirim bu söylediğine onun tek gerçeği mi yoksa 3. 4. sevgilisi mi olucam nedir bu seviyorum deyip arkadan iş çevirmeler nedir bu ihanet durumu güven ihtiyacı olan birine yani bana gerçekten güven sağlamıcaksa söz verdiği halde neden yanımda oluyor o zaman yalan söylemicek seviyorum demicek net olmalı çok kızgın ve üzgünüm cidden allahtan korkmaz kuldan utanmaz yazıklarım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?