ihanete uğradım affetmeli miyim

Bu adamlarin hesaplarini kapattirarak ihanete ugramamayi, kiskancligi ortadan kaldirmayi, guven saglamaya calistiginizi dusunuyorsaniz cok yanlis dusunuyorsunuz. Erkek arkadasiniza/kiz arkadasiniza herkesin oldugu yerde guvenemiyorsaniz hic bi sekilde guvenemezsiniz. Zincirlere baglayarak guven probleminizi asmaniz cok yanlis. Hadi sosyal medyasi yok, isyerindekiler? Disaridakiler?

Sevgiliniz Instagram üzerinden başka kızları takip ederse ne olacağını düşünüyorsunuz? Neden böyle yasak koymayı uygun gördünüz?

Anladım şimdi, takip ettiği kızlarla görüşüp görüşmediğini öğrenmelisiniz kendisi görüştüm demez bi şekilde araştırıp öğrenin olay takip boyutunda ise tam bir ihanet diyemeyiz

Sosyal medyayı kullanırken izin alması
Kişilerin erkek yada kadın olması illaaa sevgili oldugu anlamına gelmez.
Evli insanız sosyal medya kullanmıyorum ama eşimin bir çok arkadaşı var beni aldattıgı anlamına gelmez
Açarkende izin almadı.

İhanete uğramamışsın olabilirsin de yalan atmış. Sosyal hesapları açık olsa onu daha iyi tanırdın. Ayrıca yalan atan biri devamlarını getirir. Onunla barışmazsan gelecekte başına geleceklere üzülebilirsin. Yalanlar,dolanlar,aldatmalar gelebilir.

Sevgiliniz Instagram üzerinden başka kızları takip ederse ne olacağını düşünüyorsunuz? Neden böyle yasak koymayı uygun gördünüz?

yasak koymadım kendisi kapatmıştı benimde kullanmadığımı biliyordu geçen günler geri açmış bana kesinlikle haber vermedi başka kızlar takiplemesi ne demek kalbinde gerçek sevgi taşıyan biri buna ihtiyaç duyar mı sevdiği insana yapar mı kendisi benden gizli iş çeviriyor twitter kullanmanı istemiyorum dedi twitterımı kaldırdım kaldırmak sorun değil ama bunu kendi söyledi kıskanmaması güvensizlik duymaması için arkadaşlarımla konuşmadım onu düşündüm onu kontrol etmek için instagram hesabı açtım bana sende kullanma instagram whatsapp dedi ben zaten kullanmıyorum kendi yaptığı suçu bildiği halde bana laf söyledi ihanet edecek öyle bişey yapma ihtimali olan bi insan değilim bunu çok iyi biliyor bile bile yaptı bunu yazıklarım olsun gerçekten

Gizlice iş çevirmesi evet ihanet sayılır. Henüz 4 ay olmuşken bence bu işten vazgeçin. Eski sevgilim de 6 aylık iliskimizde yalan söylemişti aman bir daha yapmaz pişman ne de olsa demiştim sonra aldatma da geldi arkasından. Size dürüst olmayan insandan uzak durun,bunların hepsi birer sinyal aslında.

beni çok sevdiğini söylerken başka kızları takip etmesi bu ihanet değil de nedir sizce
Bu nasıl sığ bir bakış açısı ya ? Sizler gerçekten ilişki yaşamayı partnerinin tüm sosyalliğini iliklerine kadar felç etmekle karıştırıyorsunuz. Bugün sosyal hesap kullanımını yasaklayacaksınız yarın ne yapacaksınız iş arkadaşlarıyla konuşmasını mı yasaklayacaksınız? Sevgilisi misiniz, ebeveyni mi? Yaşınız kaç?

Ikinizin de istekleri saglikli degil bence. Sevgiliniz istedi diye twittterinizi, whatsapinizi kapatmak zorunda degilsiniz. Siz ihanet edecek bir insan degilseniz kendinizi savunun. Bu sekilde guvenmiyorsa zaten yollarinizi ayirin.

Instagram kullaniyorum ve okuldan, kurslardan, stajdan tanistigim erkek arkadaslarimla takiplesiyorum. Bu hayatimda olan insana ihanet degil. Ayni sekilde onun yaptigi da bana ihanet degil. Sevgiyle askla alakasi yok bu takiplesme olayinin. Sevgilisi olunca insanlar sosyal hayattan kopmak zorunda mi yaa

gecmiste yasadiklariniz yüzünden güven sorunu yasiyor olabilirsiniz bu normal ama madem böyle bir sorununuz var niye bunu asmadan yeni bir iliskiye basliyorsunuz ben anlamiyorum. YEni bir iliskiye baslayip hayati karsinizdaki insana zehir ediyorsunuz kisitlamalarinizla (sadece sizin icin demiyorum). Ben bu tür insanlara acayip sinir ve gicik oluyorum. Güven sorununuz varsa ya gidip tedavi olun yada bir baskasinin hayatinda bulunmayin.

HAYIR! Kesinlikle dönme bi kere aldatan yine aldatır genelde bu böyle olmuştur kendini niye suçluyosun senin suçun ne ki kim ihaneti hak ederki sevgisi eksik gibi geldi bana yalan söylemeyler alttan alttan diğer kızları merak etmeler sevmeyen insan böyle yapar bırak bence daha güzel karakteri oturmuş güzel insanlar var

ben 20 yaşındayım ama bunun yaşla ilgisi yok ki kendisi söylüyor kullanmanı istemiyorum diye herşey ortada apaçık tanımadığı etmediği kızları hergün koleksiyon yapar gibi takibe alsın belkide konuşsun görüşsün bende buna göz yumayım kusura bakmayın bana midesizlik geliyor bana tek gerçeğim diyor nasıl inanabilirim bu söylediğine onun tek gerçeği mi yoksa 3. 4. sevgilisi mi olucam nedir bu seviyorum deyip arkadan iş çevirmeler nedir bu ihanet durumu güven ihtiyacı olan birine yani bana gerçekten güven sağlamıcaksa söz verdiği halde neden yanımda oluyor o zaman yalan söylemicek seviyorum demicek net olmalı çok kızgın ve üzgünüm cidden allahtan korkmaz kuldan utanmaz yazıklarım olsun

Size açık açık yalan söylemiş, yalan affedilecek birşey değil. Bunları yapan ileri ki zamanlarda daha neler yapar. O yüzden siz ardınıza bakmadan kaçın.

hayatta böyle sahtekar insanlar olduğu sürece bu güven problemini hiçbi zaman aşamam zaten ben onun hayatını kısıtlamadım ve ondan sadece güven vermesini istedim hiçbişeye mecbur değildi yanındayım derken neden bile bile yalan söyledi bana kaç defa söyledim beni sevmiyorsun hayatından çıkayım diye inkar etti o zaman güven sağlıcağı yerde daha çok neden güvenimi yıktı neden gözyaşlarımın sebebi oluyor anlamıyorum yine karşımdaki adam duygularımı suistimal edicek sonra vicdanı rahat hayatımdan çıkıp gidicek yaşamaya devam mı edicek bunun açıklaması bu mu onun işareti mi bu yaptığı

başka kızlar takiplemesi ne demek kalbinde gerçek sevgi taşıyan biri buna ihtiyaç duyar mı
Siz sosyal medyaya ne gibi anlamlar yüklediniz ki sevgilinizin hesap açması ile ihanete uğradığınızı düşündünüz? Oysa çoğu insanlar çevrelerinden haber almak için hesap açar. Bu bir sosyal ihtiyaçtır. Çevremizde sadece kendi hem cinslerimiz yok. Normalde insanlar sadece kendi partnerlerine karşı cins olarak bakar. Diğerlerine sadece insan olarak... İş arkadaşım, okul arkadaşım, üniversiteden hocam, arkadaşımın eşi, eşimin arkadaşı, komşum, akrabam... Bunlar benim için sadece insan!

Affet affet hatta ozur dile
...tovbe yarabbim ya. Adamların karaktersizligine yalanciligina kendinizi sebep gormeyin. Affetme tabikide

O zaman sana bir tavsiye vereyim ablacım. Yasak elma da yasak olduğu için yenmiş. Yasak olan herşey herkese daha tatlı gelir. Aldatılmak istiyorsan böyle devam et yanlışı çekici hale getir. Aldatılmak istemiyorsan ne yasaklar koy, ne de sana yasaklar koyulmasına izin ver. Gerçek bir ilişki karşılıklı saygıyla başlar. Yasaklarla başına geleceği engelleyemezsin. Ben söyliyim de. Sen midesizlik de. İleride anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…