Siz sosyal medyaya ne gibi anlamlar yüklediniz ki sevgilinizin hesap açması ile ihanete uğradığınızı düşündünüz? Oysa çoğu insanlar çevrelerinden haber almak için hesap açar. Bu bir sosyal ihtiyaçtır. Çevremizde sadece kendi hem cinslerimiz yok. Normalde insanlar sadece kendi partnerlerine karşı cins olarak bakar. Diğerlerine sadece insan olarak... İş arkadaşım, okul arkadaşım, üniversiteden hocam, arkadaşımın eşi, eşimin arkadaşı, komşum, akrabam... Bunlar benim için sadece insan!
hayatta böyle sahtekar insanlar olduğu sürece bu güven problemini hiçbi zaman aşamam zaten ben onun hayatını kısıtlamadım ve ondan sadece güven vermesini istedim hiçbişeye mecbur değildi yanındayım derken neden bile bile yalan söyledi bana kaç defa söyledim beni sevmiyorsun hayatından çıkayım diye inkar etti o zaman güven sağlıcağı yerde daha çok neden güvenimi yıktı neden gözyaşlarımın sebebi oluyor anlamıyorum yine karşımdaki adam duygularımı suistimal edicek sonra vicdanı rahat hayatımdan çıkıp gidicek yaşamaya devam mı edicek bunun açıklaması bu mu onun işareti mi bu yaptığı
Ben tam anlamadim sanirim4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu
Anladım. Sanırım yaşlarınız küçük. Size tafsiyem partnerinizle yasakların üzerine kurulu olmayan, güvene dayalı ilişki kurmanız. Sevgiler...o sizin gibi düşünmüyor o niyetle davranmıyor zaten o kadar masum olsaydı keşke canım yanmazdı
hayır instagram kullanmadığını söylerken bunu benden gizli yapması haber vermemesi beni çok sevdiğini söylerken başka kızları takip etmesi bu ihanet değil de nedir sizce
Anladım. Sanırım yaşlarınız küçük. Size tafsiyem partnerinizle yasakların üzerine kurulu olmayan, güvene dayalı ilişki kurmanız. Sevgiler...
sadece sunu söyleyebilirim inanin bircok insan gecmisinde güvenini yikan bir olay yasiyor. Aldatma, kandirilma, yalan dolan sanirim bunlarla karsilasmayan kadin yoktur. Tabiki karsinizdakine güven duymalisiniz ama güven ver bana derken siz neyi kast ediyorsunuz? Bende yirmili yaslarimda güvenimi yikan olaylar yasadim ama yeni iliskimde de hicbir zaman bana güven ver demedim. Güven vermese zaten baslamazdim.
başka kızları takiplemesi derken?hesabı geri açmasının öenmli olmadığını düşünmüş de olabilir.siz gözünüzle yakaladınız mı herhangi bir kanıt? yani aldatmaya dair.yalnızca erkekleri takipleyecek değil ya tabiki kadın tanıdıkları vs olur ama siz esas ne yakaladınız da sosyal medya hesabını açmasını aldatma diye nitelendirdiniz?
Hayır haketmiyor ve daha dört aylık ilişkiniz var ben evliliğimde dördüncü yılımı bitirdim ve defalarca aldatıldım bir kere affettim tekrar tekrar aldatıldım ki şimdi bile duyuylrum daha önce duymadıklarımı meğer benim bildiklerim dışında da defalarca aldatılmışım daha sevgiliyken bile aldatılmışım bizim nişanlandığımız gün sevgilisi kendisini kuaför salonunda ağlamaktan helak etmiş ve ben bunları yeni duyuyorum. ( boşanıyorum bu arada). Bu sadece senin gördüğün görmediklerinde vardır.4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu
oyyy oyy o dediginiz sosyal hesabta kiz olsa ne olur kanli canli yaninizda olmasi onemli ama onemli olan durust olmasi bence afff etmek allaha mahsus sadece uzak durun4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu
Ahh ahhh son zamanlar dediğiniz 4 aylık ilişki..bi de bana benim gözüm senden başkasını görmüyor hata yaptım dedi ama benim bunu öğrendiğimi bilmeseydi hatasını sürdürmeye devam eder miydi onu merak ediyorum yapıcak olan her şekilde imkan bulur yapar önemli olan söylediği sözlerin gerçek olması dürüst olması bi insan gözünün içine baka baka nasıl yalan söyler nasıl seviyorum dediği insanın arkasından iş çevirir kıyamam derken nasıl kıyar anlamıyorum son iki aydır instagramı kapalıydı bana en güvendiğin insan olucam söz veriyorum sağlıcam o güveni dedi tam tersi güvenimi yıktı o kadar şok oldum üzüldüm ki iki gündür ağlayamıyorum tepki bile veremiyorum çok üzüldüm benim şuan kafamın karışık olmasının tek sebebi aldatmasının sebebi olmuş olabilir miyim onu düşünüyorum çünkü son zamanlarda bazı kızdığım kırıldığım davranışları sözleri yüzünden sevgimi ona göstermedim sakladım acaba onu sevmediğimi düşündü o yüzden mi yaptı yoksa beni sevmiyor karakteri mi bozuk onu anlayamadım yanlış bi karar vermek istemiyorum ama doğru kararın ne olduğu hakkında emin değilim düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?