ihanete uğradım affetmeli miyim

o sizin gibi düşünmüyor o niyetle davranmıyor zaten o kadar masum olsaydı keşke canım yanmazdı

sadece sunu söyleyebilirim inanin bircok insan gecmisinde güvenini yikan bir olay yasiyor. Aldatma, kandirilma, yalan dolan sanirim bunlarla karsilasmayan kadin yoktur. Tabiki karsinizdakine güven duymalisiniz ama güven ver bana derken siz neyi kast ediyorsunuz? Bende yirmili yaslarimda güvenimi yikan olaylar yasadim ama yeni iliskimde de hicbir zaman bana güven ver demedim. Güven vermese zaten baslamazdim.

Ben tam anlamadim sanirim
Instadan ben bir sürü kişi grup vs takip ediyorum.
Eşimden izin almiyorum takiplesirken.
Onun da benden almasını istemem.
Bu aldatmak mı oluyor ?

o sizin gibi düşünmüyor o niyetle davranmıyor zaten o kadar masum olsaydı keşke canım yanmazdı
Anladım. Sanırım yaşlarınız küçük. Size tafsiyem partnerinizle yasakların üzerine kurulu olmayan, güvene dayalı ilişki kurmanız. Sevgiler...

Ben burada aldatma goremedim. Insan instagram hesabini sevgilisi olunca kapatmak zorunda mi? Ne yani sevgilimiz var diye hayata mi kapatacagiz kendimizi? Ya da instagramda hep kendi cinslerimizi tutup karsi cinsleri hesabimizdan cikarmak zorunda miyiz?
Sevgili olduk diye hayati karsi tarafa bu kadar zehir etmenin ne anlami var? Ozguven sorununuz varsa bu problemi cozmeden neden yeni bir iliskiye girdiniz? Cocuga yazik degil mi?
Diger yorumlari okumadim ama bir tek bana garip gelmemistir bu durum sanirim.

hayır instagram kullanmadığını söylerken bunu benden gizli yapması haber vermemesi beni çok sevdiğini söylerken başka kızları takip etmesi bu ihanet değil de nedir sizce

Ya çok pardon kızlarla takipleşip onlara yürümüş mü yeşil ışık mı yakmış hooppp naber canım cicim mi demiş ? Ben bunu anlayamadım. Ben demiyorum ki hatası yok. Karar alarak kapattıysanız hesaplarınızı eğer ki açmaak istiyorsa söylemesi lazımdı ama yok sadece başkaları ile takipleştiği içinse bu tepki şunu bilin ki o insanın sizden öncede hayatı erkek ve KIZ arkadaşları vardı ve arkadaşlarını takip etmesi bence ihanet değildir. Hata var ama ihanet yok benim düşünceme göre. He diyorsanız kki önüne gelen kıza yürümüş o zaman işler farklı.

Anladım. Sanırım yaşlarınız küçük. Size tafsiyem partnerinizle yasakların üzerine kurulu olmayan, güvene dayalı ilişki kurmanız. Sevgiler...

27 yaşında ben onun hayatını hiçbir zaman kısıtlamadım yasak koymadım karşılıklı güven olmalı o bana güveniyor ben ona güvenmiyorum güven sağlaması lazım o zaman demi bu şekilde davrandığı için beni sevmediğini menfaat çıkar için hayatımda olduğunu düşünüyorum

evlilik gibi ciddi bi konudan bahsediyor kendisi ailesiyle tanıştım beni her zaman çok sevdiğinden bahsetti ben zorla sev demedim sevgisinin gerçekliğini sorguladım o benim sevgimden emin olduğunu söyledi benimde onun sevgisinden emin olmam gerekir geçmişimde yaşadığım acı olaylardan dolayı ona güvenmek istediğimi ama arada bu güveni sağlamasını söyledim bana söz verdi gerçek bi sevgi varsa ben onun için gerçekten önemli değerli bi insansam benden gizli instagramını açıp başka tanımadığı kızlar takip eder mi sizce bi erkek bu yaptığı doğru mu kalben ve vicdanen?

Asla affedemeyeceğim birşey dediğim birçok şeyi affettim.
Birçok kadında aynı şeyi yapıyor.
Burda yazılanlara bakma, kadınlar biraz vefakar oluyor , dişi kuş yuvayı yapar misali , aman bozulmasın aman dağılmasın diyoruz,sineye çekiyoruz bazı şeyleri.
Tek fark evli değilsin , Yani kurtarman gerektiğini düşündüğün bişey yok.
Nacizane tavsiyem , sadakat birkere zarar gördümü , ömür boyu içini kemiren bişey olacak demektir.
Ağzıyla kuş tutsa bundan sonra , eskisi gibi olmıcak.
Yol ver gitsin kendini kendini yiyerek ömür geçmez.

başka kızları takiplemesi derken?hesabı geri açmasının öenmli olmadığını düşünmüş de olabilir.siz gözünüzle yakaladınız mı herhangi bir kanıt? yani aldatmaya dair.yalnızca erkekleri takipleyecek değil ya tabiki kadın tanıdıkları vs olur ama siz esas ne yakaladınız da sosyal medya hesabını açmasını aldatma diye nitelendirdiniz?

Ya kızlar gerçekten saf mısınız ya?? Burda olan adamın hesabı olması değil sana haber vermeden açması hadi açtı özledi diyelim başka kızları eklemesi falan bunlar ergen hareketleri.Eğer affedersen en fazla 3 ay sonra yine bir hatasını yakalamazsan birşey bilmiyorum.

iki gün üst üste kontrol ettim hergün başka kızlar takibe aldığını gördüm büyük ihtimalle arkadaşı olmadıklarını biliyorum hepsi tekinsiz hesaplara benziyodu bunu benden gizli olarak yapması en önemli yanlış sorduğum zaman arkadaşım fotoğraf atmış onun için girdim baktım dedi arada girdiğini de söyledi benim haberim yok hata olduğunu kabul etti özür diledi benim farkında olmadığımı bilmeseydi belki hata yapmaya devam edecekti yine haberim olmadan devam edebilir sonuçta yapacak olanı engelleyemezsin o söz verdi ama sözüne nasıl inanabilirim artık

Hayır haketmiyor ve daha dört aylık ilişkiniz var ben evliliğimde dördüncü yılımı bitirdim ve defalarca aldatıldım bir kere affettim tekrar tekrar aldatıldım ki şimdi bile duyuylrum daha önce duymadıklarımı meğer benim bildiklerim dışında da defalarca aldatılmışım daha sevgiliyken bile aldatılmışım bizim nişanlandığımız gün sevgilisi kendisini kuaför salonunda ağlamaktan helak etmiş ve ben bunları yeni duyuyorum. ( boşanıyorum bu arada). Bu sadece senin gördüğün görmediklerinde vardır.

4 aylık ilişki için kafa yorduğuna bile değmez. 4 ayda ne kadar bunalmış ki hemen arayışa girmiş? Siz yakalamasaydınız pişman bile olmayacaktı yaptıklarından. Bir kere ilişkiye güvensizlik girmiş bir daha iflah olmaz.

4 aylık ilişkide ihaneti kabullenmek istemen gerçekten ilginç.Ne demek aldatmasında benimde suçum olabilir evet bir hata yaptı ama beni seviyor???Bunlar ne kadar saçma lütfen kadınlar değerimizi bilelim bu kadar mı sevgiye muhtacız bu kadar mı erkeklerin haklılık payı olur???Ew senin hatan varsa bide seviyorsa devam et ilerde aldatıldığunda yine kendini suçlarsın ama seviyor diye de kendini avutursun

oyyy oyy o dediginiz sosyal hesabta kiz olsa ne olur kanli canli yaninizda olmasi onemli ama onemli olan durust olmasi bence afff etmek allaha mahsus sadece uzak durun

Aldatmak degil bu bence. Ama yalanla dolanla iş çevirme. Ben sevgiliyken yapamadim, evlenince boyut daha da ilerledi. En son karsima alip adamakilli konustum. Hatta tehdit ettim denebilir. Seni herkese rezil ederim anana babana söylerim işler cigirindan cikar dedim. Ama ne yapar Allah bilir. Yakalamadim hhenuzm

1. Neden hesaplarını kapatıyor, hem sosyal medya kullanıp hem size sadık kalamıyor mu, siz mi istediniz kapamasını.
Siz istediyseniz neden hayatını bu kadar boğuyorsunuz, her sosyal medya kullanan güvenilmez mi oluyor.
2. Birileri eklemiş olabilir de, ne konuşulmuş, buluşulmuş mu?
3. Hadi diyelim aldatıldınız, bunun şuçlusu ne yaparsAnız yapın neden siz olasınız, her sevgi göstermediğiniz de aldatılmayı kabul mu ediyorsunuz.
4. Affet desek affedecek misiniz?

Ahh ahhh son zamanlar dediğiniz 4 aylık ilişki..
İki üzüldünüz kırdınız diye daha şimdiden yalan felan varsa 2 sene sonra yapabileceklerini kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…