4 aylık bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden gizli instagram kullandığını benimle konuşmaya devam ederken başka kızlar takiplediğini öğrendim instagram hesabını kapattığını sanıyodum bende instagram kullanmıyorum sadece arada onu kontrol ediyodum ama fark ettim ki bu yakın zamanda hesabını tekrar açmış kesinlikle bana haber vermedi ve beni çok sevdiğini her zaman söyleyen birisi daha önce aramızda güvenle ilgili bir defadan pek çok kez konuştuk bu konuyu benim geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven konusunda ne kadar hassas güvene ne kadar ihtiyaç duyduğumu biliyor bana söz verdi sadık olduğundan güven sağlıcağından bahsetti ama daha çok güvenimi yıktı ben bu yaptığını öğrendiğimi ona söyledim nedenini sordum hata yaptığını söyledi son bi şans ver dedi özür diledi affet dedi ben iki üç gün yalnız kalmak istediğimi söyledim şimdi iki gündür düşünüyorum kafam çok karışık ihanet asla benim affedebilceğim bişey değil ama aldatmasın da benim de suçluluk payım olabilir mi onu düşünüyorum beni her zaman çok sevdiğini bahsettiği halde bunu bana yaptı affetmeli miyim tekrar aynı şeyi yaşar mıyım bilmiyorum o söz veriyor sizce bi şansı hak ediyor mu