İjlal'in Diyet Günlüğü

merhaba!
ilk defa bakıyorum günlüğüne..
kilomuz aynı gibi :) ben senden 2 kilo fazlayım.

kimse yok demişsin, hepimiz burdayız.
sen de buyur bizim günlüklerimize :)

merhaba yaşasın sesimi birisi duydu.kendimi ıssız adaya düşmüşüm gibi hissettim bi an.ama geçti şimdi.hehee.aynı kilodayız demek tamam bende gelirim sana

eveett yeni yılın ilk kilo bildirimini yapıcam günlük
bu sabah :71,3
geçen hafta:72,3
giden:1 kg

yeniyılda annemlerin yanındaydık herşeyden yedim börek gözleme kadayıf pasta çikolata..ama abartmadan..aferin bana..

Son düzenleme:

wouwww süpersiiiiiiiiiiin tebrik ederim yediğin halde 1 kilo tarihe karışmış darısı veremeyenlerin başına.55li kilolarınıda görürüz inşallah

wouwww süpersiiiiiiiiiiin tebrik ederim yediğin halde 1 kilo tarihe karışmış darısı veremeyenlerin başına.55li kilolarınıda görürüz inşallah

teşekkür ederim herkes istediği kiloya iner umarım benim en son hedefim 68 şu an öyle düşünüyorum..

günaydın günlük..
dün oruçtum iftardan itibaren yediklerimi yazıcam
iftar
5 sunta 1 ayran biraz leblebi2-3 dut kurusu 1 ceviz 1 elma
akşam (6,5 gibi)
1 kase tavuk çorba 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek 4-5 çatal kavurma et
yeşil çay 3 küçük yer elması 2-3 dut kurusu (9 gibi)

bu sabah
2 kepek ekmek arasına salça yağsız peynir 5 zeytin maydonoz şekersiz çay

ara
1 avuç sarı leblebi 4 tane dut kurusu 1 tane sunta

Son düzenleme:
öğle
5 kaşık yayla çorba
avucumun içi kadar tavuk pirzola(önemli not:avuçlarım küçüktür!)
çok az patates kızartma ince ve boyları kıa 5 tanedir.

sunta altınbaşak ın yulaflı kepekli bisküvisi kalorisi çok düşük lezzetsiz saman gibi bişey şekil olarak da suntaya benziyo o yüzden kısaca sunta diyorum

İlahi...çok güldüm şu an ...bende artık kıtırlarıma sunta diyebilirim öyleyse :)

şu an 1 bardak şekersiz neskafe içtim yanında 1 tane muzla.yemekte muz vermişlerdi bende yanıma aldım.mecburen yedim ama biraz pişmanlık var şu an acaba fazlamı yedim diye hiç almasamıydım :44:

şu an 1 bardak şekersiz neskafe içtim yanında 1 tane muzla.yemekte muz vermişlerdi bende yanıma aldım.mecburen yedim ama biraz pişmanlık var şu an acaba fazlamı yedim diye hiç almasamıydım :44:

1 litreye yakın su içtim.midem kazındı 1 tane sunta yedim..

öğle
5 kaşık yayla çorba
avucumun içi kadar tavuk pirzola(önemli not:avuçlarım küçüktür!)
çok az patates kızartma ince ve boyları kıa 5 tanedir.
Bugün aynımı yemişiz neeee?=)=)=) notuna koptum buarada ehehehe buarada tavuk kızartmamıydı merak ettm

Öğlen yemeğinde abartmamışsın eger bi abartma olsaydı peşpeşe bunları yemek fazla olurdu.Buarada bütün forum o bisküvilere sunta diyo:)

tavuk kızartmaydı pembecim malesef..menülerimiz aynıymış bende seninkine baktım.ama aynı sunta gibi gerçekten :)

günaydın herkesee..dün akşam yediklerimi yazayım

7 gibi
haşladığım karnıbaharları yumurtaya ve una batırıp az yağda kızarttım.2-3 çiçek yemişimdir yanında havuçlu marullu salata ve soda
9 gibi
yeşil çay ve 2 dut kurusu
yarım saat leslienin 2 milini yaptım mekik çektim

bugün orucum
sabah 5 gibi
iki dilim kepek ekmek arasına çok ince kaşar 3 ya da 4 tane küçük halka sucuk ekmeğin içine ve üstüne çok az tereyağ 2 bardak şekersiz çubuk tarçınlı kuşburnu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…