merhaba!
ilk defa bakıyorum günlüğüne..
kilomuz aynı gibi :) ben senden 2 kilo fazlayım.
kimse yok demişsin, hepimiz burdayız.
sen de buyur bizim günlüklerimize :)
eveett yeni yılın ilk kilo bildirimini yapıcam günlük
bu sabah :71,3
geçen hafta:72,3
giden:1 kg
yeniyılda annemlerin yanındaydık herşeyden yedim börek gözleme kadayıf pasta çikolata..ama abartmadan..aferin bana..
wouwww süpersiiiiiiiiiiin tebrik ederim yediğin halde 1 kilo tarihe karışmış darısı veremeyenlerin başına.55li kilolarınıda görürüz inşallah
teşekkür ederimherkes istediği kiloya iner umarım benim en son hedefim 68 şu an öyle düşünüyorum..
günaydın günlük..
dün oruçtum iftardan itibaren yediklerimi yazıcam
iftar
5 sunta 1 ayran biraz leblebi2-3 dut kurusu 1 ceviz 1 elma
akşam (6,5 gibi)
1 kase tavuk çorba 2-3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek 4-5 çatal kavurma et
yeşil çay 3 küçük yer elması 2-3 dut kurusu (9 gibi)
bu sabah
2 kepek ekmek arasına salça yağsız peynir 5 zeytin maydonoz şekersiz çay
ara
1 avuç sarı leblebi 4 tane dut kurusu 1 tane sunta
günlüğünü çok inceleyemedim ama birşey dikkatimi çekti Sunta nedir ???
sunta altınbaşak ın yulaflı kepekli bisküvisi kalorisi çok düşük lezzetsiz saman gibi bişey şekil olarak da suntaya benziyo o yüzden kısaca sunta diyorum
sunta altınbaşak ın yulaflı kepekli bisküvisi kalorisi çok düşük lezzetsiz saman gibi bişey şekil olarak da suntaya benziyo o yüzden kısaca sunta diyorum
İlahi...çok güldüm şu an ...bende artık kıtırlarıma sunta diyebilirim öyleyse :)
şu an 1 bardak şekersiz neskafe içtim yanında 1 tane muzla.yemekte muz vermişlerdi bende yanıma aldım.mecburen yedim ama biraz pişmanlık var şu an acaba fazlamı yedim diye hiç almasamıydım :44:
1 litreye yakın su içtim.midem kazındı 1 tane sunta yedim..
1 bardak yeşil çayımı içiyorum..1 avuç kadar sarı leblebi yedim.
Bugün aynımı yemişiz neeee?=)=)=) notuna koptum buarada ehehehe buarada tavuk kızartmamıydı merak ettmöğle
5 kaşık yayla çorba
avucumun içi kadar tavuk pirzola(önemli not:avuçlarım küçüktür!)
çok az patates kızartma ince ve boyları kıa 5 tanedir.
şu an 1 bardak şekersiz neskafe içtim yanında 1 tane muzla.yemekte muz vermişlerdi bende yanıma aldım.mecburen yedim ama biraz pişmanlık var şu an acaba fazlamı yedim diye hiç almasamıydım :44:
Bugün aynımı yemişiz neeee?=)=)=) notuna koptum buarada ehehehe buarada tavuk kızartmamıydı merak ettm
Öğlen yemeğinde abartmamışsın eger bi abartma olsaydı peşpeşe bunları yemek fazla olurdu.Buarada bütün forum o bisküvilere sunta diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?