iki aylik evlilik de boşanma

Anlaşmalı için 1 yıl bekleniyor ama suan çekişmeli açabilirsiniz biter gerekçeleriniz varsa 3-4 ayda

nerden açılıyor dava? nereye basvurmam gerekiyor?
Koşa koşa kadınlar kulubüne üye olup, davanın nereden açıldığını sorana kadar, google'a yazıp biraz araştırma yapsaydınız tüm detaylara ulaşırdınız.

Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Daha çok yenisiniz özel değilse sebep nedir yardımcı olabileceğimiz bir konuysa ne biliyim işte kusura bakmayın yardımcı olmak için soruyorum

Daha çok yenisiniz özel değilse sebep nedir yardımcı olabileceğimiz bir konuysa ne biliyim işte kusura bakmayın yardımcı olmak için soruyorum
yok önemli değil de kendimi baskilanmis ve mutsuz hissediyorum. herşeye kusuyor profil resmimizi kaldırıyor günlerce aramıyor vs vs. sevdigindrn bile emin değilim. uğraşmak istemiyorum açıkçası.

gerçekten bilmiyorum kafam karışık zaten ne okuduğumu bile anlamıyorum. psikolojik durumum iyi değil.

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz madem bizim yazdıklarımızın da faydası olmaz size. Psikolojik durumunuz daha iyi olunca konu açarsanız daha güzel olur

yok önemli değil de kendimi baskilanmis ve mutsuz hissediyorum. herşeye kusuyor profil resmimizi kaldırıyor günlerce aramıyor vs vs. sevdigindrn bile emin değilim. uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Neden evlendiniz o zaman en başta farklı şimdi farklı mı davranıyor hep böyleydi de gözünüz evlendikten sonra mı açıldı

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz madem bizim yazdıklarımızın da faydası olmaz size. Psikolojik durumunuz daha iyi olunca konu açarsanız daha güzel olur
sizi ilgilendirmez istediğim psikoloji de konu açarm bu konu hakkında bilgi paylaşmayacaksaniz lütfen konuyu uzatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…