- 22 Kasım 2020
- 6.508
- 93.437
- 498
- 32
- Konu Sahibi pembepaspas
-
Ailesinin zoruyla evlenmis, sence evlendigi kisi çift terapisi vs anlayacak duzeyde midir?Önce bir çift terapisine gitseniz bunlar küçük şeyler. Belki de çözülür
Kac kişiyi azarlamişsin oyle?Ay siz de ne meraklısınız ya . Keşke bir işiniz falan olsa. Bilerek evlendi diyelim, sizene? Şu an boşanmak istiyor konu bu! Sizin zihniyette olanlar dul kadınlara kötü gözle bakıyor ondan bu yakınman
O zaman ailene aldatıldım de, bunu da kabul etmeyecek değiller herhaldebenden sonra kapmış. korundum gerçi de yine de korkuyorum.
doktora gittin minişanlıyken kaptı. nasıl kaptığın bilmiyormus seni aldatmadim diyor
bunun için karar vermek için çok erken bi zaman değil mi ? Fevri davranıyorsunuz bence şuan yada bir anlık sinir dilekçe yazıp adliyeye gidiyorsunuz vergi ve harçları ödeyince iki tarafa da kağıt gidip mahkemeye çıkıyorsunuz çekişmeli açılır tek olunca ikiniz giderseniz en az 1 yıl diye biliyorum ama gerek yok otur sakince düşün acele etme.Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Dur kiz panikleme. Cok dusuk olasilik, konu sahibi aldatmadi diye direndigi icin ozaman bu iki en dusuk sebepden olabilir diye yazdim.Nasıl yani kana ihtiyacı oldu mu derken?
Anlaşılan bu yorumum yanlış anlaşılmış benşm demek istediğim evlenmeden önce bazen gözümüz aşktan kör olabiliyor maalesef evlendikten sonra fark ediyoruz gerçekleri ben onu sormak istemiştim sanırım yanlış kelimeler seçmişim40 yıllık evliler de maalesef 41 yılda huyunu çözemiyor ki anlasamiyorsa uzatmaya gerek yok dünyaya birkere geliyoruz onuda kötünün kahrını çekmek için gelmiyoruz
Adam frengi kapmış ve kan alırken-verirken olmuştur seni aldatmadım diye yeminler ediyor. Kim niye alsın bu riski? Bu adamla aynı yatağa girilir mi?bunun için karar vermek için çok erken bi zaman değil mi ? Fevri davranıyorsunuz bence şuan yada bir anlık sinir dilekçe yazıp adliyeye gidiyorsunuz vergi ve harçları ödeyince iki tarafa da kağıt gidip mahkemeye çıkıyorsunuz çekişmeli açılır tek olunca ikiniz giderseniz en az 1 yıl diye biliyorum ama gerek yok otur sakince düşün acele etme.
iyide konunun detayı yok ki bunu ben müneccim değilim bilemem tabiki girilmez aynı yatağaAdam frengi kapmış ve kan alırken-verirken olmuştur seni aldatmadım diye yeminler ediyor. Kim niye alsın bu riski? Bu adamla aynı yatağa girilir mi?
Ben mi mahalle baskısı görüyorumKac kişiyi azarlamişsin oyle?
Yasadiklarinin acisini bizden mi cikaracaksin? Ya da yedigin mahalle baskisini?
Sitede herkese boşan derim halbuki, gorunen koylere yani, ona da kızarlar
O yarim yamalak anladiginiz kadariyla zihniyetime laf edecek son kisi bile degilsiniz.
Lutfen kendi yasadiklarinizdan yola cikarak sinirlenmeyin bosuna.
Bizim dedigimiz sey baska ve bunu anlayacak düzeyde olmadiginizi anladigim icin tekrardan anlatmayacagim
Eee şimdi de boşanacak sizene? Size neHangi yorumu yapip yapmayacagimi size mi soracağım? Oyle ise bilgilendirin beni lutfen:)
Benim demek istedigim, her seyi gorup bilerek evlenmeleri. Ki oyle olduğunu da söyledi zaten.
ilk konuyu açtığımda çok kötüydüm şimdi çok daha iyiyim. Hakkımda hayırlısı olsun. Kafam sakinlessin iyice eşimle de konuşacağım o da zaten boşanma taraftarı. Hayatımı yoluna koymaya çalışacağım. Görüşleriniz için teşekkür ederimBoşa gitsin ya pislik herif bal gibi aldatmış. Girersin bir işe ailenin yanına da dönme
Aynen öyle,benimde 20 yılıma.Amaa iyikide olmuş şimdi çokkkk mutluyum.Benim bi arkadasim 1 haftada boşanmıştı.bosanma derken balayında tokat atmış adam hemen boşanma davası açmıştı çekişmeli oldu tabi ne kadar sürdü bilmiyorum şu an başkası ile evli mutlu ve çocuk bekliyor ne güzel keşke herkes yılları heba olmadan bunu başarabilse misal benim bu cesareti göstermem 8 yılıma mal oldu ve 2 çocuk var
Severek mi evlendiniz? Daha once nasildar
tam tanimiyodum zaten severek sayılmaz.aile öğrenince geri dönüş olmadiSeverek mi evlendiniz? Daha once nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?