- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi pembepaspas
-
Ay belki şiddet vardır ben de merak ettim. Kız konu sahibi güzelce yazsana ne bu böyle yılan hikayesi gibi.Evlilikler de iyice cocuk oyuncağına döndü.
2 ayda bosanma nedeni, daha önceden göremediğiniz ne olabilir ki?
aile baskısından evlendim.Neden evlendiniz o zaman en başta farklı şimdi farklı mı davranıyor hep böyleydi de gözünüz evlendikten sonra mı açıldı
Hic ilgilendirmez de, yorum yapma hakki vermisler iste maalesef.Benim hayatım sizi ilgilendirir mi? bilmeden yorum yapıyorsunuz?
Hayat altın hesap edecek kadar basit değil hanım efendi. iyi akşamlar size.Hic ilgilendirmez de, yorum yapma hakki vermisler iste maalesef.
350 gr altin meselesi değildir umarim.
Evlenmek kolay ama boşanmaya gelince ne yapmanız gerektiğinden bile bir habersiniz, komik ne yapayım.
Aile baskisindan evlenip, bosanmaya cesaret eden biri de hiç gerçekçi değil, izinizi kaybedip gitmek, bunlardan daha kolaydir")aile baskısından evlendim.
sizi ilgilendirmez istediğim psikoloji de konu açarm bu konu hakkında bilgi paylaşmayacaksaniz lütfen konuyu uzatmayın
Evlen diye baskı yapan aile boşanmaya be tepki verecek sizce konuştunuz mu bu konuyuaile baskısından evlendim.
Konuyu uzatmazsaniz sevinirim çünkü muhatap olmak istemiyorum iyi akşamlarHanımefendi dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Okuduğumu anlamıyorum yazan sizsiniz. Belli anlamadığınız. Gayette bilgi paylaştım bu arada kalkıp dava nerden açılıyor diyorsunuz. Bu yaşınıza kadar hiç mi bir şey öğrenemediniz velev ki öğrenmediniz Google diye bir şey var. Akşam akşam sabır testi gibi cevaplar veriyorsunuz
teşekkürlerBana başvurmayacaksiniz heralde, dilekçe yazip aile mahkemesine falan gitmeniz gerekiyor.
Konuyu uzatmazsaniz sevinirim çünkü muhatap olmak istemiyorum iyi akşamlar
Eeee evlenmeden önce huyunu suyunu bilmiyor muydun? Çocuk oyuncağı mı bu?yok önemli değil de kendimi baskilanmis ve mutsuz hissediyorum. herşeye kusuyor profil resmimizi kaldırıyor günlerce aramıyor vs vs. sevdigindrn bile emin değilim. uğraşmak istemiyorum açıkçası.
İstersen bir gün evli kal anlaşmalı olduğu sürece boşanabilirsin. Davayı herzaman açabilirsin.Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Pembepaspassizi ilgilendirmez istediğim psikoloji de konu açarm bu konu hakkında bilgi paylaşmayacaksaniz lütfen konuyu uzatmayın
Çok haklı baştan sona anlatırsan ne olduğunu anlamaya çalışırız.Olumsuz yorumlara maruz kalmazsınPembepaspas
Sakin ol. Şu an üzgünsün.
Hayal kırıklığı içindesin.
Biz seni anlarız. Fakat şu nickname değiştir önce.
Paspas ne
Anlat
Yaz buraya
Zehirin akar
Bizde kalbimizden geldiğince destek oluruz sana.
Bitirmek boşanmak atmak en son çözümdür.
Lütfen sakin ol.
Bize yaz.
Balonlarla sana sevgi gönderiyorum.
Benim bi arkadasim 1 haftada boşanmıştı.bosanma derken balayında tokat atmış adam hemen boşanma davası açmıştı çekişmeli oldu tabi ne kadar sürdü bilmiyorum şu an başkası ile evli mutlu ve çocuk bekliyor ne güzel keşke herkes yılları heba olmadan bunu başarabilse misal benim bu cesareti göstermem 8 yılıma mal oldu ve 2 çocuk varEvlilikler de iyice cocuk oyuncağına döndü.
2 ayda bosanma nedeni, daha önceden göremediğiniz ne olabilir ki?
Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.Benim bi arkadasim 1 haftada boşanmıştı.bosanma derken balayında tokat atmış adam hemen boşanma davası açmıştı çekişmeli oldu tabi ne kadar sürdü bilmiyorum şu an başkası ile evli mutlu ve çocuk bekliyor ne güzel keşke herkes yılları heba olmadan bunu başarabilse misal benim bu cesareti göstermem 8 yılıma mal oldu ve 2 çocuk var
Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?