iki aylik evlilik de boşanma

Evlilikler de iyice cocuk oyuncağına döndü.
2 ayda bosanma nedeni, daha önceden göremediğiniz ne olabilir ki?
Ay belki şiddet vardır ben de merak ettim. Kız konu sahibi güzelce yazsana ne bu böyle yılan hikayesi gibi.

Benim hayatım sizi ilgilendirir mi? bilmeden yorum yapıyorsunuz?
Hic ilgilendirmez de, yorum yapma hakki vermisler iste maalesef.
350 gr altin meselesi değildir umarim.

Evlenmek kolay ama boşanmaya gelince ne yapmanız gerektiğinden bile bir habersiniz, komik ne yapayım.

Hic ilgilendirmez de, yorum yapma hakki vermisler iste maalesef.
350 gr altin meselesi değildir umarim.

Evlenmek kolay ama boşanmaya gelince ne yapmanız gerektiğinden bile bir habersiniz, komik ne yapayım.
Hayat altın hesap edecek kadar basit değil hanım efendi. iyi akşamlar size.

sizi ilgilendirmez istediğim psikoloji de konu açarm bu konu hakkında bilgi paylaşmayacaksaniz lütfen konuyu uzatmayın

Hanımefendi dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Okuduğumu anlamıyorum yazan sizsiniz. Belli anlamadığınız. Gayette bilgi paylaştım bu arada kalkıp dava nerden açılıyor diyorsunuz. Bu yaşınıza kadar hiç mi bir şey öğrenemediniz velev ki öğrenmediniz Google diye bir şey var. Akşam akşam sabır testi gibi cevaplar veriyorsunuz

Konuyu uzatmazsaniz sevinirim çünkü muhatap olmak istemiyorum iyi akşamlar

yok önemli değil de kendimi baskilanmis ve mutsuz hissediyorum. herşeye kusuyor profil resmimizi kaldırıyor günlerce aramıyor vs vs. sevdigindrn bile emin değilim. uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Eeee evlenmeden önce huyunu suyunu bilmiyor muydun? Çocuk oyuncağı mı bu?

Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
İstersen bir gün evli kal anlaşmalı olduğu sürece boşanabilirsin. Davayı herzaman açabilirsin.

Aile mahkemesine gidip dilekçe vereceksin.Ama anlaşmalı boşanma 1 yıl dolmadan olmaz. Çekişmeli açmalısın. Bu da yıpratıcı bir süreç.
Aile baskısı ile evlendim demişsin. Ama baskıcı aile boşanınca daha da baskı yapmaz mı?
Çalışıyor musun? Ev hanımı mısın? Eğer ev hanımıysan barodan ücretsiz avukat talep edebilirsin. Çalışıyorsan da avukata gidersen daha yardımcı olur.
Evliliği temelden sarsan sorunlar yoksa(aldatma, şiddet, madde kullanımı, kumar gibi) önce psikologla görüşmeni tavsiye ederim. Hem sana da iyi gelir. Kafam karışık falan demişsin o yüzden söylüyorum

sizi ilgilendirmez istediğim psikoloji de konu açarm bu konu hakkında bilgi paylaşmayacaksaniz lütfen konuyu uzatmayın
Pembepaspas

Sakin ol. Şu an üzgünsün.

Hayal kırıklığı içindesin.

Biz seni anlarız. Fakat şu nickname değiştir önce.

Paspas ne

Anlat

Yaz buraya

Zehirin akar

Bizde kalbimizden geldiğince destek oluruz sana.

Bitirmek boşanmak atmak en son çözümdür.

Lütfen sakin ol.

Bize yaz.

Balonlarla sana sevgi gönderiyorum.

Çok haklı baştan sona anlatırsan ne olduğunu anlamaya çalışırız.Olumsuz yorumlara maruz kalmazsın

Evlilikler de iyice cocuk oyuncağına döndü.
2 ayda bosanma nedeni, daha önceden göremediğiniz ne olabilir ki?
Benim bi arkadasim 1 haftada boşanmıştı.bosanma derken balayında tokat atmış adam hemen boşanma davası açmıştı çekişmeli oldu tabi ne kadar sürdü bilmiyorum şu an başkası ile evli mutlu ve çocuk bekliyor ne güzel keşke herkes yılları heba olmadan bunu başarabilse misal benim bu cesareti göstermem 8 yılıma mal oldu ve 2 çocuk var

Arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum ama önce sakin ol lütfen.
Burdakilerin %80 i sanırım evliliklerinin ilk döneminde problem yaşamıştır.
İki insanın birbirine alışma evresindesiniz çok çok zor bir süreç.
Severek mi evlendiniz ?
Tam olarak sorun nedir ? Anlatmak istersen yardımcı olmaya çalışalım.

Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…