iki aylik evlilik de boşanma

Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.
Nasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.

O kadar hazirlik yapildi boşa gitmesin sonra bosanirim diyeni, ve arttiriyorum nafaka icin evlenenip bosananini bile gördüm ben

Maalesef. Biliyorum belki linç gelecek ama kadınlar çok daha fazla aldatıyor malesef.

yazdım.

Mesleginiz var mi, boşanınca yine ailenizin yanina mi döneceksiniz?
Baska biriyle evlendirirler bu sefer galiba, aileden hayir yok.

Sevgili miydiniz daha önce, annen hasta olduğunu bile bile mi karşı çıkmadı bu evliliğe?Eee şimdi boşanırsan kabul edecekler mi bunu?

Bazılarıda çok iyi rol yapıyor evlendikten sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyeyim. Gorunen köye Klavuzla gidenlere benim lafım. Degisir, degistiririm düşüncesiyle yola çıkanlar.. Halbuki kimse sonradan degismez, varsa; olan maskesi de düşer, ama daha iyi olmaz.

Maddi özgürlüğünüz varsa boşanın. Kimse kimseyle zorla evli kalamaz. Korunun bu süreçte çocuk felan da yapmayın. Biz ne diyelim sizin evliliğiniz sizin kararınız.

Amin.Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır değişmezler istisnalar olabilir ama dediğin doğru yani

Frengili adamla cinsel iliski mi yasadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…