- 22 Kasım 2020
- 6.508
- 93.440
- 498
- 32
- Konu Sahibi pembepaspas
-
O kadar hazirlik yapildi boşa gitmesin sonra bosanirim diyeni, ve arttiriyorum nafaka icin evlenenip bosananini bile gördüm benKatılıyorum. Boşanma avukatıyım 85% düzelir diye sinyalleri yok sayıyor.
Nasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.
O kadar hazirlik yapildi boşa gitmesin sonra bosanirim diyeni, ve arttiriyorum nafaka icin evlenenip bosananini bile gördüm ben
yazdım.Pembepaspas
Sakin ol. Şu an üzgünsün.
Hayal kırıklığı içindesin.
Biz seni anlarız. Fakat şu nickname değiştir önce.
Paspas ne
Anlat
Yaz buraya
Zehirin akar
Bizde kalbimizden geldiğince destek oluruz sana.
Bitirmek boşanmak atmak en son çözümdür.
Lütfen sakin ol.
Bize yaz.
Balonlarla sana sevgi gönderiyorum.
Ben düsseldorf kaymakamligina bavuruluyor diye biliyorum.Bana başvurmayacaksiniz heralde, dilekçe yazip aile mahkemesine falan gitmeniz gerekiyor.
Mesleginiz var mi, boşanınca yine ailenizin yanina mi döneceksiniz?Nasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
Sevgili miydiniz daha önce, annen hasta olduğunu bile bile mi karşı çıkmadı bu evliliğe?Eee şimdi boşanırsan kabul edecekler mi bunu?Nasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
Bazılarıda çok iyi rol yapıyor evlendikten sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar.Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyeyim. Gorunen köye Klavuzla gidenlere benim lafım. Degisir, degistiririm düşüncesiyle yola çıkanlar.. Halbuki kimse sonradan degismez, varsa; olan maskesi de düşer, ama daha iyi olmaz.Bazılarıda çok iyi rol yapıyor evlendikten sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar.
Benim hayatım sizi ilgilendirir mi? bilmeden yorum yapıyorsunuz?
aile baskısıyla evlendim demiştiniz neden sen buldun diyor aileniz anlamadım ben bunuailem de sen buldun diyorlar.
Tanışma süreciniz ne kadardı?Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Amin.Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır değişmezler istisnalar olabilir ama dediğin doğru yaniAllah iyi insanlarla karsilastirsin ne diyeyim. Gorunen köye Klavuzla gidenlere benim lafım. Degisir, degistiririm düşüncesiyle yola çıkanlar.. Halbuki kimse sonradan degismez, varsa; olan maskesi de düşer, ama daha iyi olmaz.
Frengili adamla cinsel iliski mi yasadinNasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
Bunun cinsiyetle alakası yok. Neye dayanarak yaptın ki bu yorumuMaalesef. Biliyorum belki linç gelecek ama kadınlar çok daha fazla aldatıyor malesef.
Boşanma avukatı olarak aldığım ve gördüğüm davalara dayanarak.Bunun cinsiyetle alakası yok. Neye dayanarak yaptın ki bu yorumu
Belki sana denk gelen davalar öyledir.Bu yinede seni haklı kılmaz bence bu tutum çok yanlış oldu ama yinede sen bilirsinBoşanma avukatı olarak aldığım ve gördüğüm davalara dayanarak.
Belki sana denk gelen davalar öyledir.Bu yinede seni haklı kılmaz bence bu tutum çok yanlış oldu ama yinede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?