iki aylik evlilik de boşanma

Bir yılı doldurmadan ayrılabilir miyim yazmış, sorduğu soru bu. Gereksiz bir sürü yorum atmışsınız, gerekirse keyfine boşanır. Hiç birinizin bir eğitimi yok, aile terapisti falan değilsiniz. Bilmiyorsanz yazmazsınız olur biter ve eminim ki akıl verenlerin çoğu kendi hayatları berbat. Burda ahkam kesmeye gerek yok

Neden evlendiniz o zaman en başta farklı şimdi farklı mı davranıyor hep böyleydi de gözünüz evlendikten sonra mı açıldı
40 yıllık evliler de maalesef 41 yılda huyunu çözemiyor ki anlasamiyorsa uzatmaya gerek yok dünyaya birkere geliyoruz onuda kötünün kahrını çekmek için gelmiyoruz

Katılıyorum. Boşanma avukatıyım 85% düzelir diye sinyalleri yok sayıyor.
Bazen anlaşılmıyor yine de, ben çok dikkat ettiğim halde nikahtan sonra iftira attı ve şiddet uyguladı. Hem de evlendigim gün şiddet oldu.
Çok ciddi kişilik problemleri olabiliyor. Fazla sessiz olmasını iyi olarak algilamistim, artık sessiz sakin insan gördüğümde kaçıyorum

Eşinizde frengi çıktıysa, evlilik iznini ve evlilik için gerekli sağlık raporunu nasıl aldınız ?

"Evlenmeye Engel Hastalıklar Nelerdir? Mevzuata göre evliliğe engel olarak kabul edilen bulaşıcı hastalıklar; frengi, bel soğukluğu, şankroid, cüzzam ve veremdir. Bu hastalıkların tedavisi gerçekleşmeden sağlık raporu verilmiyor."

Zerre kadar umurumda değil, isterse ikinci gün boşansın.Pişman oldum yorum yaptığıma da yapacağıma da.Yeter artık ya, bu konuda daha fazla etkileşim almak istemiyorum!

yok önemli değil de kendimi baskilanmis ve mutsuz hissediyorum. herşeye kusuyor profil resmimizi kaldırıyor günlerce aramıyor vs vs. sevdigindrn bile emin değilim. uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Önce bir çift terapisine gitseniz bunlar küçük şeyler. Belki de çözülür

Yahu belki şiddet gördü, belki aldatıldı. Kimse yuvasını yıkmak istemez. Sebebi değil konu, sizi ilgilendirmez kadının sorduğu soru başka. Aile danışmanı değilsiniz
Hangi yorumu yapip yapmayacagimi size mi soracağım? Oyle ise bilgilendirin beni lutfen:)
Benim demek istedigim, her seyi gorup bilerek evlenmeleri. Ki oyle olduğunu da söyledi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…