- 12 Nisan 2022
- 92
- 115
- 43
- 45
- Konu Sahibi pembepaspas
-
Belli ki konu oYaa dmi ama kadının belli ki çaresizlikten, stresten dengesi bozulmuş; ne var bi iki cümleyle yol gösterilse.. alır kullanır ya da o verilen aklı bile beceremez o mu konu şimdi ya?
Bir yılı doldurmadan ayrılabilir miyim yazmış, sorduğu soru bu. Gereksiz bir sürü yorum atmışsınız, gerekirse keyfine boşanır. Hiç birinizin bir eğitimi yok, aile terapisti falan değilsiniz. Bilmiyorsanz yazmazsınız olur biter ve eminim ki akıl verenlerin çoğu kendi hayatları berbat. Burda ahkam kesmeye gerek yokKonu sahibi ilk başta eşim beni aramıyor sormuyor, sıkılıyorum falan yazmış, o yüzden bana da saçma geldi boşanma nedeni ama konu ilerledikçe ağzından cımbızla laf aldık ve agresif bir tutumu vardı.Sonradan annem ve babam zorla evlendirdi, hastalığı var falan dedi.İster evlensin, ister boşansın kimseyi alakadar etmez.Benim yaptığım yoruma da beğenmedim atıp duruyorlar ama konu sahibi neyi yansıtıyorsa ona göre cevap vermeye çalışıyoruz.
40 yıllık evliler de maalesef 41 yılda huyunu çözemiyor ki anlasamiyorsa uzatmaya gerek yok dünyaya birkere geliyoruz onuda kötünün kahrını çekmek için gelmiyoruzNeden evlendiniz o zaman en başta farklı şimdi farklı mı davranıyor hep böyleydi de gözünüz evlendikten sonra mı açıldı
Bazen anlaşılmıyor yine de, ben çok dikkat ettiğim halde nikahtan sonra iftira attı ve şiddet uyguladı. Hem de evlendigim gün şiddet oldu.Katılıyorum. Boşanma avukatıyım 85% düzelir diye sinyalleri yok sayıyor.
korundumAblacim cevap vericen mi? Adamin ölümcül cinsel hasraligi var. Nasil birlikte oldun korundun mu ne yaptin? Korunma bulasmasina wngel mi franginin? Nasi bu kadar rahatsin yahu?
biliyordum annem de biliyordu başka kimse bilmiyordu.Evlilik icin istenen saglik testlerinde cikiyor mu acaba frengi? Evlenmeden once biliyo muydu onu merak ettim bende
biliyordum annem de biliyordu başka kimse bilmiyordu.
Hayır kan aldırmadi çıktığı dönemde.Kan a ihtiyaci filan oldu mu? Baskada anca annesinde var ise dogustan olur.
Size bulasmadi demi? Sizin icin endiselendim acikca
testte Negatif çıktıSize bulasmadi demi? Sizin icin endiselendim acikcasi
Açıkçası bana yeminler etti iğneden vs biseyden bulaştı dedi.üzgünüm ama frengi sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık keşke daha detaylı bilgi sahibi olsaydınız
Açıkçası bana yeminler etti iğneden vs biseyden bulaştı dedi.
İnanin ne yapacağımı bilmiyorum annem naparsan yap diyor. nişanlıyken ayrilmama izin vermediler bosansam başıma ne gelir bende bilmiyorum.Yalan söylüyor. Bosanirsaniz nereye gideceksiniz? Ailenizin evine donebilecek misiniz
Nasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
Eee nasıl kapmış pekii aldatmadiysaaldatmadim nasıl kaptım bilmiyorum diyor.
onu bende bilmiyorum.aEee nasıl kapmış pekii aldatmadiysa
Bosanmakta kararliysaniz dilekcenize bu hastalığını ekleyin işinizi kolaylaştırır. Allah yardımcınız olsunonu bende bilmiyorum.a
Zerre kadar umurumda değil, isterse ikinci gün boşansın.Pişman oldum yorum yaptığıma da yapacağıma da.Yeter artık ya, bu konuda daha fazla etkileşim almak istemiyorum!Bir yılı doldurmadan ayrılabilir miyim yazmış, sorduğu soru bu. Gereksiz bir sürü yorum atmışsınız, gerekirse keyfine boşanır. Hiç birinizin bir eğitimi yok, aile terapisti falan değilsiniz. Bilmiyorsanz yazmazsınız olur biter ve eminim ki akıl verenlerin çoğu kendi hayatları berbat. Burda ahkam kesmeye gerek yok
Önce bir çift terapisine gitseniz bunlar küçük şeyler. Belki de çözülüryok önemli değil de kendimi baskilanmis ve mutsuz hissediyorum. herşeye kusuyor profil resmimizi kaldırıyor günlerce aramıyor vs vs. sevdigindrn bile emin değilim. uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Kaynak nedir ?Maalesef. Biliyorum belki linç gelecek ama kadınlar çok daha fazla aldatıyor malesef.
Hangi yorumu yapip yapmayacagimi size mi soracağım? Oyle ise bilgilendirin beni lutfen:)Yahu belki şiddet gördü, belki aldatıldı. Kimse yuvasını yıkmak istemez. Sebebi değil konu, sizi ilgilendirmez kadının sorduğu soru başka. Aile danışmanı değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?