- 4 Kasım 2018
- 26.783
- 110.313
- 598
- Konu Sahibi pembepaspas
-
Bu nasil oluyor yahu. Sen mi bulastirdin demek istiyor yoksa Adam baska sulardami yüzmüsbenden sonra kapmış. korundum gerçi de yine de korkuyorum.
nişanlıyken kaptı. nasıl kaptığın bilmiyormus seni aldatmadim diyorBu nasil oluyor yahu. Sen mi bulastirdin demek istiyor yoksa Adam baska sulardami yüzmüs
Kan a ihtiyaci filan oldu mu? Baskada anca annesinde var ise dogustan olur.nişanlıyken kaptı. nasıl kaptığın bilmiyormus seni aldatmadim diyor
üzgünüm ama frengi sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık keşke daha detaylı bilgi sahibi olsaydınızaldatmadim nasıl kaptım bilmiyorum diyor.
inanın kafayı yemek üzereyim. bilmiyorum artık düşünemiyorum. hep arada kalıyorum. herkes yalan soyluyor ve kime inanacağımi bilmiyorum.üzgünüm ama frengi sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık keşke daha detaylı bilgi sahibi olsaydınız
2 ay çok kısa değil mi ya? Merak ettim nedir boşanma sebebiniz?Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
2 ay çok kısa değil mi ya? Merak ettim nedir boşanma sebebiu
Ne gibi konularda anlasamiyorsunuz ciddi konular değilse evliliginizi hemen kestirip atmayın evliglin ilk ayları sıkıntılı geçer zaten alışma sürecinden dolayıAnlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
boşanma dilekçenizde mutlaka frengiden bahsedin, sakın atlamayın.inanın kafayı yemek üzereyim. bilmiyorum artık düşünemiyorum. hep arada kalıyorum. herkes yalan soyluyor ve kime inanacağımi bilmiyorum.
Google a inanın :) kendiniz araştırın, okuyun. Evet bu akşam psikolojiniz iyi olmayabilir ama yarın kafanızı toplayıp bir yol haritası çizebilirsiniz. Bol şansinanın kafayı yemek üzereyim. bilmiyorum artık düşünemiyorum. hep arada kalıyorum. herkes yalan soyluyor ve kime inanacağımi bilmiyorum.
Nasıl yani kana ihtiyacı oldu mu derken?Kan a ihtiyaci filan oldu mu? Baskada anca annesinde var ise dogustan olur.
Kaza gecirmistir, ameliyat olmustur vs kan nakli gerekmistirNasıl yani kana ihtiyacı oldu mu derken?
Ben hamileyim kansızlıktan dolayı 1 ünite kan verildi bana yani bu hastalık kan nakli ile geçer mi şimdiKaza gecirmistir, ameliyat olmustur vs kan nakli gerekmistir
Hayir normalde alinan kanlar tum bulasici hastaliklar vs acisindan taraniyor ama malum ulkemizde gozden kacabiliyor bazi seylerBen hamileyim kansızlıktan dolayı 1 ünite kan verildi bana yani bu hastalık kan nakli ile geçer mi şimdi
Her şeyi siz biliyorsunuz zaten. Fikir sormuş, bilmiyorsan yorum yapmana gerek yok. İnsanları azarlamaktan başka bir şey yaptıkları yok bazı üyelerin. Tereyağından kıl çeker gibi kusur arıyorsunuz . Bir de profilinize Allah falan yazmıştınız, ah pardon İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİYDİ unutmuşum :)Koşa koşa kadınlar kulubüne üye olup, davanın nereden açıldığını sorana kadar, google'a yazıp biraz araştırma yapsaydınız tüm detaylara ulaşırdınız.
Yahu belki şiddet gördü, belki aldatıldı. Kimse yuvasını yıkmak istemez. Sebebi değil konu, sizi ilgilendirmez kadının sorduğu soru başka. Aile danışmanı değilsinizEvlilikler de iyice cocuk oyuncağına döndü.
2 ayda bosanma nedeni, daha önceden göremediğiniz ne olabilir ki?
Ay siz de ne meraklısınız ya . Keşke bir işiniz falan olsa. Bilerek evlendi diyelim, sizene? Şu an boşanmak istiyor konu bu! Sizin zihniyette olanlar dul kadınlara kötü gözle bakıyor ondan bu yakınmanDaha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.
Konu sahibi ilk başta eşim beni aramıyor sormuyor, sıkılıyorum falan yazmış, o yüzden bana da saçma geldi boşanma nedeni ama konu ilerledikçe ağzından cımbızla laf aldık ve agresif bir tutumu vardı.Sonradan annem ve babam zorla evlendirdi, hastalığı var falan dedi.İster evlensin, ister boşansın kimseyi alakadar etmez.Benim yaptığım yoruma da beğenmedim atıp duruyorlar ama konu sahibi neyi yansıtıyorsa ona göre cevap vermeye çalışıyoruz.Yahu belki şiddet gördü, belki aldatıldı. Kimse yuvasını yıkmak istemez. Sebebi değil konu, sizi ilgilendirmez kadının sorduğu soru başka. Aile danışmanı değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?