iki aylik evlilik de boşanma

Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Ne gibi konularda anlasamiyorsunuz ciddi konular değilse evliliginizi hemen kestirip atmayın evliglin ilk ayları sıkıntılı geçer zaten alışma sürecinden dolayı

inanın kafayı yemek üzereyim. bilmiyorum artık düşünemiyorum. hep arada kalıyorum. herkes yalan soyluyor ve kime inanacağımi bilmiyorum.
Google a inanın :) kendiniz araştırın, okuyun. Evet bu akşam psikolojiniz iyi olmayabilir ama yarın kafanızı toplayıp bir yol haritası çizebilirsiniz. Bol şans

Koşa koşa kadınlar kulubüne üye olup, davanın nereden açıldığını sorana kadar, google'a yazıp biraz araştırma yapsaydınız tüm detaylara ulaşırdınız.
Her şeyi siz biliyorsunuz zaten. Fikir sormuş, bilmiyorsan yorum yapmana gerek yok. İnsanları azarlamaktan başka bir şey yaptıkları yok bazı üyelerin. Tereyağından kıl çeker gibi kusur arıyorsunuz . Bir de profilinize Allah falan yazmıştınız, ah pardon İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİYDİ unutmuşum :)

Evlilikler de iyice cocuk oyuncağına döndü.
2 ayda bosanma nedeni, daha önceden göremediğiniz ne olabilir ki?
Yahu belki şiddet gördü, belki aldatıldı. Kimse yuvasını yıkmak istemez. Sebebi değil konu, sizi ilgilendirmez kadının sorduğu soru başka. Aile danışmanı değilsiniz

Daha önceden bir sey olmadığına hayatta inanmam, bile bile evleniyor cogu.
Ay siz de ne meraklısınız ya . Keşke bir işiniz falan olsa. Bilerek evlendi diyelim, sizene? Şu an boşanmak istiyor konu bu! Sizin zihniyette olanlar dul kadınlara kötü gözle bakıyor ondan bu yakınman

Bir üye Düsseldorf yazmış, siz nerede yaşıyorsunuz? Frengi sadece cinsel yolla bulaşır. Anneniz babanız cahil ötesi insanlar, lütfen cesaretiniz kırılmasın kararınızdan dönmeyin.

Yahu belki şiddet gördü, belki aldatıldı. Kimse yuvasını yıkmak istemez. Sebebi değil konu, sizi ilgilendirmez kadının sorduğu soru başka. Aile danışmanı değilsiniz
Konu sahibi ilk başta eşim beni aramıyor sormuyor, sıkılıyorum falan yazmış, o yüzden bana da saçma geldi boşanma nedeni ama konu ilerledikçe ağzından cımbızla laf aldık ve agresif bir tutumu vardı.Sonradan annem ve babam zorla evlendirdi, hastalığı var falan dedi.İster evlensin, ister boşansın kimseyi alakadar etmez.Benim yaptığım yoruma da beğenmedim atıp duruyorlar ama konu sahibi neyi yansıtıyorsa ona göre cevap vermeye çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…