Merhaba kızlar , 2 yıllık ilişkimden olan bebeğime babası sahip çıkmıyor. Ailem de reddetti. Nereye giderim naparım bilmiyorum. İş arıyorum bikaç ay da olsa çalışabilmek için. Ama sonrası ... Çok zor günler yaşıyorum , üzüntüden hasta oldum bi de. Ne yapacağım ...
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.ne demek sahip çıkmıyor? yaparken iyi ama. rahatlığa bak
bile bile aynı hatayı mı yaptın yani?Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Ve sen böyle biriyle sevişmeye devam ediyorsun. Ne denir ki?Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Amin sağolun Allah razı olsun. Bi arkadaşımda kalıyorum. Bikaç güne gidicem burdan da. Öğrendiğimden beri düşünüyorum ama bebeğimden vazgeçemedim.babası nerde neden sahip çıkmıyor ? keşke bunu başında düşünerek haraket etseydiniz hem siz hemde meleğiniz bu şekilde mağdur olmazdınız.allah yatrdımcınız olsun .nerede kalıyosunuz şuan ?
Evet öğrenciyim. Son senem. 23 yaşındayım.yaşın kaç? öğrenci misin?
Umrunda bile değil.Adiniza cok uzuldum.. Hele ki bebeginize daha cok.. Babasina baba denemez yani serefsizlik yaptigi. Nasil sahip cikmaz?!
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Evetaldırdığınız bebeğiniz de bu adamdan mıydı?
Bebeğimi benden alırlar diye çok korkuyorum.Bulunduğunuz ilin kadın sığınma evine başvurun.
Barodan avukat talep ederek babasına dava açın.
Allah yardımcınız olsun..
Hayır. Evli olsaydık böyle olmazdı zaten.evlimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?