İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
Merhaba kızlar , 2 yıllık ilişkimden olan bebeğime babası sahip çıkmıyor. Ailem de reddetti. Nereye giderim naparım bilmiyorum. İş arıyorum bikaç ay da olsa çalışabilmek için. Ama sonrası ... Çok zor günler yaşıyorum , üzüntüden hasta oldum bi de. Ne yapacağım ...

babası nerde neden sahip çıkmıyor ? keşke bunu başında düşünerek haraket etseydiniz hem siz hemde meleğiniz bu şekilde mağdur olmazdınız. allah yatrdımcınız olsun .nerede kalıyosunuz şuan ?

Adiniza cok uzuldum.. Hele ki bebeginize daha cok.. Babasina baba denemez yani serefsizlik yaptigi. Nasil sahip cikmaz?!

babası nerde neden sahip çıkmıyor ? keşke bunu başında düşünerek haraket etseydiniz hem siz hemde meleğiniz bu şekilde mağdur olmazdınız. allah yatrdımcınız olsun .nerede kalıyosunuz şuan ?
Amin sağolun Allah razı olsun. Bi arkadaşımda kalıyorum. Bikaç güne gidicem burdan da. Öğrendiğimden beri düşünüyorum ama bebeğimden vazgeçemedim.

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.

Size diyecek birşey bulamadım. Sizi kürtaja zorlayan adamla yine aynı hataya düşmüşsünüz

Nikah olmadan mahkemeye başvurulup hak talep edilebiliyor mu acaba ? Bir ara böyle bir kanun çıkarılacaktı sanki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…