İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

adama şerefsiz demişssiniz siz yada forumdan biri
istemeyen bir adamdan 8 ay hamile kalamadıgınız içinde kahrolmuş ve resmen ilmek ilmek planınızı devreye sokmuşssunuz
şimdi siz cok mu haysiyetlisiniz? evet haysiyetlisiniz ama buraya konu acmayın siz kendiniz bilerek yaşamışssınız bunu

biz ne yapalım sana eline para mı verelim?

iyi de istemeyen adamdan ısrarla hamile kalmaya çalışmışsın
bütün eski konularında da mevcut
hamile kalırsan senle evlenir diye mi düşündün?
hamile kalmayı denerken başka bir B planın yok muydu?
Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.

Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
8 ay bu işi denerkende adamın isteği varmıydı ? yanı hap kullanıyorum dıye kandırmadınız adamı oylemı?
adam 8 ay sızı destekledı ve sımdımı vaz gectı?

Butun hata sende....
adam acik acik soyledi
kaldi ki millet kocasina guvenip de hamilelige cesaret bile etmezken....karsinda bu denli bir sefaf adam varken cocuk konusunda hala neyin macerasina girdin ....
olan olmus artik ne diyelim.....
haklarin neler onu arastirmaya bak artik....
tek basinasin ve deyim yerinde ise bebegin icin ne koparirsan kar .....

ikinci defa ne demeye aynı haltı ettin? ilk okuduğumda üzüldüm senin için çnkü kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz yargılamak bize düşmez. ancak çocuk sorumluluğunu almaktan korkan seni ayrılmakla tehdit eden bir adamda 2. çocuğu yapıp gelip ne yapacağım diye konu açıyorsun ya, valla verecek cevabım yok. bunu da aldır. 3.yü de aldırırsın.

az para biriktir de spiral filan taktır bari, kedi yavruluyor sanki.

bir insan yasadiklarindan ders alir ve birdaha yapmaz sen yine ayni adamla ayni hataya düşmüşsun simdi ne yapmayi düşünüyorsun ailen ne diyor duruma

Çok seviyorum. Onun için düşünmeden canımı verecek kadar. Tek istediğim bi bebeğimiz olmasıydı o da çok istiyodu. Ben çok mutluyum. Bu bi mucize Allah ın bir lütfu. Yanımda olmasını isterdim sadece.

önce evlenip sonra çocuğu yapmayı planlasanız iyiymiş.
üstelik bir kere kürtaj olan birinin bunu düşünmesi lazım di mi?
adam ilk bebeği de istememiş.
ben genelde kürtaja karşı yorumlar yapmam AMA sizin durumunuz beni bile çileden çıkarttı. yanlışlıkla hamile kalmış değilsiniz!
isteyerek planlayarak yapıyosunuz. 1. kürtajınızdan sonra bile korunmadığınızı yazmışsınız..
bu kadar da olmaz!
hala şansınız varsa bu bebeği de aldırın, o adamdan ayrılın.

yoksa orada burada yaşamaya çalışacaksınız, doğacak çocuğu da perperişan edeceksiniz.

Şerefsiz diye bi tabirde bulunmadım. Bundan önceki dönemde çok sıkıntı yaşadım sağlık açısından. İkimizde aldırdığımıza pişman olduk. Sadece destek istiyorum.

Iste ask ask ama ask karnindaki bebegine sahip cikmiyor ne olacak simdi halin annesi niye istemiyor ki oglu yaparken iyi herkese herseyi açıklamak zorundami annesi basina boyle bir olay gelen ilk insan misiniz ama hatanin cogu sende bu adamin nesine guvendin bir kurtaj yasamissin ne büyük bir aci bebegini canli canli aldi elinden o herif bunu bile bile nasil tekrar birlikte oldun hadi oldun niye korunmadin ne yapıp et baba evine don bebegine acimayan sana hic acimaz o adama yaziklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…