- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Hayır. Evli olsaydık böyle olmazdı zaten.
Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.iyi de istemeyen adamdan ısrarla hamile kalmaya çalışmışsın
bütün eski konularında da mevcut
hamile kalırsan senle evlenir diye mi düşündün?
hamile kalmayı denerken başka bir B planın yok muydu?
AşkVe sen böyle biriyle sevişmeye devam ediyorsun. Ne denir ki?
8 ay bu işi denerkende adamın isteği varmıydı ? yanı hap kullanıyorum dıye kandırmadınız adamı oylemı?Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
Çok seviyorum. Onun için düşünmeden canımı verecek kadar. Tek istediğim bi bebeğimiz olmasıydı o da çok istiyodu. Ben çok mutluyum. Bu bi mucize Allah ın bir lütfu. Yanımda olmasını isterdim sadece.Size diyecek birşey bulamadım. Sizi kürtaja zorlayan adamla yine aynı hataya düşmüşsünüz
Nikah olmadan mahkemeye başvurulup hak talep edilebiliyor mu acaba ? Bir ara böyle bir kanun çıkarılacaktı sanki ..
Biz çok seviyoduk birbirimizi. Hala seviyoruz. Bebeği öğrenince ilk çok sevindi çok mutlu oldu. Evlenecektik. Annesi istemedi olmaz dedi. Kimseye açıklayamayız bu durumu dedi. O da vazgeçti.
Şerefsiz diye bi tabirde bulunmadım. Bundan önceki dönemde çok sıkıntı yaşadım sağlık açısından. İkimizde aldırdığımıza pişman olduk. Sadece destek istiyorum.adama şerefsiz demişssiniz siz yada forumdan biri
istemeyen bir adamdan 8 ay hamile kalamadıgınız içinde kahrolmuş ve resmen ilmek ilmek planınızı devreye sokmuşssunuz
şimdi siz cok mu haysiyetlisiniz? evet haysiyetlisiniz ama buraya konu acmayın siz kendiniz bilerek yaşamışssınız bunu
biz ne yapalım sana eline para mı verelim?
Sevdiğim adama güvendim.Çok affedersin de neye, neyine güvendin ? Seninki bilinçli bir tercih olmuş...
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?