- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Sevdiğim adama güvendim.
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Sevdiğim adama güvendim.
Offf saçmalama ya... Sevdiği adama guvenmis. Neyine güvendin neyine? Daha once de istememis yine istemiyor. Bu kadar basit işte... Zorlama, fazlası yokSevdiğim adama güvendim.
Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.Iste ask ask ama ask karnindaki bebegine sahip cikmiyor ne olacak simdi halin annesi niye istemiyor ki oglu yaparken iyi herkese herseyi açıklamak zorundami annesi basina boyle bir olay gelen ilk insan misiniz ama hatanin cogu sende bu adamin nesine guvendin bir kurtaj yasamissin ne büyük bir aci bebegini canli canli aldi elinden o herif bunu bile bile nasil tekrar birlikte oldun hadi oldun niye korunmadin ne yapıp et baba evine don bebegine acimayan sana hic acimaz o adama yaziklar olsun
Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa
anlaşılan bu adamı bağlamak için özellikle hamile kalmış. Adam çocuk istememiş ki, ilk hamileliğe yorumunda ise kaadını sadece cinsellik için istediğini belli etmiş. suç kadında.Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.
adama şerefsiz demişssiniz siz yada forumdan biri
istemeyen bir adamdan 8 ay hamile kalamadıgınız içinde kahrolmuş ve resmen ilmek ilmek planınızı devreye sokmuşssunuz
şimdi siz cok mu haysiyetlisiniz? evet haysiyetlisiniz ama buraya konu acmayın siz kendiniz bilerek yaşamışssınız bunu
biz ne yapalım sana eline para mı verelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?