İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Hamile kalınca adamı da annesini de nikaha ikna ederim dedin ve planlar tutmadı sanırım.
Bir kadının kendini bu durumlara düşürmesi çok üzüyor beni.
Şuanda yapabileceğin tek şey kadın sığınma evine gitmek.
Umarım aklın başına gelir,okulunu da bitirir,hem kendine hem çocuğuna bakabilirsin.

Sen yorum yapılmaya bile layık değilsin nasıl bi varliksin sen ya kafanda bi kaç tahta eksik galiba yorumlara bakılırsa kafayı yemişsin işte böyle yaratıklar doğuruyor sonra çöpe atıyor senin gibisine neler denirde işte annen babanda seni aldırsaydı en azından boşuna havayı kirletmezdin

Sevdiğim adama güvendim.

Bakın 1. kez güvenip yanılmak olabilir. Hepimiz güvenip kazıklanıyoruz.

Ama aynı hatayı yapmak aptallık.

Olayı dramatize etmeyin. 2 kelimenizden biri aşk. Tamam seviyorsunuz ama adam sizi sevmiyor. Ortada büyüüüüğk bir aşk değil şerefsiz bir adam var. Cinsellik yaşarsanız yaşayın ama çocuk yapmak niye bunu anlayamadım cidden. Adam çocuk istememiş hala istemiyor neden 2. çocuğu yaptınız ? Babaevine dönün. Evli olmasanız da çocuk için nafaka talep edebilirsiniz bknz şarkıcı emrah ve babalık davası açan çocuğu.

Gecmis konulariniza baktim da, madem ogrencisiniz evli degilsiniz ilk bebeginizi aldirmissiniz... ne diye tekrar israrla bebek denediniz? :/

Çakallık yapmış güya
adama korunuyorum bile demiş olabilir
bebek olursa evlenir sandı herhalde

böyle de ortada kaldın işte şimdi
bir insanın kendine yaptığı kötülüğü başkası yapamaz.
sana üzülmekten çok kızıyorum

babanlar da kabul etmiyorsa kadın sığınma evine gitmekten başka çaren yok.

Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.

Seni cok seviyordu annesi istemedi hee kaç yaşında bu adam , sevdiğine sahip çıkmayan hele ki bu durumda iken sahip çıkmayan adama adam denmez aşkmış bir siz biliyorsunuz aşkı alno aşkı bozdur bozdur harca şimdi, sana acıyacak değilim şeytan azapta gerek, bile isteyen evlilik dışı hamile kalmandaki amaç evliliğe ikna etmekti belli ki ama olmadı şimdi hindi gibi düşün

Ya sen ilacla onla sunla bunla hamile kalmak icin cirpinirken dusunseydin keske bunlari yaa
anlaşılan bu adamı bağlamak için özellikle hamile kalmış. Adam çocuk istememiş ki, ilk hamileliğe yorumunda ise kaadını sadece cinsellik için istediğini belli etmiş. suç kadında.

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.

Çok vicdansızmışsın beeee!!!

Adam bebeklere acımıyor da sen ne b.k yemeye aynı adamdan bir bebek aldırıp, ikincisinin hayatını karartıyorsun?

Korun be kadın korun, Allah ıslah etsin sizin gibileri...

tamam o zaman sığınma evine başvur.
bebek doğana kadar bulaşıkçılık, temizlik vs çalışabildiğin kadar da çalış.

Serefsizi ben dedim. Gayette haysiyetli bir insanim. Kadin zorla kalmsi vs fark etmez kurtajdan sonra kadinla sevismeye devam etmis mi etmis bu adam. cocuguna da sahip cikmak zorundaydi. cikmamis bence serefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…