sen 3 ay baktığını söylüyorsun ...tabiki bakacaksın babası ilgilenmiyorsa sen ilgileneceksin.
tekrar geri getirecek diye şuan onumu bekliyorsun...geri getirdiğinde ne olucak?
çocuklarımı bırakabileceği hiç kimse yok baktıramayacağını bakamayacğını biliorum . buna emin olsam zaten bırakmam 3 ay oldu ayrılalı ve 3 ay babası olmadan ben baktım onlara babaları sevgilisiyle gezip tozarken ben bakkala borç yazdırdım karınlarını doyurdum. ben anneyim ben bana geri bırakmayacağını bilsem bırakmam asla . geri getirecek daha öncede almıştı benden ama ertesi günü getirdi. üzüntüm bu dereceye kadar gelmesi olayların benim sabır taşımın çatlaması haksızlık duyarsızlık sorumsuzluk ...
yaşadığı yer izmir görünüyor. özellikle seçim üzeri belediyeler gidenleri kesinlikle geri çevirmiyor. ben de izmir'de yaşıyorum. bu konuda yanında olurum.
Çocuk esirgeme kurumuna verseydi de o babaya vermeseydi çocukları.
arkadaşın niyeti aslında çocuklarını vermek değil bence. bende adamın geri getireceğini düşünüyorum zaten. işte o da kocasına sıkıntı vermek istiyor ama çocuklar çok yıpranır böyle. hem otizmli çocuklar sinirlenirlerse kolay sakinleşemezler, hareketlidirler. 5 dakika gözünün önünden ayırmamak gerek. ben mi paranoyağım bilmiyorum ama kızımı anneme bırakmam gerektiğinde 500 kere balkon kapısını açma sakın diyorum hatta çıkmadan gidip kilitliyorum belki ihmal eder diye. yeni bir ortama girdiğimiz de hemen ona zarar verebilecek şeylere bakıp ona göre hareket ediyorum. benim eşim gayet sorumlu bir babadır fakat ben ona dahi bıraktığımda içimde tedirginlik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?