iki çocukla annemin yanına sığındım ve boşanıyorum

Evliliği evcilik çocuklarıda oyuncak bebek zannederek evlenmelerin sonu bu sanırım. Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. Ama koşullar ne olursa olsun yılmamak gerekir. O çocukların tercihi değildi doğmak üstelik engelli doğmak. Onları dünyaya getirmek için siz çabaladınız. Onlara sormadınız. O zaman onları terk etmek gibi bir hakkınız da yok. Çok zor süreç belki ama bu o masum küçük çocukları halasına terk etmek de anneliğe sığmaz. Güçlü olmak zorundasınız. başka çareniz alternatifiniz yok. Eşi ölü yıllarca çocuklarına iyi bir gelecek sağlamaya çalışan anneler o zaman ne yapsın. farz edin eşiniz öldü. Siz de yalnız kaldınız. O zaman da bu çocukları sokağa mı bırakacaktınız. Onun için aklınızı başınıza alın ve o çocuklara hak ettikleri gibi bir anne olun. Herkesin bu dünyada yapacağı bir iş vardır. İnsanlar çocukları sırtlarında ev temizleyerek geçim sağlıyor. Siz de yapabilirsiniz. Önemli olan anne olmak değil iyi anne olmak.

sen 3 ay baktığını söylüyorsun ...tabiki bakacaksın babası ilgilenmiyorsa sen ilgileneceksin.
tekrar geri getirecek diye şuan onumu bekliyorsun...geri getirdiğinde ne olucak?

çocuklar sabah kendilerini annelerine karşı fazlalık hissetmişlerdir zaten geri getirdiğin de babalarının gözünde de fazlalık olduklarının farkına varacaklar

Zor ve kötü günler geçiriyorsunuz evet bunalmakta haklısınız.Psikolojiniz kötü olabilir.Ama içinde bulunduğunuz şu kötü ruh hali ,çocuklarınızın içinde bulunduğu ruh halinden çok daha hafiftir bunada eminim.

canım evet bunalmıssın ama
yapma etme allah askına gıt al cocuklarını ya
okurken bıle ıcım parclandı
kucuklermıs yapmayın etmeyın
hıcbırseyden haberı olmayan o cocukların gunahı ne
sımdıde annesız mı kalsınlar

allah askına al cocuklarını canım yaaaa

ah canlarım..

karısına merhamet etmeyen bir babanın merhametine mi kaldılar şimdi orada boynu bükük..

geçmiş olsun öncelikle çocukların otistik olduğunu söylüyorsun ...devlet yardımı alabilrsin aylık 550 lira (alan tanııdklarım var).çocuklarına sabilerine yazık etme sen onu yıpratmak için kendini ve çocuklarını yıpratıyosun

bazı erkekler gercekten sorumsuz insan tahammül edemiyor ama ne yasarsam yasayım esim zevk sefa içinde yasayıp bizi umursamasada cocuguma bakarım calısıp bakarım cocuğumun basını eğmem

kesinlikle psikolojik destek almanız gerekiyor ssk bunu karşılıyor eğer bi sosyal güvenceniz yoksa bile bunun için ödeyeceğiniz ücret inanın fazla yada lüks değil çünkü

1) Zaten normal çocuklarla uğraşmak o yaramazlıklarına tahammül edebilmek için insan psikolojik olarak kendini tutuyor 2 çocuk ve de üstüne dediğin gibi otistik bir çocuk için özel bir bakım 2 kat efor ve çelik gibi bir yürek gerekiyor ve bu inan her anne de vardır küçük molalar dışarda biraz yürüyüş bile seni dinlendirecek buna izin vererek güç kazanabilirsin

2)İhanet ne kadar acı (ben bunu yaşadığım için biliyorum) bireysel anlamda çok acı çekiyorsun,gelecek kaygıları tek başına kalma güdüsü çocuklar babasız kalırmı güdüsü .. üstüne o pislik kadın senle telefonda konuşmuş bunu bile insan zor kaldırır.

3) Adamın kişiliksizliği,yalanları saçmalıkları

bu yüzden mutlaka bir uzman Dr ile görüşün

diğer tavsiyem

çocuklarınızı alın,çünkü evet onların iyi beslenmesi ve bakıma ihtiyaçları var ama en çokta anne sevgisine maddi yönden de verin mahkemeye alın nafakanızı ama ona bırakmayın

dedikleri gibi o gezsin sefasını sürsün .. en azından yavrularınızın sıcaklığını siz duyacaksınız o 50 yaşından sonra da sizin yanınızda olan çocuklarına ihityaç duymayacakmı

Allah inancı olmasa bu erkekler acaba bu dünyaya yasakmı geldiler ,normalde dünyalı değiller mi diycem ama töbe yarabbim .Durumun çok zor Allah yardımcın olsun ama Rabbim büyüktür bütün careler ondadır o çocuklar Allahın emaneti lütfen sahip çıkın ,kötü bir babanın faturasını o meleklere kesmeyin ..

Çocuklarınız eşya da mı siz bırakıyorsunuz onlar getiriyorlar. Bu süreçte çocuklara ne oluyor.
Büyük konuşmak istemiyorum ama aç ta olsam, sokağa da düşsem iki evladımı da yanımdan ayıramazdım.
kimselere emanet edemezdim. Kaldı ki size bunları yapabilen bir insana bırakıyorsunuz.
Nasıl korku içindedir o çocuklar. Neler yaşıyorlardır. Nasıl rahat ediyorsunuz.
Lütfen. bir anne olarak ben de sizden rica ediyorum. Alın o çocukları hemen ordan. Vermezlerse, bunun için sizi cezalandırırlarsa gerekirse emniyet güçlerinden yardım isteyin. Napın edin alın çocuklarınızı.

Nasıl içim yandı anlatamam.
Bir an kendi evlatlarım gitmiş gibi. Tutamıyorum ben gözyaşlarımı.
Yalan olsun istiyorum bu söyledikleriniz.
Gidin alın çocuklarınızı.
Size söz veriyorum hangi kentteyseniz, orada size yardım edecek kurumlarla ilgili işlerinizi halletmeye çalışacağım.
Bu gece bu çocuklar yanınızda uyusun. Lütfenn

yaşadığı yer izmir görünüyor. özellikle seçim üzeri belediyeler gidenleri kesinlikle geri çevirmiyor. ben de izmir'de yaşıyorum. bu konuda yanında olurum.

yaşadığı yer izmir görünüyor. özellikle seçim üzeri belediyeler gidenleri kesinlikle geri çevirmiyor. ben de izmir'de yaşıyorum. bu konuda yanında olurum.

Ben de baktım şimdi. Belediyeye de gidebilir kaymakamlığa da. Kaymaklıklar çok zor durumda olanlara para yardımı bile yapabiliyorlar. Çocukların eğitimi için de yardım yapılabiliyor. Belediyelerin kadın sığınmaevleri var. Şartları tutuyorsa çocuklarıyla beraber uzun süre orda kalabilir.

Çocuklarla cezalandırmak istemiş eşini..Yaşadıkları çok ağır ve kesinlikle haklı.
Ama çocuklar yıllar sonra anlatacak bunları annem bizi aldı babama attı,babam bizi aldı anneme attı.
Kimse bizi pek istemedi,oradan oraya sürüklendik..
Babam adilik yaptı annemi aldattı annem de kıt kanaat geçindi demez hiçbir çocuk..
Annem bizi sevmiyor attı der.. Bilinçaltı..

Çocuk esirgeme kurumuna verseydi de o babaya vermeseydi çocukları.

arkadaşın niyeti aslında çocuklarını vermek değil bence. bende adamın geri getireceğini düşünüyorum zaten. işte o da kocasına sıkıntı vermek istiyor ama çocuklar çok yıpranır böyle. hem otizmli çocuklar sinirlenirlerse kolay sakinleşemezler, hareketlidirler. 5 dakika gözünün önünden ayırmamak gerek. ben mi paranoyağım bilmiyorum ama kızımı anneme bırakmam gerektiğinde 500 kere balkon kapısını açma sakın diyorum hatta çıkmadan gidip kilitliyorum belki ihmal eder diye. yeni bir ortama girdiğimiz de hemen ona zarar verebilecek şeylere bakıp ona göre hareket ediyorum. benim eşim gayet sorumlu bir babadır fakat ben ona dahi bıraktığımda içimde tedirginlik oluyor.

çok üzüldüm , inan ne diyeceğimi bilemedim , yaşadıklarını anlayabiliyorum ...aslında öfke anında içinden geçeni yapmışsın , sana kesinlikle çok görmüyorum...kim olsa içinden geçerdi , ama asla çocuklarından kopamayacağın gerçeğiyle de yüzleşmiş oldun sanırım bu hareketinden sonra ....
İnşallah eşin de öfke ile çocukları bir daha sana göstermemek gibi bir düşünce içine girmez ...bence hiç vakit kaybetmeden ne yaparsan yap çocuklarını al canım yanına .... her çocuk gibi ( üstelik özel durumu olduklarından belki de çok daha fazla ) sana ihtiyaçları var yavrularının ...lütfen hırsına uyma , al çocuklarını ve sımsıkı sarıl onlara ...kıt kanaat geçin, yardım almakk için uğraş, eşinden ya da ailesinden destek almak için uğraş , hakkını ara ama ne olursa olsun annemiz bizi özel durumumuz nedeniyle kendine yük olarak gördü, hayatını yaşamak için bizi terk etti dedirtme çocuklarına

Sen babalarına şu an hırslısın zaten insan olsa seni böyle 2 çocukla parasız bırakıp zevki sefa etmezdi.Zannediyormusunki akıllanacak ne olacakki 2 gün sonra kapına bırakacak çocuklarını yazık onlara da Bak İzmirde oturuyormussun bilmiyorum hangi belediyeye bağlısın ama geçenlerde izmirde bir patlama olmuştu patlamada adam ölmüş kadın çocuğuyla kalmıştı belediye şu an çocuğun okul masraflarını karşıladı ve bir ev satın almışlar bence ne yap ne et çabala çocukların için ayıp değil günah değil 2 otistik çocukla çalışamayacağına göre bir şeyler yap kaymakamlığa müracat et git belediyeye muhakkak bir şeyler çıkacaktır.Bu adamdan sana hayır olmadığına göre sende artık 2 çocuğunla mücadeleni başlat Ayrıca mahkemeye başvurmuşsun neden tedbir nafakası bağlatmadınki kendine

Balkon kapısı ve açık pencere takıntısı bende de var, ama haksız değiliz.
Çevremdeki herkes bilir bu takıntımı ve eleştirirler.
Ne var yani tembih etmekte, kollamakta.
Bence haklısın çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…