iki çocukla annemin yanına sığındım ve boşanıyorum

cnm anlayamadım geri mi döndün eşine

fikrinize ihtiyacım var arkadaşlar. ben eşyalarımı boşaltıcam bu hafta ne yapıp edip artık fiilen ayrılıcam ama annemin evi zaten ufak ben okadar eşyayı ne yapacağım nereye yerleştireceğim.Maddi gelirim de yok ki.

gerçekten kocandan boşanmak istemiyormusun istiyormusun bence bunu sor kendine...

ayrıca şunu merak ettim çocukların için arkadaşların dediği gibi yardım alabilirsin...

fakat annenin maaşıyla geçinmen tabiki zor bence eşinden boşan ve çalış....eşinede maddi manevi tazminat davaları aç....

ve eşinin ailesinin durumu iyi ise bunu tabiki vermek zorunda......

hayat bence acı çektikçe ve bunlarla savaşabildikçe güzel.....

ben gerçekten boşanmak istiyorum ama korkuyordum daha düne kadar. iki çocukla ne yaparım nasıl mücadele ederim çocuklarımla benimle birlikte yıpranıcak psikolijileri bozulacak diye. Ama buradaki arkadaşlar beni yüreklendirdiler. cesaret verdiler.

Lütfen bu hikaye burada bitsin. Siz ve çocuklarınız daha fazla zarar görmeden. Şu anda sizi yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ama bunların doğru olabileceğine inanmıyorum. Çocuklarınızı küçücük bir evde büyütün ama lütfen o madde bağımlısı ve size bunları yapan bir adamın yanında büyütmeyin. Yazık etmeyin onlara. Zamanla çok güzel imkanlarınız olabilir. Hele biraz çocuklarınız büyüsün.
Eşyalarınız için de kullanmayacaklarınızı satın gitsin başka bir çare yok gibi görünüyor. Anneciğinizle sırt sırta verin büyütün çocuklarınızı. Bulabilirseniz küçük işler bulun. İyi kötü kazanırsınız bişeyler.
Allah yardımcınız olsun. Konunuzu okudukça yüreğim sızlıyor. Çaresizliğinizi yüreğimde hissedebiliyorum çünkü.

İki çocukla annemin yanına sığındım başlığıyla sizlere derdimi anlatmıştım.11 temmuzda mahkemem var dilekçemi verdim .. Aradn geçen zaman zarfında eşim benimle barışmak istedi yine geldi gitti.ben taviz vermedim ama çocuklar için mecbur birbirimizi görüyorduk. ama bu böyleyken de 3 yıllık sevgilisiyle hala görüştüğünden emin oldum. kavga ettim tabi bu ne yüzsüzlüktür ne yardan vazgeçiosun ne serden hem benimle barışmak istiyosun köpek gibi peşimde dolanıosun hemde ondan vazgeçmiosun. Kadınıda kandırıomuş boşandık boşancaz falan kadın beni aradı bende ddim ne boşanması beni rahat bırakmıoki? kadınla uzun uzadıya telde konuştuk dedim ben dilekçemi verdim seninde gönlün varsa takılın beraber işte bana ve çocuklarına hayrı olmayan adamdan belki sana hayır olur. oda artık eşimin pervasız tutumundan yalanlarından takıntılarından sıkılmış beni ararsa bir daha savcılıga vericem falan diyo..ne garip değilmi bu konuşmalar bende akıl erdiremiorum ama maalesef oluo..
bunlar öne çıkanlar ama daha bir çok kötü olaylar yaşadım. şu anda ne yaptıgımı ve ne yapacağımı bilemez vaziyetteyim. Sabah aldım çocukları bir sinirle eşimin kaldıgı eve görümceme gittim dedim eşime sen sevgilinle aşk yaşarken ona gidip gelirken ben bu çocuklara annemn kıt kanaat maaşıyla zor bakıorum parada bırakmıosun al çocuklarını götür sevgiline o baksın diye bıraktım. hala içim acıyo. ellerim titriyo bunları yazarken.çocuklarımı bırakmak en son yapacağım şeydi belki ama artık dayanamıorum kendimde değilim sinirimi çocuklardan çıkartmak istemiorum. ağrıma gidior o hayatını keyifle zevk sefa içinde sürdürürken ben otistik ve yaşları ufak iki çocukla uğraşıorum üstüne onunda bu yaptıkları eklenince iyice bunalıma giriorum.

Öncelikle geçmiş olsun...üzüldüm...

yaşadıkların bir kadının yaşaması gereken en son şeyler...
dilekçeni vermişsin zaten çok söylenecek birşey yok eşininde kulaklarını çınlatmaya gerek yok.
sadece çocuklar konusunda yanlış yapmışsın...
ikinizin yaşamış olduğu birşeyleri onlar cezasını çekmemeli birde çocuklarının rahatsız olduğunu belirtmişsin.
seninle ilgilenmeyen böyle bir eş rahatsız çocuklarıyla nasıl ilgilenir...
bence çocuklar konusunda yardım almanı öneriyorum.
geçmiş olsun.

Son düzenleme:
lütfen hemen gidin çocukları alın acilen...

hatta diğer yazılacak olan yorumları dahi okumadan...

eşinizden bile büyük hata yapıyorsunuz şu anda....

otistik çocuklar daha duygusaldır...

çocukların dünyası sizsiniz..

ne yapıyorsunuz Allah aşkına? kime kimleri emanet ediyorsunuz...,

yada önce psikiyatriste gidin..ilaç desteği alın..ama hemen ardından yine çocukları alın..hemen bugün..

ve güçlü bir anne olun..

Son düzenleme:

Güzel kardeşim öfkeni,içindeki fırtınayı anlıyorum ama faturayı çocuklarına kesme.hemen git ve al çocuklarını,onların ruh hali şu anda annelerinin onları masallardaki kötü üvey anneye bıraktığı gibi paramparçadır.sakın yapma bunu.adamla ne hesabın varsa gör ama çocuklarına bunu yaşatma.yıllar geçsede silemessin hafızalarından böyle bir tramvayı

Son düzenleme:
nafaka alamazmısınız cocuklara nafakayla bakarsınız bence cocuklara yazık bosansamda cocuguma calısırım bakırım sizde öyle yapın bir annenin yerini ne tutar

kime kestin sen bu cezayı şimdi? eşine mi, sevgilisine mi? yoksa kendine ve çocuklarına mı?

Son düzenleme:
Otistik çocuklarını o sorumsuz haysiyetsiz adama mı bıraktın?
Yapma lütfen,sen düşünmezsen o mu düşünecek?

Canım, ne yaptın sen.. Bıraktın mı çocukları görümceye sahiden, şu an oradalar mı?
Lütfen git ol onları, zor şartlarda dahi olsa seninle olsunlar.
Çocuklar senin bu sözlerini duydu ve sonra senin tarafından terk edildiler.
Yapma bunu, onların suçu ne?

Git, hemen şimdi al çocuklarını.
O adamı unut, sana fayda yok, sen de biliyorsun.

Senin sabredemediğin otistik çocuğuna halası hiç sabretmez, belki dövecek yavruları.
Allahaşkına git al çocuklarını, hadi kalk..!!

çocuklarımı bırakabileceği hiç kimse yok baktıramayacağını bakamayacğını biliorum . buna emin olsam zaten bırakmam 3 ay oldu ayrılalı ve 3 ay babası olmadan ben baktım onlara babaları sevgilisiyle gezip tozarken ben bakkala borç yazdırdım karınlarını doyurdum. ben anneyim ben bana geri bırakmayacağını bilsem bırakmam asla . geri getirecek daha öncede almıştı benden ama ertesi günü getirdi. üzüntüm bu dereceye kadar gelmesi olayların benim sabır taşımın çatlaması haksızlık duyarsızlık sorumsuzluk ...

sen 3 ay baktığını söylüyorsun ...tabiki bakacaksın babası ilgilenmiyorsa sen ilgileneceksin.
tekrar geri getirecek diye şuan onumu bekliyorsun...geri getirdiğinde ne olucak?

öncelikle gecmis olsun canim.

Diger arkadaslarin yaptigi yorumlara katiliyorum, o cocuklarin sucu günahi ne? Lütfen git onlari oradan al. Onlara senden baskasi inan iyi bakamaz.

Anne-babanin yaptigi seylerin cezasini cocuklar cekmemeli. Allah esinede akil fikir versin, tez zamanda dogruyu görsün insallah. O kadina gelincede insan evli bir insanla iliskiye nasil baslar, hic mi düsünmüyorlar anlayamiyorum. O adam esini senin icin terk edebiliyorsa, seni cok tabi ki bir baska bayan icin terk edebilir.

Hemcinslerimizin böyle yapmasi insani gercekten üzüyor. Allah hayirli kisilere denk getirsin cümlemizi.

Selam ve dua ile

peki görümcen baakacak mı çocuklarına şimdi. o da diyecek ki annesinin babasının sahip çıkmadığı çocuklara ben mi çıkıcam. hem kimse sen gibi bakmaz çocuklarına. görümcenin 15 dakikalık boşluğuyla başına bi kaza gelebilir çocuklarının

Eşinle sorunlarını eşinle hallet, lütfen.. Ki bence halledecek bişey de yok. Adam haysiyetsiz işte, yaktı yıktı yuvasını, ziyan etti hepinizi. Bırak kurcalama, daha fazla zarar görme. Sevgilisiyle mi geziyor, ne nane yerse yesin. Bırak uğraşma.
Çocuklar top gibi oradan oraya savruluyor, farkında değil misin.
Şu an tirtir titriyorlardır eminim korkudan. Acaba ne olacak, babam ne diyecek, annenme geri gidecek miyiz.
Sen eminsin de, onlar çocuk daha. Hiç bişeyden emin değil.
Git al yavrularını, sonra konuşalım buradan senin ve yavrularının yaşam koşullarını nasıl iyileştirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…