Eşim salı gününden beri bana değişme toparlanma sinyalleri veriyordu. Bana telefonda adeta günah çıkarıyordu. 2 ay boyunca onu annesi hariç hiçkimse arayıp sormadıgı için durumları daha iyi analiz etme imkanı olmuş. Bizim değerimizi daha iyi anlamış .Yalnızlık ona bazı şeyleri daha iyi anlayabilme olanağı vermiş. Son bir şans (bukadar yaşanılan kötü geçmişe rağmen ,bu kadar yaptıgı yanlışlara rağmen)son bir şans istedi işte. 2 gün beraber evimizde kaldık çocuklarımızla berbaer. Ona hep şimdiye kadar çocuklarım için şans vermiştim bu defada kendim için şans değilde onu gözlemlemek değişip değişmediğini anlayabilmek adına 2 gün gezdik dışarı çıktık çocuklarıyla çok ilgilendi falan.
Ama ondan hala şüpheliydim güvenemezdim. Bir ara o wcdeyken telefonun kurcaladım ve benim bilmediğim bir telefon numarasına 'aşkım yarın oğlumun okulu yok tatil ben eve gidiyorum seni çok seviyorum' diye mesajını okudum.İletim raporlarından gördüm yoksa gönderilmiş mesajlardan zaten silmiş ordan silmemiş. Yazmıştım ya hani ben ikinci çocuguma 8 aylık hamileyken beni bir kaınla aldatmıştı işte mesaj çektiği kadın oymuş.Onuda bir daha bizi göremezsin şeklinde tehdit ederek itiraf ettirdim. 3 senedir herkes benim ve çocuklarımın iyiliğini istedikleri için affet barış kocana geri dön şeklinde beni yönlendirdi.Çaresizlikten çocuklarım oldugu için ve belki değişir diye geri döndüm. koskoca 3 sene sadece değişir diye. Noldu hala değişen hiçbir şey yok. Bizm hikayemizde artık burada bitmiştir. Herkese teşekkürler.
cnm anlayamadım geri mi döndün eşine
gerçekten kocandan boşanmak istemiyormusun istiyormusun bence bunu sor kendine...
ayrıca şunu merak ettim çocukların için arkadaşların dediği gibi yardım alabilirsin...
fakat annenin maaşıyla geçinmen tabiki zor bence eşinden boşan ve çalış....eşinede maddi manevi tazminat davaları aç....
ve eşinin ailesinin durumu iyi ise bunu tabiki vermek zorunda......
hayat bence acı çektikçe ve bunlarla savaşabildikçe güzel.....
İki çocukla annemin yanına sığındım başlığıyla sizlere derdimi anlatmıştım.11 temmuzda mahkemem var dilekçemi verdim .. Aradn geçen zaman zarfında eşim benimle barışmak istedi yine geldi gitti.ben taviz vermedim ama çocuklar için mecbur birbirimizi görüyorduk. ama bu böyleyken de 3 yıllık sevgilisiyle hala görüştüğünden emin oldum. kavga ettim tabi bu ne yüzsüzlüktür ne yardan vazgeçiosun ne serden hem benimle barışmak istiyosun köpek gibi peşimde dolanıosun hemde ondan vazgeçmiosun. Kadınıda kandırıomuş boşandık boşancaz falan kadın beni aradı bende ddim ne boşanması beni rahat bırakmıoki? kadınla uzun uzadıya telde konuştuk dedim ben dilekçemi verdim seninde gönlün varsa takılın beraber işte bana ve çocuklarına hayrı olmayan adamdan belki sana hayır olur. oda artık eşimin pervasız tutumundan yalanlarından takıntılarından sıkılmış beni ararsa bir daha savcılıga vericem falan diyo..ne garip değilmi bu konuşmalar bende akıl erdiremiorum ama maalesef oluo..
bunlar öne çıkanlar ama daha bir çok kötü olaylar yaşadım. şu anda ne yaptıgımı ve ne yapacağımı bilemez vaziyetteyim. Sabah aldım çocukları bir sinirle eşimin kaldıgı eve görümceme gittim dedim eşime sen sevgilinle aşk yaşarken ona gidip gelirken ben bu çocuklara annemn kıt kanaat maaşıyla zor bakıorum parada bırakmıosun al çocuklarını götür sevgiline o baksın diye bıraktım. hala içim acıyo. ellerim titriyo bunları yazarken.çocuklarımı bırakmak en son yapacağım şeydi belki ama artık dayanamıorum kendimde değilim sinirimi çocuklardan çıkartmak istemiorum. ağrıma gidior o hayatını keyifle zevk sefa içinde sürdürürken ben otistik ve yaşları ufak iki çocukla uğraşıorum üstüne onunda bu yaptıkları eklenince iyice bunalıma giriorum.
çocuklarımı bırakabileceği hiç kimse yok baktıramayacağını bakamayacğını biliorum . buna emin olsam zaten bırakmam 3 ay oldu ayrılalı ve 3 ay babası olmadan ben baktım onlara babaları sevgilisiyle gezip tozarken ben bakkala borç yazdırdım karınlarını doyurdum. ben anneyim ben bana geri bırakmayacağını bilsem bırakmam asla . geri getirecek daha öncede almıştı benden ama ertesi günü getirdi. üzüntüm bu dereceye kadar gelmesi olayların benim sabır taşımın çatlaması haksızlık duyarsızlık sorumsuzluk ...
çocuklarımı bırakabileceği hiç kimse yok baktıramayacağını bakamayacğını biliorum . buna emin olsam zaten bırakmam 3 ay oldu ayrılalı ve 3 ay babası olmadan ben baktım onlara babaları sevgilisiyle gezip tozarken ben bakkala borç yazdırdım karınlarını doyurdum. ben anneyim ben bana geri bırakmayacağını bilsem bırakmam asla . geri getirecek daha öncede almıştı benden ama ertesi günü getirdi. üzüntüm bu dereceye kadar gelmesi olayların benim sabır taşımın çatlaması haksızlık duyarsızlık sorumsuzluk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?