Benim abimde bize aşırı düşkündür yedi yirmidört onlarda olalım ( bekar annemle yaşıyor) istiyor herşeyde birlikte olalım istiyor hatta aynı evde bile yaşamak istedi evleri tribleks gelin dediistemedik istekleri olmayınca kızıyor trip atıyor falan

ikinci seneyi devirdik bizde hala bazen bozuk atar gelmiyoruz biz dediğimizde. Şimdi tam tersinide anlatacağım sana. Abim bir sene kadar bir evlilik yaşadı, ayrı oturmadı annemle yaşadılar. Annem sürekli Bi yerlere gitti bize ablama Kendi ailesine gitti geldi yalnız bıraktı onları... Buna rağmen abim en ufak birşeye bizi annemi katmak istedi ne bileyim bir misal vereyim zayenğiş güç sık dışarı çıkmazlardı Bi gün yemeğe çıkmışlar abim anamıda aramış annemde benim ne işim var siz eğlenin diye Red etmiş... Şimdi diyeceğim şu bu örneği niye verdim bazı erkekler ailelerine ayrı bir düşkün olurlar ama eğer insansa kayınvalide halden anlar, tabi bunu birinin de aksettirmesi lazım, yine abime döneyim, eski eşi ilgi isteyen biriydi ve abim ilgilenmediği zaman anneme bize dert yanardı bizde annemde elimizden geleni yapardık abim gözünü açsın da ilgilensin diye...
Bilmiyorum anlatabildim mi

İnşallah kayınvaliden insandır