aslında belkide bu işin tek suçlusu benimben ona baştan hayır demeseydim başkalarıyla takılmayacaktı
zaten bir kere o mutlu olsun onunla ol dedi.. daha yeniyken olay... şimdi arıyo bana yaptıklarını anlatıyo ettiği küfürleri falan.. kız çok değişik biri... bir kaç kere numaramı başkasınada dağıttığı oldu.. zaten çok ilgi gören biri değilim.. üniversitede de hiç olmadı.. lisede olmuştu ama 1 ay sürdü hevesti.. bi bu mahalledeki çok peşimde koştu
aslında itiraf etmem gerekirse şu;
o kadar kız gelmiş geçmiş ki hayatından 20 yaşında olmasına rağmen...
ama uğruna şiirler yazdığı, ağladığı, şarkılara bağlandığı tek kişi benim.
birde onu 3- 3 buçuk yıldır deli gibi seven bir kız olmasına rağmen (ki güzelde bir kız)
hala beni içinde yaşatması ruhumu okşuyo, açıkcası hoşuma gidiyo..
onunla birlikte olmayı düşünmüyorum..
ama o kıza demiş ya ;
kimse silemeyecek onu içimden, hep o olacak diye..
sizce doğrumudur ? yoksa saplantımıdır ? bu arada saplantı kötü birşey diyorlar doğrumu ?
Diğer konunun linkini atsanız ya biriniz,merak ettim :44:
aynen ya ben de çok merak ettim
Diğer konunun linkini atsanız ya biriniz,merak ettim :44:
diğer konunun içeriği az önce silinmiş çok şühpeli hareketler bunlar.
ben de kıllandımm
cano mesaj atamıyorum şuan.10 dakika diyor.herkesi bilgilendirmek adına yazaım burda.
diğer konukarşılıksız bir aşktı.hani burda bir kız var ya adama aşık deli divane ona şiirler yazan takıntılı kız işte o.diğer konuyu yazan kişiymişşşşşş mişşşşşş.yerler aynı çocuğun nereli olduğu baba mesleği ve arada ki sevgili sayısı aynı.isim farklı olsun o kadar zaten ha birde unutmadan diğer konuda kızın bahsettiği çocuk bu konuda ki kıza takıntılı aşık olan kişi ve bu kız çanakkalede okuyor ki bundan diğer kızda bahsetmişti ti ti.yani fazla paralel.
yağmur mesaj olarak atmak istedim kutu doluyuş.belki yanlış olur burda o link vermem.
Boşaltıyorum şimdi,gerçi içerik silinmiş diyolar :44:
evet içerik silindi ama konunun devamını silememiş :)))
Bir önceki konumu okuyanlar bilirler... Sevdiğim, birlikte olduğum kişi tarafından çok terkedildim.. birçok kızla çıktı.. kankamla bile.. (tabi artık kankam değil) ama mahallesinden birine gönül koydu ve karşılık alamadı.. 2 yıldır da kızı unutamadı.. Acaba mahallesinden olduğu içinmi bu böyle? Gerçi kız Çanakkalede okuyor ama geliyor yine İstanbula tabiki.. Bir arkadaşım mahalle aşkları bambaşkadır dedi.. Sizcede böylemi ? Varmı yada varmıydı unutamadığınız mahalle aşkınız? Yada çevrenizde varmı fikirlerinizi bekliyorum..
Buna ne diyorsunuz kızlar??? :26:
Banlenirsem vallahi haksızlık olur çünkü resmen alay ediyor bizimle!!!
İçerik geri dönüştürüldü mü ?
Aynı kişiye mi ait üyelikler yoksa gerçekten iki kadın birbirini mi buldu sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?