- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
evli degilim.Evliysen kocayı koru ablacım
Onlar memnunsa sizlik bisey yok.Ben görüsmeyi keserdim,böyle cig insanlar hayatımda olsun istemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli degilim.Evliysen kocayı koru ablacım
Onlar memnunsa sizlik bisey yok.Ben görüsmeyi keserdim,böyle cig insanlar hayatımda olsun istemem.
5 kisilik oldugumuzu da nerden cikardiniz?
Metres olana derimki,kız bak Acun bile Seymaya kalmadı gel vazgec bu sevdadan derim![]()
Yenisi de dolandırıcı cıktıYok, bu köylü dayıların tuttuğu kollarına altın bilezik dizdiği metresler de çok dişli, kocamı yedirmem diyen ablalar da çok dişli valla ölene kadar ya da para bitene kadar birbirlerini yiyorlar ... Şeyma akıllı çıktı paraları alıp vınladı Acun kalsa ne kalmasa ne Allah aşkına kocamış tip fakiri bir herif
kafam kadar yüzük almış ama.yoksa sahte mii?bu beni üzdüüüüYenisi de dolandırıcı cıktıYüzü bi gülmedi seymamın
![]()
Sahte diyen de var,yüzük gercek ama oglanda para yok okadar diyendekafam kadar yüzük almış ama.yoksa sahte mii?bu beni üzdüüüü![]()
![]()
![]()
vay canınaa netflix de bir dizi var inventing anna.bu mısırlı onun erkek versiyonu galibaaSahte diyen de var,yüzük gercek ama oglanda para yok okadar diyende
Evde kendini paintle en zenginler listesine eklemis adamMısır bizim böyle bi zenginimiz yok demis
![]()
ben de katılıyorum, size de sarabilirler. demek ki bu ortamlarda metreslik, ikinci es vs normal goruluyor. kesinlikle kendinize baska bir arkadas cevresi bulun..Dikkat edinde bu adam sizede sarmasın. Abla dediğinize göre iki hanımdan da gençsiniz neticede.Böyle çarpık ilişkiler içinde olan insanları hayatınızda tutmaya ne gerek var. İkiside aynı adamın koynuna sıra ile girip birbirlerine arkadaş gibi takılıyorlar ve üç maymunu oynuyorlarsa ciddi anlamda hem ahlaki hemde psikolojik sıkıntıları vardır. Bırakın kendi pisliklerinde debelenip dursunlar. Adam konusunda da şaka yapmıyorum zira bu kadar saçma sapan bir ilişki anlayışı olan, karısının arkadaşını imam nikahı dümeniyle metres tutan adamın fırsatını bulursa size bulaşmayacağınında garantisi yok.
aynenben de katılıyorum, size de sarabilirler. demek ki bu ortamlarda metreslik, ikinci es vs normal goruluyor. kesinlikle kendinize baska bir arkadas cevresi bulun..
evet haberdar.Aklıma Yıldız Tilbe şarkısı geldi ya
Peki evli olan kadının haberi var mı ki hoş siz duyup öğrendiğinize göre o da duymuştur bir yerlerden. Biliyorsa ve boşanmayıp bu durumu yaşıyorsa kendi tercihi, diğer kadınında kendi tercihi yaşını başını almış insanlar hayatlarına karışamazsınız. Çok rahatsızsanız görüşmeyi kesersiniz o kadar.
İyi geçinen kumalar onlar, lütfen ne arkadaşıIki kadın bir adam aşk çekilir aradan
Görüşmeyi kesin bence , ığrenç. Bi de arkadaş olacaklar.
evet haberdar.
siz olsaniz napardiniz benim yerimde.