Iki kadin, bir adam

Kuması olan tanıdığım olmadı. O yüzden ne tepki verirdim bilmiyorum. 3ü de o şekilde olaylardan haberdar ve memnunlarsa bir şey diyemem. Rahatsız olursam hareketlerinden, uzaklaşırım.

Evli olup da başka bir evli kişiyle fingirdeyen tanıdığım olmuştu. Bilmezliğe vurmuştum ama benden de çok şey götürdü o durum. Eşinin haberi olsa bu ne genişlik değil uzaklaşırdım ama gizliden yaptığını bilmek insanı depresyona bile sokuyor. Hala bildiğimi açıkça itiraf edemedim ama kaçış yolunu konuşmamakta buldum.
 
Aynı burçe gürsel tülay sarıcaoğlu olayı. Karısı nikahı vermiyor diğeri de biz aşığız, aşk meyvelerimiz var bana çiçek gönderdi kafasında. Adamın fotoğrafını paylaşıp şu an bende nispeti yapıyorlar😂😂
Rahatsız olduysanız kibarca mesafe koyun geçin. İki taraf da memnunsa kimseye bir şey demek düşmüyor.
 
Turkcem cok iyi olmayabilir, beni mahzur gorun lutfen.



Ben yurtdisinda dogdum ve burda yasiyorum. Bes senedir bir arkadas gurubumuz var, iclerinde benden bir kac yas buyuk iki ablamiz var. Beni severler ve ben de onlari severim. Ikiside ayni turkiyeden ayni sehirden ve burda da arkadaslar. Birazda daha buyuk olan ablanin esi cok zengin, kendi sirketi var, ve isinde fabrika gibi bir yerde kadinlar caliisyor. Bu abi birkac yil evvel esini, yani bu sevdigimiz ablayi, aldatti ve o bayandan cocugu oldu. Neyse, bu sevdigim abla esini bosamiyor af etti ve evliligini devam ettiriyor. Neyse gelelim konuya:

Ik gun once bunlar hakkinda birsey ogrendim; diger arkadasim, iki buyuk oglu var ve yillar once bosanmis esinden, yirmi yaslarindaymis o zamanlar. Simdi 4o kusur yasinda. Bu abla meger yillar once, diger ablanin yani arkadainin esiyle imam nikahi kiymis ve halen evliymis. Yeni ogrendim bunu. Iki abla birbirleriyle gorusuyor konusuyor, ben anlayamadim.

Normalde ikisiyle cok iyiim, cok takilirim onlara, cok sakalasirim. Ama ne yapacagimi nasil davranacagimi bilemiyorum. Kinamiyorum, uzuluyorum sadece. Digerí gizli hayat yasiyor, aile olamiyor, ona uzuluyorum. Alan almis satan satmis, sana ne diyorsunuz. Ben de kendime diyorum, ama nedense cok uzuldum bu duruma.

Gorseniz, iki kadin hem seviyor birbirini, hem de birbiriyle yaristalar. O altin aliyor takiyor, digeri de bakmissin birsuru almis. Giyim kusam hem tasarim marka. Nikahli olan arkadasin, iki abisi var bununla sirf bu yuzden gorusmuyorlar. Sen metres hayati yasiyorsun diye.



Sizden tavsiye istiyorum. Nasil davranmam lazim, bilmedigimi zan ediyorlar. Baskasindan duydum cunku.
Kendiniz de demişsiniz alan razı satan razı, kimse kimseyi bir şeye zorlamıyor, tamamen karşılıklı rızaya dayalı bir hayatları var, siz işinize bakın.
 
Aynı burçe gürsel tülay sarıcaoğlu olayı. Karısı nikahı vermiyor diğeri de biz aşığız, aşk meyvelerimiz var bana çiçek gönderdi kafasında. Adamın fotoğrafını paylaşıp şu an bende nispeti yapıyorlar😂😂
Rahatsız olduysanız kibarca mesafe koyun geçin. İki taraf da memnunsa kimseye bir şey demek düşmüyor.
Tatlı rekabet diyosun. 😂
 
Back
X