- 11 Aralık 2018
- 43.133
- 268.021
- 598
- Konu Sahibi canimanacanan
-
Versin adamın numarasını hepimiz şansımızı deneyelim. İyi olan kazansınÖnce ben talip okudum bi kere, sıraya gir lütfen. Ben boşayınca 4. olabilirsin ama. 4.lük boşta galiba.
Öğretmen maaşları ocaktan sonra kaç olacak onu da sorsana aana zahmet.du bakalım bakanlıktaki kuzeni arayacağım şimdi.
Gocamı çok sevüyüm onun yamuk ağzını unutamüyüm.Bak ciddi dalacam artık şimdi. Bu adam hint kumaşı, onsuz yapamıyorum, yamuk suratını görmeden duramam de, hiç yoktan saygı duyalım. Bi kere de çocukları bahane etmeyin koca deliliğinize.
Adam seni sevmiyor ki senden olanı sevsin. Başka birinden istediği bir çocuğu gör bak nasıl sevecek. Çocuk için üzülüyorum sadece.Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğduktan sınra değil.
Ben de izmirli değilim zaten. Göçmensen şansın benden yüksektir benceizmirli değilim ama göçmenim sonuçta, kapışabiliriz bence
Ay siz birde öğretmen misiniz 2 kat fazla üzüldümÖğretmen maaşları ocaktan sonra kaç olacak onu da sorsana aana zahmet.
Sana ilk actigin konuda yazdigim seyi oku ve anlamaya calis. Mesele o kadar da üçüncü kisilerle alakalı değil zamanla göreceksin. Adam seni 4 aylik hamileyken gelip almamis ve sen buna senelerce takilmissin. Bosanmissin hala bunu sorguluosun. Ordaki mesele gelip almak degil. Baskasina yapip sana yapmamak da degil. Aranizda bi inatlasma bi sacma yaris varmis hep. Adam seni karisi olarak benimseyememis. Muhtemelen ilk karisina da böyle yaptı belki de. Iyi adam olsa iki kere bosanmazdi geçimsiz oldugu tescilli.3.karı olacaksın yalnız bir dr sana ilgi göstermez sürekli akrabalarına gider.
Ha şöyle. Bi daha çıcık için bıbı inimli dersen ağzına kürekle vururum.Gocamı çok sevüyüm onun yamuk ağzını unutamüyüm.
Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğunca değil.Nasıl yani babası mı ölsün dedi çocuk için
O babada sizde daha fazla üremeyin lütfen, çocuk ziyanı bunun adı, siz nasıl insanlarsınız, nasıl bir saplantı sizdeki!!
Bende ayrıldım eşimden, gururum kırıldı, canım yandı, rezil oldum, kahroldum ama tuttum çocuğumun elinden önüme baktım, arkama dahi dönmedim, kin beslemek nedir ya, bana hayrı olmayan adam isterse memlekete reisi cumhur olsun, isterse Andriana Limayla evlensin banane! Lütfen yardım alın , bu çocuklar ziyan oluyor, sonra evlatlarımızın karşısına elinde samuray kılıcıyla çıkıyor..
Hmm doğdu artık ölmesin neyse mi dediBen hamileyken ölsün diye dua etmişti doğunca değil.
Ama hanımefendinin sevilecek bir tarafı yokkiAdam seni sevmiyor ki senden olanı sevsin. Başka birinden istediği bir çocuğu gör bak nasıl sevecek. Çocuk için üzülüyorum sadece.
Hayır evlenilmez.Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Eşimin bir arkadaşı var üçüncü evliliğini yaptı 55 yaşında. Kadın üniversitede doçent...çok da güzel gidiyor evlilikleri.Bence evlenen olabilir niye olmasın bir sürü kadın var, bir sürü farklı düşünce var.
1 yıla kalmaz evlenir o
Ne farkeder , tövbe estağfurullahBen hamileyken ölsün diye dua etmişti doğunca değil.
Versin adamın numarasını hepimiz şansımızı deneyelim. İyi olan kazansın
Evlenilir işte alala. Bulsak adamı evlencez.Hayır evlenilmez.
Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğunca değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?