Kesinlikle o kişisiniz.Bankacı değil miydi,ekekt6 mühendisi şimdi demek hııımeşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
Yani kadın öfke patlamaları yaşamış adam da bunu bosamis 8 aylık bebeğini bırakıp gitmiş demek ki ailesine sahi cikan biri değil , karisinin öfkesini kaldiramayip kapıya koyan birini istemezdimeşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
kesinlikle. bir kadın reglken bile partneri onu anlayabilmeli böyle zor dönemlerde alttan almalı. kendi çocuğunu taşıyan kadını gerekirse doktora götürmeliydi psikolojisini yatıştırmalıydı o kucağında bebeğini bırakıp kaçmayı seçmiş. ki gerçek hikayeyi bilmiyoruz bileSu anlattığıniz bile ne kadar zalim bir adam olduğunu gostermiyor mu :/ üzüldüm kadınabence uzak durun bu adamdan ...
@Mune
Burnuma kötü kokular geliyor. Sanki bu hikaye mükerrer şekilde işlendi burada.
Kadın hakim erkek de bankacıydı yanlış hatırlamıyorsam. Erkek lohusa eşinden boşanmıştı?
Hatta bir konuda da konu sahibinin aslında o 2. eş olduğu iddia edilmişti.
Kesinlikle o kişisiniz.Bankacı değil miydi,ekekt6 mühendisi şimdi demek hııım
türkiyede kadınlar kolay kolay kocayı bırakmaz, sabırlıdır. Bunun iki karısıs bırakmış , demmekki bırakılacak yanı var . uzak durunGeçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Öyle naif adam var mı regl iken anlayacak lohusa iken sabredecek...var ise helal olsun..kesinlikle. bir kadın reglken bile partneri onu anlayabilmeli böyle zor dönemlerde alttan almalı. kendi çocuğunu taşıyan kadını gerekirse doktora götürmeliydi psikolojisini yatıştırmalıydı o kucağında bebeğini bırakıp kaçmayı seçmiş. ki gerçek hikayeyi bilmiyoruz bile
bu konuda kötümser değilim var çevremde böyle davranan erkekler. benim partnerim ben yükselirsem bana da yükselir genelde ama ben reglim alttan al gerekirse takvimine not et diye kızarım sonra susar. eğiticem onu da umarımÖyle naif adam var mı regl iken anlayacak lohusa iken sabredecek...var ise helal olsun..
Bence de bir erkek öyle olmalı aslında ama bu tarz ince düşünceler hep kadınlarda
tabi ki Arap saçıHayır benim 2.evliliğim olacak eğer evlenirsem.ayrıca ben bir çocuğum daha olsun isterim evlenirsem bu sefer iyice mi arap saçı olur derisniz?
2 kadının bıraktığı adami siz ne yapasiniz ?Geçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Evet o,bir nicki daha var yazdım.O üyelikleri kapalı ama konu içerikleri benzer
Canım bebek henüz 8 buçuk aylıktı boşandığımızda
@Mune
Burnuma kötü kokular geliyor. Sanki bu hikaye mükerrer şekilde işlendi burada.
Kadın hakim erkek de bankacıydı yanlış hatırlamıyorsam. Erkek lohusa eşinden boşanmıştı?
Hatta bir konuda da konu sahibinin aslında o 2. eş olduğu iddia edilmişti.
Evet bu daha kuvvetli ihtimal. Saplantı haline getirdi galiba.Konu sahibi de bebek 8 aylıkken boşanmış. Ve kendisi de eski eşinin 2. eşi.
Bitmiş gitmiş evliliğin muhasebesini yaptırmak için yeni üyelik alıp alıp aynı soruları soruyor sanırım ama önceki kullanıcı adını hatırlayamadım.
Eski eşini biri alır mı diye merak ediyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?