Sadakatsiz volkan misiniz acaba iki kişiyi aynı anda sevemezsiniz8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
Evet ayrılmalıyım diyorum ama bu fikire ağlayıp duruyorumsevgilin var ve kafan karışıyorsa bence sevgilini daha fazla uzme ayrıl çocuğa bari yazık etme
Ben de sanmıyorum. Bir de aramızda 16yas fark var“İki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz ikincisi olmazdı” diye bir laf vardır. Ama nedense ben ikincisiyle de mutlu olacağınıza inanmıyorum.
ÖffffffffEvet ayrılmalıyım diyorum ama bu fikire ağlayıp duruyorum
Ben de sanmıyorum. Bir de aramızda 16yas fark var
Yöneticiniz olduğu için etkilenmiş olabilirsiniz. Bir de her gün görüyorsunuz biraz da ondan. 16 yaş fark çok evet.Ben de sanmıyorum. Bir de aramızda 16yas fark var
8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?