- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Sevgilinizden ayrılın, yöneticinin kollarına koşun. Zaten birbirinizden hevesinizi alınca en erken kim yol verirse kâra geçecek. Bari zavallı sevgili kurtulmuş olur, zamanı çalınmaz.8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
Sevgilinizi çok sevseydiniz, yöneticinize karşı içinizde duygu oluşmazdı. Kimseyi kandırmayın.8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
Tabi canım YÖNETİCİ bu boru mu? Tek lafı yetmiş.Yöneticinin daha çok parası var herhalde. Arabası falan daha üst segmenttir.
Neden bı anne iki çocuğunu sevebiliyorsa asdfgg konu sahibi neden sevmesin , belki kalbincok büyük. 3 olur 4 olur :)Sadakatsiz volkan misiniz acaba iki kişiyi aynı anda sevemezsiniz
Tabii ki tamamen duygusal sebeplerTabi canım YÖNETİCİ bu boru mu? Tek lafı yetmiş.
Yöneticiden hoşlanmıyorsunuz statüsünden etkilenmişsiniz hepsi bu8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
Biri daha çıkıp sizden hoşlandığını söylese o zaman da yöneticinizden mı zaman isteyeceksiniz? Siz tenis oyuncusu değilsiniz, her gelen topu karşılamak gibi bur zorunluluğunuz yok ki...8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
ikisini de sevmiyorsunuz bence.8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
Sevgiliniz bu kafa karışıklığını başkasından kaynaklı olduğunu biliyor mu?Anlayışla karşılama olayına bu yönden bakmak lazım.8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?