İki kişi arasında kaldım

Sen 35 yasinda daha genc bir kadinken o kac yasinda olcak bunu hic dusundun mu? Eger onla evlenirseniz maksimum 10 yil mutlu olursun sonra o cok yaşlı biri olcak ve sen mutsuz olcaksin.
Bunu bende bugün anneme söyledim yaşı ne sorun ediyorsun benle babanın arasında da o kadar var o benden daha çok enerjik kadınlar çabuk çöküyo etrafımızda da çok var böyle falan filan dedi bana

Sen okulunu bitirip kendi paranı kazanmaya başladığında kendi evine çıkar, istediğin gibi yaşarsın, bir erkeğe bağlı olmak zorunda değilsin. Yanlış biriyle evlilik yaptığında bu en çok seni etkileyecek, ailene belki mutsuz olduğunu üzülmesinler diye söylemeyeceksin bile. Bu yüzden okulunu bitir ve kendi ayaklarının üstünde tek başına dur. Ne ailene ne de bir erkeğe bağımlı olma

İlla ki ikisinden biri olmak zorundamı?illa hemen evlenmek zorundamisiniz?Henüz çocuk sayılacak yaşta bu kararı neden simdi vermek istiyorsunuz belki ilerde çok daha iyi kıymetler çıkacak karşınıza. .sevecek sevileceksiniz..anlaştığıniz ve maddi olarak sıkıntı cekmeyeceginiz biri olacak bu kişi. .
18 yaş çok fazla..Amerika ve para hayali sizi yanıltmasın. .Bir evlilikte sevgi yoksa o evlilik birgun mutlaka biter..

adamın bu nu sorun etmesinden çekiniyorsan onu tanıman gerek kafa yapısını bu tür şeylere önem verip vermediğni.kendisi de bakir değildir emin ol.kimse için bence kendine haksızlığı yapma.

Bunu bende bugün anneme söyledim yaşı ne sorun ediyorsun benle babanın arasında da o kadar var o benden daha çok enerjik kadınlar çabuk çöküyo etrafımızda da çok var böyle falan filan dedi bana

Hicte oyle degil. Benim annemle babamin arasinda 12 yas var ama annem hep ima eder yasitinizla evlenin diye. Oyle bir dunya yok bu insanlar fizik kurallarini asamaz ki elbet yaslanacak kaldi ki 18 yas gercekten cok buyuk kimse kari koca oldugunuza inanmaz bi 10 sene sonra. Sen bilirsin adama duygusal bir seyler hissediyorsan olabilir ama ilerde pisman olacagina adim gibi eminim bunun hastaligi vs var...

Ya annemle babam arasındada 18 yaş var dediğim gibi bizim babamın torunu olduğumuzu falan sanıyorlar dışarı çıkınca bunların hepsinin farkındayım

Diktir beaa nolcek. Adamı parası için kolunuza takma isteğiniz kadar adice değil sonuçta.

saygısızca yorum yapılmamasını istemeden önce sen hayatındaki insanlara saygılı olmayı öğren.
bu nasıl bi insan kullanmadır. nasıl bi terbiyesizliktir ya. diktirip zengine varıp kul hakkına girip bir ömür kandırdığın adamla huzur içinde yaşayabileceğini sanıyorsun sanırım ki sen yaşarsın orası belli.
birisi ile birlikte olmana lafım yok ben karşı da değilim.. o kişi ile olmaz başkası ile evlenmek istersin o da tamam ama bunu anlatmak zorundasın madem yedin bi halt bunu sırtlanabilmelisin. ama insanların kandırılması fikri hem de parası için kullanılma amacı ile kandırılması fikri beni şu an inanılmaz tiksindirdi. bun senin hakkın değil orasını bil.

Ya annemle babam arasındada 18 yaş var dediğim gibi bizim babamın torunu olduğumuzu falan sanıyorlar dışarı çıkınca bunların hepsinin farkındayım
İnsan uzak gelecegi tahmin edemiyor siz o kisiyle evlenince belki baslarda cok mutlu olcaksiniz ama daha sonra adam yaslancak ve dış görünüşü kotu olcak. Afedersin ama yatak olayi kotu olcak. Adamin saglik sorunlari vs olcak. Bunlar hepsi uzak gelecekte yasanmasi neredeyse kesin olaylar. Sen daha saglikli ve istekli bi kadinken kocan seni mutlu edemicek malesef turkiyede boyle yuz binlerce ornek var. O dedigin sey anca aşk varsa olur ama asik degilsen bir ömür o adama asla katlanmazsin ben soyleyeyim. Ben mantik evliligine karsiyim daha yasin kac ki? Belki karsina hayatinin erkegi cikacak.

eger birinden birini sevseydin gercekten, ikisinin arasinda kalmazdin kardesim
benim su an sadece hoslandigim biri var ve baskasiyla kesinlikle biseyler düsünemem

ayrica neden bu acele

Şimdi efendim bende sevdiğim insanda maddi durum olsun isterim yani hayat şartları Büyükşehir zorluk vesaire hiçbirsey göründüğü gibi değil sonuçta ama öncesi var
Önce karakterli Ada'm olucak ezdirmeyecek kimseye ahlaklı olgun vesaire...E bunlara hiç değinmeden direk lüks yasayım Amerika'ya gideyim hevesi var sende bu hevesle gidersin ama çokda pişman olursun...
Para hersey değil,lüks yaşam mutluluk getirmiyor..sevgi saygı merhamet parayla satında alınmıyor Ada'mda yoksa nafile....
Ha olsun Ada'mın parasını yer amerika gibi bir yerde keyif çatarım diğerleri umrumda değil dersen bu da bi seçenek git tabi!!
Aklın başına gelinceye kadar ki sürede bolca lükse doyarsın zannımca hayattan da bolca ders çıkarırsın

1.yi seçmemelisin. Çünkü onu sevmiyorsun. Çocuğun hayatını mahvermemelisin.
Senden 18 yaş büyük birisi ile nasıl bir evlilik hayal ediyorsun?

parası olablrde nasıl biri oldugunu bilmiyomusn belki manyagn biri. yagmurdan kaçayım derken doluya tutulursn söyliyim.

İlk 5 sayfayi okudum bayginlik gecirecektim.
Size ne soruluyor siz neye takiliyorsunuz hanimlar ya.
Valla yorulmadiniz milletin osunu busunu kurcalamaya.
Biri de demis soyunana kadar aklin nerdeydi, oraya kadar gitmek istemis devamini istememis zorla olmus iste.
Soyununca karsidaki adam her seyi yapinca hakli mi oluyor yani?
Dur noktasi orasiymis adam dinlememis iste, oh olsun mu diyorsunuz simdi.

Konuya gelince, seni mutsuz ediyorsa erkek arkadasin, devam etmek zorunda degilsin.
Ben adamla gorus derim, tamam demissin caymak olmaz.
Ama once sevgilinle bagini tamamen kopar, ayri misiniz degil misiniz orayi kacirdim ama birlikteyseniz gorusme adamla.
Gorustugunde bakarsin duruma gore, istemiyorsan reddedersin kibarca.

Ya gerçekten teşekkür ederim sabahtan beri saçma sapan sorular cevaplıyorum olan oldu diyorum yalan atıyorsun falan diyen yok işte böyle hikayemi olurmuşta ben sanki burda yalan atsam elime ne geçiçek sadece fikir almaktı amacım

Bence ikisini de boşver.
Sen kafanı topla uzunca bir süre.
Neden böyle bir şey dedim çünkü ;

1- Sevdiğin kişiyi gerçekten seviyor olsaydın asla böyle çelişki yaşamazdın böyle düşünmen onada büyük haksızlık.

2-Eğer diğer kişiyi seçersen bile sadece parası için birlikte olucaksın ki bu ilk başta senin hayatına haksızlık ve o kişiye de öyle.

Ya bu ne rahatlık?
O piti piti diyerek seçim yapacaksın neredeyse.
Olayı anlatış şeklin buz gibi hele. Sevgilim var, birlikte olduk, artık bakire değilim, kavga edip ayrıldım, ama nedeni biraz da maddi durumdu. O sırada görücü usulü, babam yaşında zengin bir adam çıktı karşıma. Şimdi bu da yaşlı hem de bekaret şartı aranır. Diktirmem lazım, ama bu da uzun iş. Hem sevgilimle böyle bir sorun yok. Ne yapayım?
Yav sen ciddi misin?
soruna gelince, ikisi de olmamalı. Madem ilkiyle geçinemiyorsun, bırak.
İkincinin de yaşı çok büyük, hem de tek cazibesi parası.

mantığınız ve gelecek planlarınız her yeri delik torba gibi, nereden tutsak su fışkırtıyor. Kendinden 18 yaş büyük biriyle parası için evlenmek, kızlık zarı diktirmek... benim tavsiye verebileceğim sınırı aşıyor, kusura bakmayın. Siz dürüst olmazsanız, hayatta karşınıza çıkacak hiç kimseden dürüstlük beklemeyin.

adam ya gaydır ya seri pskopat.boyle cıkıyor genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…