Bunu bende bugün anneme söyledim yaşı ne sorun ediyorsun benle babanın arasında da o kadar var o benden daha çok enerjik kadınlar çabuk çöküyo etrafımızda da çok var böyle falan filan dedi banaSen 35 yasinda daha genc bir kadinken o kac yasinda olcak bunu hic dusundun mu? Eger onla evlenirseniz maksimum 10 yil mutlu olursun sonra o cok yaşlı biri olcak ve sen mutsuz olcaksin.
Sen okulunu bitirip kendi paranı kazanmaya başladığında kendi evine çıkar, istediğin gibi yaşarsın, bir erkeğe bağlı olmak zorunda değilsin. Yanlış biriyle evlilik yaptığında bu en çok seni etkileyecek, ailene belki mutsuz olduğunu üzülmesinler diye söylemeyeceksin bile. Bu yüzden okulunu bitir ve kendi ayaklarının üstünde tek başına dur. Ne ailene ne de bir erkeğe bağımlı olmakesinlikle haklısınız bana kalsa bende böyle istiyorum gezip tozayım kimseyi takmayayım ama inanın ailemle mümkün değil 5 dakikam sorun oluyor dün anneme yeter artık istesem 40ma kadar evlenmem dedim saçmalamayı kes evde bana yardım edersin o Zaman 40ına kadar dedi
Bunu bende bugün anneme söyledim yaşı ne sorun ediyorsun benle babanın arasında da o kadar var o benden daha çok enerjik kadınlar çabuk çöküyo etrafımızda da çok var böyle falan filan dedi bana
Ya annemle babam arasındada 18 yaş var dediğim gibi bizim babamın torunu olduğumuzu falan sanıyorlar dışarı çıkınca bunların hepsinin farkındayımHicte oyle degil. Benim annemle babamin arasinda 12 yas var ama annem hep ima eder yasitinizla evlenin diye. Oyle bir dunya yok bu insanlar fizik kurallarini asamaz ki elbet yaslanacak kaldi ki 18 yas gercekten cok buyuk kimse kari koca oldugunuza inanmaz bi 10 sene sonra. Sen bilirsin adama duygusal bir seyler hissediyorsan olabilir ama ilerde pisman olacagina adim gibi eminim bunun hastaligi vs var...
Merhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
İnsan uzak gelecegi tahmin edemiyor siz o kisiyle evlenince belki baslarda cok mutlu olcaksiniz ama daha sonra adam yaslancak ve dış görünüşü kotu olcak. Afedersin ama yatak olayi kotu olcak. Adamin saglik sorunlari vs olcak. Bunlar hepsi uzak gelecekte yasanmasi neredeyse kesin olaylar. Sen daha saglikli ve istekli bi kadinken kocan seni mutlu edemicek malesef turkiyede boyle yuz binlerce ornek var. O dedigin sey anca aşk varsa olur ama asik degilsen bir ömür o adama asla katlanmazsin ben soyleyeyim. Ben mantik evliligine karsiyim daha yasin kac ki? Belki karsina hayatinin erkegi cikacak.Ya annemle babam arasındada 18 yaş var dediğim gibi bizim babamın torunu olduğumuzu falan sanıyorlar dışarı çıkınca bunların hepsinin farkındayım
Ya gerçekten teşekkür ederim sabahtan beri saçma sapan sorular cevaplıyorum olan oldu diyorum yalan atıyorsun falan diyen yok işte böyle hikayemi olurmuşta ben sanki burda yalan atsam elime ne geçiçek sadece fikir almaktı amacımİlk 5 sayfayi okudum bayginlik gecirecektim.
Size ne soruluyor siz neye takiliyorsunuz hanimlar ya.
Valla yorulmadiniz milletin osunu busunu kurcalamaya.
Biri de demis soyunana kadar aklin nerdeydi, oraya kadar gitmek istemis devamini istememis zorla olmus iste.
Soyununca karsidaki adam her seyi yapinca hakli mi oluyor yani?
Dur noktasi orasiymis adam dinlememis iste, oh olsun mu diyorsunuz simdi.
Konuya gelince, seni mutsuz ediyorsa erkek arkadasin, devam etmek zorunda degilsin.
Ben adamla gorus derim, tamam demissin caymak olmaz.
Ama once sevgilinle bagini tamamen kopar, ayri misiniz degil misiniz orayi kacirdim ama birlikteyseniz gorusme adamla.
Gorustugunde bakarsin duruma gore, istemiyorsan reddedersin kibarca.
mantığınız ve gelecek planlarınız her yeri delik torba gibi, nereden tutsak su fışkırtıyor. Kendinden 18 yaş büyük biriyle parası için evlenmek, kızlık zarı diktirmek... benim tavsiye verebileceğim sınırı aşıyor, kusura bakmayın. Siz dürüst olmazsanız, hayatta karşınıza çıkacak hiç kimseden dürüstlük beklemeyin.Merhaba arkadaşlar. Bi aydır kafamda dönen sorunu sizle paylaşmak istiyorum ne olur yardım edin. Benim bir senedir sevgilim var ve gerçekten seviyorum o da beni seviyor ve biz birlikte olduk çok pişman olduk ama oldu herneyse. Fakat biz anlaşamıyoruz ayrı şehirlerde okuyoruz ben ailemin yanındayım omzunda ailesi burda. Her gün saçma sapan nedenlerden kavga ediyoruz neden bana böyle dedin neden akşam whatsapa girdin falan filan. Sevgilim öğretmenlik okuyor benle evlenmek istiyor sürekli bunlar ilgili planlar yapıyor benim okulum seneye bitecek onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için. Geçen hafta biz yine boş nedenden kavga ettik ve benimde Canıma tak etti ayrıldım bu sırada bi aile dostumuz beni benden 18 yaş büyük oğluyla tanıştırmak istedi bende o anlık sinirle tamam dedim bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs. Size soracağım soru hangisini seçmeliyim bi taraftan birlikte olduğum sevdiğim ama anlaşamadığım sonumuzun ne olacağını bilmediğim Nasıl geçinceğimizi bilmediğim insan diğer yandan olgun durumu çok çok iyi etrafımdaki herkesin mantıklı kabul et dediği insan. Sizce hangisini seçmeliyim tabi bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek. Çok uzattım biliyorum Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
sendne 18 yaş büyük
sen 20 isen 38 yaşında yani
bak ben 36 yaşındayım asla 20li yaşlarda birini kendime bu aşamada eş görmem
sizinki sevgi aşk vs de değil tam anlamı ile görücü
o adam madem bu kadar iyi de neden sevgilisi eşi vs yok
bir şeyleri genç güzel kız ile mi kamufle edecek
sana lüks hayat vadedecek de altından ne çıkacak acaba
otur düşün hayatta bu iki seçenek dışında da seçenekler çok
yalnız 5 yıl da çok uzun bir süre değil yani insan sevdiğini 5 yıl da bekler 10 yıl da
bir de nedir bu ev de ev derdi
annem ve babam evlendiğinde evleri yoktu ben 16 yaşımda iken evleri oldu
ben evlendiğimde de evim yoktu evliliğimin 6. yılında oldu
kirada oturanı dövmüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?