İki kişi arasında kaldım

adam ya gaydır ya seri pskopat.boyle cıkıyor genelde...
Kişi hayattaki tercihlerini konu sahibi arkadaşımız gibi iyi niyetten uzak bir şekilde yaparsa, karşısına her zaman kötülük çıkar, hüsran çıkar. iyi niyetle ve dürüstlükle çıkılmamış bir yolun sonu nasıl iyi olabilir ki..

A abtnmko bence ikisini de bırak. ilkini sevmiyorsun; ikincisini de bekaret masalıyla kandıracaksın. Önce kendine saygı duy. Biriyle yattıysan bu hatanın arkasında dur. Hatalar olmasa insan olmanın ne önemi kalır? Kendine saygı duy, dürüst ol ve bekle.

"Benim gönlüm sevdiğim adamdan yana "diye bir cümle kullanmışsın. Gönlün sevdiğin adamdan yana olsaydı zaten burda bu konu açılmazdı kusura bakma. Ayrıca yaşın da küçük okuluna odaklan, ondan sonra iki kişi arasında kalmayı dusun. Kendinden de 18yas büyük adamı alıp ilerleyen zamanlarda"bu evlilikten monoton hale geldi "diye yakınır durursun... garip olan da seni kimsenin dusunmeyisi. Ben anneme benden 18 yaş büyük biriyle evlenmek istiyorum deseydm ne tepki vereceğini tahmin edemiyorum. Davul bile dengi dengine

Zengin bekar adam muhtemelen 40 yasina kadar seni beklememistir kac kizi elden gecirmistir sen hala diktirme pesindesin
Ikisiylede olmaz
Etrafinda seni o adama uygun gorenlerinde gozlerinde dolar isaretindrn baska bisey olduguna hayatta inanmam

Kız arada 20 yaş var .nesil farkı var resmen..Nasıl olur diyorsunuz kafam almıyor

para sen nelere kadirsin diyorum :)
ben 18yasi yanlis yazdiniz sanmistim :) cok buyuk yas farki degilmi.hani siz 35 o da 18yas buyugunuz olsa olabilirde.siz cok kucuksunuz sanki.

para sen nelere kadirsin diyorum :)
ben 18yasi yanlis yazdiniz sanmistim :) cok buyuk yas farki degilmi.hani siz 35 o da 18yas buyugunuz olsa olabilirde.siz cok kucuksunuz sanki.
Zaten öyle beni bu karara ailem zorluyor bi konuş dediler iyi tamam ama hayır derim dedim sonra kalkmış bana diyolar on senede geçse sevdiğin çocuğa vermicez biz onu istemiyoruz analaşamıyosunuz siz yoka biz okullar bitip atandıktan sonra evliliği düşünüyorduk şimdi aşlem böyle yapınca bir fikir almak istedim ama saolsun insanlarımız hiç bir şeyi anlamadan bana sallayıp durdu

tepki alacaksın çok bu konudan.ben nerdeyse açtığıma pişman oldum.benzerini yaşadım

Ya paranın Saadet getirmeyeceğini biliyorum ama benim sinirime denk gelip tamam dediğim için şuan konuşmak zorunda kaldım ne yapacağımı bilmiyorum benim gönlüm sevdiğimden yana sadece fikirlerinizi almak istedim
Ya bırakın kimi kandırıyorsunuz bizi mii?
Yoksa kendinizi mi??
Sevdiğinden yanaymış mış mış sevsen ikinci şık olmazdı

Bozmak mı!!bu nasıl bi tabir yahu kendine hiç mi saygın yok?.
BOZMAK,DİKMEK öfff iğrenç

Bunu bende bugün anneme söyledim yaşı ne sorun ediyorsun benle babanın arasında da o kadar var o benden daha çok enerjik kadınlar çabuk çöküyo etrafımızda da çok var böyle falan filan dedi bana
İyide yıl 2016
Annenler kimbilir kaç senesinde evlendilir...

Ee simdi sevgilinle ancak evlensek 5 sene icinde evleniriz atanmasi askerligi falan demissin, ayrica evimiz olmayacak kendimiz alacagiz demissin, sevgilim ogretmen 2 seneye benim 1 snem var demissin.
Simdi sevgilinde tam olarak elestirdigin nedir ?

Senden 1 sene sonra mezun olmasi mi?
Ogretmen olmasi mi ?
Babasindan yuklu bir mirasi veya cok para getirecek bir isi olmayacak olmasi mi ?
Birlikte oldugunuzdan oturu kendini sanki ona mecbur gibi hissetmen mi ?
Seviyorum diyorsunda bana pek cok asiri sevdandan oluyorsun gibi de gelmeni su yazdiklarindan.
Bir tepen attiginda karsina ilk gelenle tamam tanisirim demissinde, seneye universite bitecekse en 21-22 falansin en fazla seninle sende 18 yas buyuk birini hangi akla hizmet tanistirmaya kalkiyorlar ben once bu aile dostunuza inanamadim yani, o adama abimi mi diyeceksin amca mi ?
Bu aile dostun sirf zengin diye ogluna nasil kizi yasindaki birine denk gorebiliyor anlamadim, senin kedi ailenin haberide vardir herhalde bu tanistirma durumunda, cidden sastim kaldim zohniyetler cok degisik. Evlensen ses etmeyecekler herhalde.

Onceliklerine bakmalisin para benim icin hersey zenginlik hersey diye dusunuyorsa meslek kariyer sorun degil kocam zengin olsun bende genc karisi olarak yaninda canta gibi dolasirim diyorsan hic bekleme tanis anlas kaynas evlen, ama sonuclarina da katlan, sen 30 lu olunca adam 50 li yaslarda olacak. Sen 5 sene daha cocuk istemeye bilirsin ama senden bu kadar buyuk adam seninle ancak cocuk sahibi olmak icin evlenir onuda diyim, hemem ve pes pese cocuk yapmaya hazir ol.

Kisaca suanki sevgilin olur baskasi olur orasi sorun degil, ama her iki secenek sana cok cok farkli gelecekler saglar hayatta ne yapmak ve ne olmak istedigine bagli.
Kimseyi kotu elestirmem ben herkes kendine yakistirdigi hayati yasar.

Bozmak mı!!bu nasıl bi tabir yahu kendine hiç mi saygın yok?.
BOZMAK,DİKMEK öfff iğrenç
Kızlık bozulur bunun başka bir tarifi varsa söyle ailen biri olduğu içinde diğer insan diktirmem gerekecek dedim bununfa başka tabiri yok daha güzel gözüksün diye hymenoplasti desem ne değişecek benim kendime saygım var sevgilimin bana saygısı olmadı sevişmek ayıp değil tamam ama karşıma bu şekilde kabul edecek kimsenin çıkacağını sanmıyorum çünkü öyle bi ortamda değilim seviyorum diyorum evet ama beni üzüyor sırf seviyorum diye ve sırf beraber olduk diye sürekli beni üzen insanla sonsuza kadar beraber olmalımıyım diye ikileme düştüm anlamıyorum ben insanlar sevsen ikinci şık olmaz diyodu ben size diyorum ki seviyorum ama kalkıp ben istemeden bana böyle bişey yaptı ve beni üzüyo ne kadar seversem seveyim bi yerden sonra kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…