İki kişi arasında kaldım

Ya yemin mi edeyim burda isteyerek yapmadım diye bana ben sana böyle bişey yapmam ben seni seviyorum sana kıyamam falan diyip diyip oldu olayın ayrıntısına gerçekten girmek istemiyorum

sonuç olarak ortada size istemediğiniz bir şey yapan bir çocuk..
38 yaşında yurtdışında şirketleri olan ama evleneceği kadını kendi seçemeyen bir adam var..

ikisinide sepetle..

kendinden çokca yas büyük biriyle evlenme çağ faklılığı oluyor sevgiline de gelince seni ortada bırakmıo ve sen şikayetcisin bizde eşimle ayrı şehirlerde sevgiliydik bunlar hep uzakta olmaktan kaynaklanıyorr emin ol

Kimse kandırıp yapmaz güzelim. Bunu kafana sok.

Sen adamın yanında donunu külotunu indirirsen başka nasıl bi sonuç olabilir ki? tabiki yapıcaktı.

Ha seni zorla soymuş olsa bilmem ne o zaten tecavüz olur ki senin konunda öyle bişey yok. Yani sende istemişsin.

Diğer konuda 38ine gelmiş bekar adam da bence sorunludur.

sevgilinle anlaşamıyorsan ayrıl.. Olmaz günde 3 kere küstüğün biriyle evlenince daha büyük sorunlar gelir..

Amerikalı ya gelince 18 yaş çok büyük fark.. sen 40 yaşında daha genç bir kadınken adam neredeyse 60 olacak .
böyle bir yaş farkıyla ben yapamam şahsen..

yani canım elindeki seçeneklerden tercih yapmak için zorlama bence kendini .. okulunu bitir.. Zamana bırak bazı şeyleri ..

O amerikadaki adamla anlasabikecegini nereden biliyorsun? Bekki daha cok kavga edeceksin?
Hem sevdigim sevdigin adam ve daha tanismadigin adam arasinda kararsiz bile kaliyorsan zaten bitmis. (Sevmemissin diyemem. Kimsenin sevgisini yargilamak yada olcmek bana düşmez)

onun iki sene sonra atanması var askerliği var evlenmemiz 5 seneyi bulur ve evimizde olmıcak biz çabalıcaz herşey için.
Ev icin tabi ki siz cabalayacaksiniz, diger kisimlari da kusur gibi belirtmenize deginmiyorum.

bu çocuk çok varlıklı Amerika'da yaşıyor orda büyük bir şirketi var Türkiye de de işini sürdürmeyi düşünüyor vs.

Tutumunuzdan anladigim: Varlik, para>sevgi

Sizce hangisini seçmeliyim
Burdaki insanlarin yorumlarindan karar verecek misiniz cidden?

bide ilişkiye girdiğim için ikinci şıkkı seçersem diktirmem gerekecek.
Lütfen saygısızca yorum yapmadan cevap verin
Kendinize sayginiz olursa saygi gorursunuz.

Bu adam sizin denginiz değil belli 18 yaş az değil sonra çok pişman olursun. Varlıklı olabilir ama parayla saadet olmaz bir anlık kızgınlıkla diyorsunuz ama planlar yapmışsınız diktiririm demişsiniz ki bu çok çirkin bir şey bir insanı kandıracaksınız. Ayrıca niye sevgiliniz sizi geçindiremesin sen okumuşsun o okumuş bence bahane bunlar.

evınız olmıycakmış sız zaten maddıyata onem verıosunuz cumlelerden bellı seçecegınız yolda bellı...

Sevgilinle her gün kavga ediyorsan ayrıca kızık zarının bağlayıcı olduğunu düşünüp seni kendine resmen muhtaç etmek için ön sevişme yaparken birden ilerlemiş birinden hayır gelmez ciddiyim gönder gitsin,o kim ki ona muhtaç olup sürekli ağlayacaksın.
38 yaşında adam içinde yorumum,bence ani bir kızgınlıkla aslında sevgilinden kendi içinde soğumaya başladığın için kabul ettiğini düşünüyorum.Yaş farkını ben sorun etmiyorum annemle ikinci eşi arasında da fark var,benim babamla olmadığı kadar mutlu.Tanımak istiyorsan tanı fakat şunu söylemek istiyorum evleneceğin adamın işi gücü karakteri iyi olsun el ele verilip yapılır birşeyler.İyi düşün ama sevgilinden ayrıl zaten sevmiyorsun sendeki sadece alışkanlık şuan.

Annen okulunu bitir hemen evlen dedi diye illa evlenmek zorunda mısın?
Ben şu hayatta annemin her isteğini yapmadım sen de bu isteğini yapmayıver ölmezsin herhalde.
Bir de ailen iki sokak aşağı gezmene izin vermiyormuş ama bi şekilde kendine sevgili edinmiş gezmiş tozmuşsun hatta sevişmişsin bile.
Yani gerektiğinde baya asi söz dinlemez oluyorsun o zaman pekala evlenme konusunda da asi olabilirsin.

Sevgilin hıyar gibi sepetle boşuna öğretmenlik okuyor o kafayla ondan hiçbir cacık olmaz.
Diğer adamda gencecik kızı kendine eş olarak seçtiğine göre züppe ihtiyarın teki bence.
Okulunu oku hayatını yaşa erkeklere bağımlı olma.

18 yas buyukmu
vlh ben evlendim ayrildim 1 cocugum var kendimden buyuk biri istiyorum min. 5 max 10 diyorum benden 10yil 9ay buyuk biri var oglanin cokk iyi oldugunu soyluyolar kizini biliyorum benim kizimla oynuyolardi cok tatli annesi cok sirin bi kadin herkes oglani parmakla gosteriyo ben bunu kabul etmiyorum sen kalmis 18 yas buyuk biriyle diyosun hic dusundunmu sen 30yasindayken o 48yasinda olacak
40 yasindayken 58 dede yasinda yaslanmis olacak ama sen daha genc....
kusura bakma ama ben 13 yas farkindan itibaren pedofoli oldugunu dusunuyorum
ve igrenc bisey

38 yasindaki adamdan cocuk diye bahsetmek de cok guzelmis.
Oyle cocuk deyince yaslar yaklasmiyor birbirine yalniz.
30 yasindayim, esek kadar kadinim diye dusunurum yeri gelince. E biz bebeymisiz daha haberimiz yokmus

Sakın diktirme kendini de başkalarını da kandırma. Seni kabul eden olduğun gibi kabul etsin. Daha okuyorsun, gez toz hayatını yaşa, içinde hiç bir şey kalmasın. İkisini de boşver! Senden 18 yaş büyük bir adam sana bakıyorsa sapıktır zaten, sübyancıdır. Bir yandan da seviyorum dediğin ama hergün kavga ettiğin biri var. Bu yaşta hayatını zehir etme kendine, keyfine bak. Koca her zaman bulursun, evlenirsin sonra bizim gibi nasıl boşancam diye kara kara düşünürsün...

kesinlikle haklısınız bana kalsa bende böyle istiyorum gezip tozayım kimseyi takmayayım ama inanın ailemle mümkün değil 5 dakikam sorun oluyor dün anneme yeter artık istesem 40ma kadar evlenmem dedim saçmalamayı kes evde bana yardım edersin o Zaman 40ına kadar dedi

Sen 35 yasinda daha genc bir kadinken o kac yasinda olcak bunu hic dusundun mu? Eger onla evlenirseniz maksimum 10 yil mutlu olursun sonra o cok yaşlı biri olcak ve sen mutsuz olcaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…