İki kişi arasında kalmaya mecbur bırakıldım.

başlığı okuyunca biriyle berabersin de,başkasıyla evlenmek zorundasın sandım,sonra yazdıklarını okudum.bu kadar kafana takma bence zamana bırak

Canım senin ne yapmak istediğin ve ne yapacağın belli aslında. O yüzden sen kendinden yana fikirlere olumlu yaklaşıp diğerlerine de kendi bakış açına göre yorumlar yapacaksın. Seçim senin tabii ki inşallah Allah gönlüne göre verir..

hayır canım, hocam beni kötü bilir diye değil, kesinlikle alakası yok..:19: sadece içimden gelmedi, yaaa gönlüm başka birinin aşkıyla dolup taşarken nasıl başkasıyla görüşebilirim ki??:53::53: bunu aklım, mantığım, kalbim, midem almıyor.. böylesi daha iyi.. itiraf da etmiycem.. o anlıyor zaten.. böyle daha masumca..
:97:

Midem almıyor ne demek:26: canım ne alakası var. Diyecek bir şey bulamıyorum. Sadece şunu söyleyim aşkı uzaktan yaşamak sadece acı verir ama sen bu durumdan mutlu gözüküyorsun. Sevdiğin kişinin yanında olması, ellerini tutması, seni sevip koruması bunlar olmadıktan sonra uzaktan aşk acısı çekmek çok zor. Tercih sonuçta senin böyle de mutlu gözüküyorsun...

Midem almıyor ne demek:26: canım ne alakası var. Diyecek bir şey bulamıyorum. Sadece şunu söyleyim aşkı uzaktan yaşamak sadece acı verir ama sen bu durumdan mutlu gözüküyorsun. Sevdiğin kişinin yanında olması, ellerini tutması, seni sevip koruması bunlar olmadıktan sonra uzaktan aşk acısı çekmek çok zor. Tercih sonuçta senin böyle de mutlu gözüküyorsun...

tanufukcum benim iyiliğimi istediğini gerçekten biliyorum. midem almıyor derken kastım, hani o çocukla kendimi sevgili olarak hayal etmek bile beni çok rahatsız ediyor.. başkasını sevdiğim için hayali bile kötü bu durumun.. sevdiğinin gözlerine bakmak, elini tutmak güzeldir belki de ama peki ya sevmediğinin? ben sevmediğim bir insanla bunları nasıl yaşayabilirim? hele ki başkasını severken? illa birşey yaşamaya gerek yok her saniye aklımda sevdiğim insan varken doktor olan arkadaşa bu haksızlığı nasıl yaparım? kendime bu ihaneti nasıl ederim???

Canım senin ne yapmak istediğin ve ne yapacağın belli aslında. O yüzden sen kendinden yana fikirlere olumlu yaklaşıp diğerlerine de kendi bakış açına göre yorumlar yapacaksın. Seçim senin tabii ki inşallah Allah gönlüne göre verir..

haklısın canımcım,:1: inşallah canım, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir..:97::97:

bilmiyorum valla canım ben ümidi kesmiştim ama deligibi öyle bir yazdı ki gaza geldim heveslendim yine :1:

ne olduğumuzu şaşıralım sudan çıkmış balık gibi olalım allahım 3 vakte kadar :69: 3 vakte kadar dedim ama 3 yıl değil yani en fazla 3 hafta olsun bari inşallah :84:
3 güne kadar haberini alırız belki de kim bilir?:1: aşk bu seni ne zaman nerede bulacağı cidden belli olmuyor..:16::16:

Back
X