İki kişi arasında kalmaya mecbur bırakıldım.

bazen gözümüzü bir şeyler bürümüşken aşk mesela başka güzellikleri göremeyiz.bence görüşün diğer kişiyle ama belirtin sizinle görüşeceğim ama bu aramızda bir şey olacağı anlamına gelmiyor,belki iyi arkadaş oluruz diyerek hem ailenizin gönlünü yaparsınız hem de biraz mola size iyi gelecektir çünkü çok yoğunlaşmışsınız hocanıza.ilerde olur mu olmaz bilinmez kader bu ama bence şu ana odaklanın.diğer tarafını zamanı gelince düşünün...
hiç içimden gelmiyor öbürüyle arkadaş olarak bile görüşmek.. aslında objektif olmak gerekirse yakışıklı çocuk, kültürlü ve esprili ama o gözle bakamıyorum.. çünkü başkasını seviyorum..

adam zaten anlıyor benim ilgimi.. ama ben onun duygularından emin değilim. olayın özü ne biliyor musun canım? senenin başında bunun bana ilgisi vardı.. 1 ay falan ben bunu çok fazla üzerimde hissettim. ama ben hiç yüz vermezdim buna..:63::63: daha sonra ben de ilgi duymaya başladım.. öyle ki körkütük aşık oldum sonunda..:78::78: neyse bu çocuk, benim de ona karşı boş olmadığımı anlayınca bir anda kendini geri çekti.. kafayı yedim..:95::95: daha sonra bir öyle bir böyle dengesiz davranır oldu.. başkalrının yanında otoriter hoca tek iken kuzu.. neyse daha sonra tek iken de umursamaz davranmaya başladı.. ben de ona karşı ilgimi kestim tabii tavır yaptım, gurur yaptım.. işte mesela bugün yine yanına gitmek zorunda kaldım, bugün de çok ilgili davrandı.. yaa..:59:

hımm anladım canım, ilginç, niye öyle dönüş yaptı ki... konuşmalarınız nasıl, özele giriyor musunuz ne bileyim öğrenci - asistan ilişkisi dışında arkadaş gibi konuştunuz mu hiç :96:

hımm anladım canım, ilginç, niye öyle dönüş yaptı ki... konuşmalarınız nasıl, özele giriyor musunuz ne bileyim öğrenci - asistan ilişkisi dışında arkadaş gibi konuştunuz mu hiç :96:
bir keresinde masasındaki çocukluk fotoğrafını gördüm ve çok hoşuma gitti.. bu siz misiniz? hiç değişmemişsiniz dedim. o da olur mu canım yaşlandık dedi. ben de gözleriniz hiç değişmemiş dedim. hoşuna gitti başını öne eğerek güldü..:78::77:bu vb. bi kaç anı.. ahh.. ahh..

bir keresinde masasındaki çocukluk fotoğrafını gördüm ve çok hoşuma gitti.. bu siz misiniz? hiç değişmemişsiniz dedim. o da olur mu canım yaşlandık dedi. ben de gözleriniz hiç değişmemiş dedim. hoşuna gitti başını öne eğerek güldü..:78::77:bu vb. bi kaç anı.. ahh.. ahh..

işte böyle şeyler deyip belli edeceksin , facebook kullanıyorsan ekli mi orada? onunla vakit geçirmek için yollar bulacaksın falan derken samimi olmaya çalışacaksın falan derken olabilir belki :77:

topik bize kızma aşık işte kız napsın :77:

bunları yap , ama olmazsa kesin vazgeç baaaak :47:
:71:

işte böyle şeyler deyip belli edeceksin , facebook kullanıyorsan ekli mi orada? onunla vakit geçirmek için yollar bulacaksın falan derken samimi olmaya çalışacaksın falan derken olabilir belki :77:
topik bize kızma aşık işte kız napsın :77:
bunları yap , ama olmazsa kesin vazgeç baaaak :47:
:71:
evet ekli facebookta ne işime yarar ki bu?.. bi keresinde yine beraber konuşuyrduk ben mezun olduktan sonra yurtdışına gitmek istediğimi söyledim yüksek lisans için o da kızdı bana sen 3sün daha düşünme böyle şeyleri, kpss çalış dedi...:1::1:

Son düzenleme:
evet ekli facebookta ne işime yarar ki bu?.. bi keresinde yine beraber konuşuyrduk ben mezun olduktan yurtdışına gitmek istediği söyledim yüksek lisans için o da kızdı bana sen 3sün daha düşünme böyle şeyleri, kpss çalış dedi...:1::1:

ya hani daha samimi olmak arkadaş gibi olmak için falan, yoksa öğrenci - asistan olarak kalırsınız bi ilerleme olmaz ki, ilgini belli etmelisin iyice, adam bi şey yapmyorsa sen aklına getirceksin falan... ama işte bilemiyorum tabi sen daha iyi bilirsin tavırlarını falan

ya hani daha samimi olmak arkadaş gibi olmak için falan, yoksa öğrenci - asistan olarak kalırsınız bi ilerleme olmaz ki, ilgini belli etmelisin iyice, adam bi şey yapmyorsa sen aklına getirceksin falan... ama işte bilemiyorum tabi sen daha iyi bilirsin tavırlarını falan

hani facebook chatten yazarsın nasılsınız vs diye ne bileyim, o tarz yani, belli etmek istiyorsan..

Son düzenleme:
bilemiyorum işte.. dengesiz davranıyor.. ayy keşke burayı okusa yada yok yok okumasa bu kız çatlak der kesin..:1::1:

bilemiyorum işte.. dengesiz davranıyor.. ayy keşke burayı okusa yada yok yok okumasa bu kız çatlak der kesin..:1::1:

bilmiyorum falan yok :49: ya net adımlar at ya da sil at kafandan bence canım, yoksa kendi kendine kurup kurup üzülürsün, yakın arkadaşımdan biliyorum aah ah...

bilmiyorum falan yok :49: ya net adımlar at ya da sil at kafandan bence canım, yoksa kendi kendine kurup kurup üzülürsün, yakın arkadaşımdan biliyorum aah ah...
evet ben de dengesiz davranıyorum aslında, onun da kafası karışıyor olabilir..:1::1:
canım benim çıkmam lazım oda arkadaşım baskı uyguluyor yat artık diyee.. hadi hoşçakal çok sağol desteğin için.. sonra yine konuşuruz, öptüm..
:71::71:

:73:hayatm işin çok zor:31: sana diyceğim sana azcık bile kapıyı aralarsa hemen gir içeri :31:ama adamın ne hissetiğinden emin değilsin:51: üffffffffff çok derdin var çok:59: inşallah herşey istediğin gibi olur :27::27::27:

:73:hayatm işin çok zor:31: sana diyceğim sana azcık bile kapıyı aralarsa hemen gir içeri :31:ama adamın ne hissetiğinden emin değilsin:51: üffffffffff çok derdin var çok:59: inşallah herşey istediğin gibi olur :27::27::27:
çok sağ ol canım benim.. evet keşke hislerinden emin olsam..:97::97:

gözlerime bakmaya korkuyor gibi bir hali var.. gözlerime baktığında ise içindeki beni görebiliyorum, gerçketen.. belki de ondan bu yüzden vazgeçemiyorum..
:97::77:

Canım :97: üzme kendini sıkma bekle belki daha zamanı vardır ondan olmuyordur. inan bana neyin ne zaman nasıl olacağı bilinmez. sen kendinden emin ol ona da net olarak tavrını belli et. insan evladıysa anlayacaktır seni..

Canım :97: üzme kendini sıkma bekle belki daha zamanı vardır ondan olmuyordur. inan bana neyin ne zaman nasıl olacağı bilinmez. sen kendinden emin ol ona da net olarak tavrını belli et. insan evladıysa anlayacaktır seni..
ben de her şeyin zamanla olacağına inanıyorum.. benim en büyük şansım onun uzun yıllardır sevgilisinin olmaması.. ve şu anda derslerden başını kaldırıp da böyle işlerle uğraşacak vaktinin olmaması.. gezip tozmayı aslında çok seviyor ama vakti yok maalesef..:34::34: bu arada o da çok hasta.. bu yüzden çok üzülüyorum.. günlerce ağladım hasta diye, yanında olup ona destek olamıyorum diye.. ama elimden bir şey gelmedi, çünkü ben ona hangi sıfatla destek olabilirim ki??:14::14:

ben de her şeyin zamanla olacağına inanıyorum.. benim en büyük şansım onun uzun yıllardır sevgilisinin olmaması.. ve şu anda derslerden başını kaldırıp da böyle işlerle uğraşacak vaktinin olmaması.. gezip tozmayı aslında çok seviyor ama vakti yok maalesef..:34::34: bu arada o da çok hasta.. bu yüzden çok üzülüyorum.. günlerce ağladım hasta diye, yanında olup ona destek olamıyorum diye.. ama elimden bir şey gelmedi, çünkü ben ona hangi sıfatla destek olabilirim ki??:14::14:

birine destek olmak için sıfatının olması gerekmez canım. benim aklıma hayalime gelmicek kişiler ziyaretime geldi. serseri bundan adam olmaz dediğim düşün? :43: bence ona en yakın olabileceğin zaman bu zaman. sevdiğini anladıysa ona destek olmak için çabalaman seni bir kat daha yükseltir. bana gerçektend eğer veriyormuş der. selam vermiyorum geçiyorum falan dedin ya bu davranış senin aleyhine. hani benle ilgileniyodu bak işte yalanmış der. inan bana bi insana en çok yakın olabileceğin zaman onun desteğe ihtiyacı olduğu zamandır. yanlıs hareketler yapıp kendinden soğutursun bence. ama karar senin. yanlışım varsa düzelt ama ona yakın olduğunu hissettirmen için mükemmel fırsat.. :17:

birine destek olmak için sıfatının olması gerekmez canım. benim aklıma hayalime gelmicek kişiler ziyaretime geldi. serseri bundan adam olmaz dediğim düşün? :43: bence ona en yakın olabileceğin zaman bu zaman. sevdiğini anladıysa ona destek olmak için çabalaman seni bir kat daha yükseltir. bana gerçektend eğer veriyormuş der. selam vermiyorum geçiyorum falan dedin ya bu davranış senin aleyhine. hani benle ilgileniyodu bak işte yalanmış der. inan bana bi insana en çok yakın olabileceğin zaman onun desteğe ihtiyacı olduğu zamandır. yanlıs hareketler yapıp kendinden soğutursun bence. ama karar senin. yanlışım varsa düzelt ama ona yakın olduğunu hissettirmen için mükemmel fırsat.. :17:

evet evet canım çok haklısın çok.. o benim onun için ne kadar üzüldüğümü nereden bilebilir ki ben ona selam bile vermezken??? çok haklısın evet..
:2::2:

Back
X