- Konu Sahibi sevdicicegim
-
problemlerının boyutu önemli.
şiddet var mı?
çocuklara yönelik şiddet var mı? çocukları senı ihmal ediyor mu?
bağımlılığı var mı?
problem nedır?
oncelıkle calısan bır bayanmısın
cocukların yasları
babaya olan tutumları
yasadıgın cevre tutucu mu?
kendı aılenın sana olan yaklasımı
ve cocukların yarın buyudugunde onlara verecegın cevaplar tatmın edıyorsa ayrılık kolaylasır
E ama o sana ilgi gostermiyorsa sen ona goster.
Belki onunda ihtiyaci vardir.
Cocuklarini uyut aksam suslen puslen git yanina.
Esine yorgunlugunu unuttur ondan sonra konus soyle boyle diye.
böyle erkekler tanıyorum eşiyle sadece akraba düğünlerine giden diğer vakitlerinin tamamını kahvede maçta orda burda erkek arkadaşlarıyla geçiren ama evinin ihtiyaçlarını sağlık problemlerini önemseyen,hala evliler hatta dede bile oldular,kadınlar da kendilerine benzer tarzda hayatlar kurdular çünkü,onlar da kız arkadaşlarıyla vakit geçiriyorlar,siz paylaşımların artması taraftarısınız ama eğer mümkün olmuyorsa siz de başka uğraşlar edinin,yuvanızı dağıtmayın çocuklarınız en azndan biraz büyüsünler lütfen
çok çok haklısınız ama bukadar küçük çocukal birşey yapamıyorumkii bi uğraş bulamıyorum doğru dürüst bi arkadaşım yok varsa yoksa annem.bende eşimden zaten en aızndan çocukalr büyüne kadar bana karşı bi fedakarlık istiyorum çünkü çok yalnızım ve bu yalnızlığımın farkındaa ee benim yanımda değil beni ağlatıyo ve benden müsade etmemi bile istemeden kzıdığımı bile bile gidiyo ve eve gelince hiçbirlşey yokmuş gibi davranıyo sonra huzur istediğini söylüyor.bende istiyorum o huzuru benim psikolojim yerle bir peki ben bu adamla neden evliyim?yanımda olmayacak 2 çocuğun sorumluluğunu sadece benim omuzlarıma yıkacaksa ben neden evliyim
çok çok haklısınız ama bukadar küçük çocukal birşey yapamıyorumkii bi uğraş bulamıyorum doğru dürüst bi arkadaşım yok varsa yoksa annem.bende eşimden zaten en aızndan çocukalr büyüne kadar bana karşı bi fedakarlık istiyorum çünkü çok yalnızım ve bu yalnızlığımın farkındaa ee benim yanımda değil beni ağlatıyo ve benden müsade etmemi bile istemeden kzıdığımı bile bile gidiyo ve eve gelince hiçbirlşey yokmuş gibi davranıyo sonra huzur istediğini söylüyor.bende istiyorum o huzuru benim psikolojim yerle bir peki ben bu adamla neden evliyim?yanımda olmayacak 2 çocuğun sorumluluğunu sadece benim omuzlarıma yıkacaksa ben neden evliyim
Evlatlarını Allah bağışlasın.Şimdi çok küçükler ve en zor zamanları...Biraz bunalmış olabilirsin.
Eşinden ilgi istemek en doğal hakkın.
Söylediklerinde haklısın ama bence boşanmadan önce biraz daha çaba göstermelisin.
Çocukları en azından haftada 1-2 gün,birkaç saat annene bırakıp kendine zaman ayırabilirsin.
Eşinle açıkça konuşup suçlamadan (sen şöylesin böylesin demeden),kendi beklentilerini anlatmaya çalışabilirsin.
şiddet asla yok çok çok sinirlenince hakaret eder.genelde sakin bi yapıya sahip zaten
tabiki onlara karşı şiddette yok öle birşeye müsade etmem zaten
sigaradan başka bi bağımlılığı yok
beni ve çocuklarımı ihmal ediyor işte.ben sabahtan akşama kadar evdeyim akşam olsun gözüm saatte beklerim eşim gelsin en aızndan evde soluk olsun die zaten 9-10 gibi geliyor cumartesi dahil ama umursama ailesiyle aynı apartmandayız gider biyerlere hafta sonuda öle işi yoksa bizle olur ilgi sıfır hiçbirşey yok ağlarım neden ağlıyosun demez olaylara konuşarak çözüm bulmaz ben surat asarım oda asar kafasına göre davranır ama insan olarak hakkını yemem ama ben öle bunaldımki artık batıyor her yaptığı cumartesi evlilik yıldönümüzdü 5. yıl kavga ettik düzelir die umarken kardeşine okey oynamaya gitti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?