- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Neden çocukları suçlasın yahu?
Benim annem bana yaşadıklarını anlatsa, babamın benimle ilgilenmediğini söylese bu yüzden ayrıldığını söylese ben onu suçlayacak mıyım? Bilirim ki annem benim için en doğrusunu ister. Ama demekki olmamaış artık kaldıramayacak duruma gelmiş ki boşanmış babamdan diye düşünürüm. Böyle evli olup ilgisiz mutsuz bir beraberlikte çocuklar annelerini mutsuz ettiği için babalarını suçlamıyorlar mı o zaman?
Ayrıca boşanmayı neden sanki çocuklar babalarından da ayrılıyorlarmış gibi gösteriyorsunuz? Çocukla en iyi geçirilen zaman evd eolup tv izlemek akşam okeye gitmek değil, günde 2 saat 1 saat olsun onlarla konuşmak ilgilenmektir. Adam karısından ayrılacak çocuklarından değil.
Birde ben kadınların çocuğu olunca boşanmama kararlarını anlamıyorum. Evet biliyorum herkes mutlu yuvası olsun ister, kim kocasıyla boşanmak için evlenir ya? Ama napalım hayat bu. Bize maalesef istediklerimizi getirmiyor çoğu zaman. Bu bayanın atıyorum, 35 yaşında olduğunu düşünelim, 70 yaşına kadar yaşayacağını varsayarak, onun geri kalan 35 sene mutsuz yaşaması hangi vicdana sığar?
Ben annemin benim yüzümden 35 sene mutsuz olacağını bilsem annemi değil kendimi suçlarım. Benim yüzümden annem yalnız kalmış diye. Ya her kadının sevgiye ihtiyacı vardır. Neden hem benimle hem çocuklarıyla ilgilenmeyen bir insanı, sırf iyi insan ,kumarı dayağı yok diye çekeyim ya?
arada bırakıyorum 2 tane olunca eve gelince ister istemez söyleniyo zaten bikaç saat sonra arıyo nerdesin die ee ben o şekildede bunalıyorum.okadar çok konuştumkiii en son cumartesi günü konuştuk konuşurken tamam diyo ama bildiğini okuyo.okadar biriktiki artık boğuluyorum
anladığım kadarıyla sizden çok bir şey beklemediği gibi bir şey de vermiyor.
o zaman sizde onun ihtiyaçlarını ihmal etmeyi deneyin en sevdiği şeyi vermeyin mesela belki dikkatini çekebilirsiniz.
Eşin terapist fikrine sıcak bakıyorsa hiç zaman kaybetmeden gidin derim.
Bazen söylemek istediklerimizi doğru yolla anlatamıyoruz ve ters tepki alıyoruz.
Eşin senin yakınmalarını dırdır veya huysuzluk olarak görüyor olabilir.
Terapist asıl konulara parmak basıp sorunlarınızı çözmekte uygun yol bulacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?