İkilemler geçiş süreci

Ben basaramadım bi sure sonra sevgisiz bakan gözlerine de dayanamadım ve bosandım
Özel bir soru mu bilmiyorum ama acaba boşandığınız eşiniz, evlenmeden önce de böyle ilgisiz ve sevgisini belli etmeyen biri miydi? Yoksa evlendikten sonra mı değişti?

Bir önceki ilişkimde, erkek arkadaşımın rahat ve ilgisiz tavırlarından rahatsız olup, flört ederken böyleyse evlenince hepten salar diye düşündüğümden yol yakınken dönmüştüm. Hala zaman zaman acaba biraz daha mı sabretseydim belki değişirdi diyorum ve ikilemdeyim. O yüzden merak ettim sizin ilgisiz eski eşinizin evlenmeden önceki tavrını.

Tek bildigim kisi eger isterse istedigine vakit bulir, yarstir. Eger gorusmek istemezse de bahanesi cok olur.
Zaten farkli bakis acilariniz varmis. Bu iliski zor. Beklentiler bile farkli. Degmez ugrasmaya bence.

Tek bildigim kisi eger isterse istedigine vakit bulir, yarstir. Eger gorusmek istemezse de bahanesi cok olur.
Zaten farkli bakis acilariniz varmis. Bu iliski zor. Beklentiler bile farkli. Degmez ugrasmaya bence.
Bu gece bitirmesi gereken 10 rapor varmış mesela. Tek çalışıyor

Ben ve eşim sevgilin gibiyiz. Kariyerim benim için aşırı önemli ve aynı şekilde eşim içinde. Bazen aynı evde görüşmediğimiz zamanlar bile oluyor. Gün içinde 2-3 mesaj veya kısa bir telefon konuşması.. That's all.
Biz mutluyuz ama sen mutlu değilsen ayrılan en uygunu. Iskolik insan değişmez. Asla değişmez. Hiç olmadı kıçından iş uydurur... Yeni projelere girişir VS.

Kovalar... Lanet kovalar... Kadın ruhundan anlamıyorlar çok bireysel düşünüyorlar. Sevgi göstermeye gelince ben yapamam beceremem. Hepsi makineden çıkmış gibi tek tip. Tek tip olduklarini da kabul etmezler işin garibi. Eski sevgilimle ayrılma nedenimiz ilgisizliğiydi 2 hafta arayıp sormamisti. Ve evet kovaydi. Flört ederken bile ilgisizliğinden 4 kere konuşmayı bitirmistik. Ona sorsan ben aşırı ilgi isteyen çekilmez bir insanımdır. Gram ilgi göstermeyen kendisi olmasına rağmen hatasını da göremez. Allah sabır versin valla bacım, zor çok zor. Alnı öpülecek insansın.

Kovalar... Lanet kovalar... Kadın ruhundan anlamıyorlar çok bireysel düşünüyorlar. Sevgi göstermeye gelince ben yapamam beceremem. Hepsi makineden çıkmış gibi tek tip. Tek tip olduklarini da kabul etmezler işin garibi. Eski sevgilimle ayrılma nedenimiz ilgisizliğiydi 2 hafta arayıp sormamisti. Ve evet kovaydi. Flört ederken bile ilgisizliğinden 4 kere konuşmayı bitirmistik. Ona sorsan ben aşırı ilgi isteyen çekilmez bir insanımdır. Gram ilgi göstermeyen kendisi olmasına rağmen hatasını da göremez. Allah sabır versin valla bacım, zor çok zor. Alnı öpülecek insansın.
Hayatımda dönüm noktası etkisi yaratan 2 erkekte Kova burcuydu, Allah'ın belaları.. çok iyi tanıdığımı düşünüyorum :) Aslında kadın ruhundan anlayan eennnnnn iyi erkeklerden. Sadece işine gelmediklerinde -mış gibi yapmayı çok severler, iyi de becerirler dünyadan bihaber sanırsın. Kaypak, sözünde durmayan erkekler genel olarak, karşısındaki kadına göre çok şekil alırlar, çok fazla iyi niyetli ve saf olursan seni ezmekten hiç çekinmezler. Dişli, tırnaklı olacaksın bunlara. Ayyy nefret ediyorum artık bu burcun erkeklerinden resmen bıktım. Astroloji dersi alan bir abla vardı, bir gün karşılaştık, kova sevgilimden yeni ayrılmıştım. Kova erkekleri nasıl sence ? demiştim. 12 burcun en gereksiz erkek burcu, salla gitsin demişti :halay:

Hayatımda dönüm noktası etkisi yaratan 2 erkekte Kova burcuydu, Allah'ın belaları.. çok iyi tanıdığımı düşünüyorum :) Aslında kadın ruhundan anlayan eennnnnn iyi erkeklerden. Sadece işine gelmediklerinde -mış gibi yapmayı çok severler, iyi de becerirler dünyadan bihaber sanırsın. Kaypak, sözünde durmayan erkekler genel olarak, karşısındaki kadına göre çok şekil alırlar, çok fazla iyi niyetli ve saf olursan seni ezmekten hiç çekinmezler. Dişli, tırnaklı olacaksın bunlara. Ayyy nefret ediyorum artık bu burcun erkeklerinden resmen bıktım. Astroloji dersi alan bir abla vardı, bir gün karşılaştık, kova sevgilimden yeni ayrılmıştım. Kova erkekleri nasıl sence ? demiştim. 12 burcun en gereksiz erkek burcu, salla gitsin demişti :halay:
Ahahahah Valla dişli de oluyoruz ama o daha dişli oluyor. Sonra ego savaşları of of. Ben 3 haftada depresyonlar geçirdim ne onla oluyor ne de onsuz işte...

Ay benim ki flört ederken sanki dünyanın en mükemmel erkeğiydi. Tabi yine böyle bi ilgisizleşme durumu oluyodu ama bu kadar ki gibi değil. Şimdi o kadar agır bi ego savası veriyoruz ki zaten bitecek her şey. Ya beni gerçekten seviyosa gerçekten bağlıysa biraz törpüleyecek kendini ya da bitecek. Geçen bi kavgamız oldu bana diyo ki, seni KOLAY KOLAY AFFETMEYECEĞİM ARTIK ulan hatalı sensin sen niye beni affediyorsun? Bi kavga bi kavga konuşmuyorum suan onla.

Valla katılıyorum bence burçların arasından en ince düşünenlerden ama işlerine gelmiyor. Bide şöyle bi şey var kova erkekleride cekici oluyor sanki o yıkılmaz karakterleri beni etkiliyo :D
Bi o kadar da gıcııııkkkk sacını basını yolasım geldi yine adamın.

Ay benim ki flört ederken sanki dünyanın en mükemmel erkeğiydi. Tabi yine böyle bi ilgisizleşme durumu oluyodu ama bu kadar ki gibi değil. Şimdi o kadar agır bi ego savası veriyoruz ki zaten bitecek her şey. Ya beni gerçekten seviyosa gerçekten bağlıysa biraz törpüleyecek kendini ya da bitecek. Geçen bi kavgamız oldu bana diyo ki, seni KOLAY KOLAY AFFETMEYECEĞİM ARTIK ulan hatalı sensin sen niye beni affediyorsun? Bi kavga bi kavga konuşmuyorum suan onla.
Ay o ego savaşları... Küssen yazmaz aramaz, kırılsan gönlünü almak için hiçbir şey yapmaz. Rahatını asla bozmaz varsa yoksa işi, arkadaşları. Hiçbir şeyde dikiş tutturamazlar bir de hemen bir sıkılma değişiklik isteme...

Valla katılıyorum bence burçların arasından en ince düşünenlerden ama işlerine gelmiyor. Bide şöyle bi şey var kova erkekleride cekici oluyor sanki o yıkılmaz karakterleri beni etkiliyo :KK70:
Bi o kadar da gıcııııkkkk sacını basını yolasım geldi yine adamın.

Valla bence de çok çekici :KK70: zekası, pratikliği hele ki soğukkanlılığı.

Back
X