İkilemler geçiş süreci

Cumartesi için program yapayım dedim, o da olur sen yap rezervasyon ayarla dedi. Pat cumartesi öğlen akşam olmayacak iş yetiştiremiyorum iyi tamam dedim. Yani hiçbi şeyi başaramıyorum olmuyo

Kendinizce mantık çerçevesine koymaya çalışıyor olabilir misiniz? Bir de manipüle etmiş gibi, yani görüştüğünüzde aslında yüzeysel olarak ilgili görünmesi, seviyorum aşkım vs dediyse, seviyor diye düşünmenize neden olabilir. Dolayısı ile neden böyle hissediyorum diye kendinizden şüphe ediyorsunuz. Sizi hiç aramayan ama görüştüğünüzde aşırı samimi akrabalar gibi...

1 senedir
Ortak aktivitelerimiz var-dı eğlenceli bi çift-tik.
Ama o dönem sorumlulugu yokmuş şimdi sorumlulugu varmış.
ilerde çocukları zor bi hayat sürmemeliymiş para sıkıntısı olmamalıymış.
cefasını ben sefasını baskası sürecek bu gidişle.
Yapılacak şey belli ya dediği gibi 1 sene bekleyeceksin, ya da ben gelemem böyle ilgi alaksızlığa varlığın yokluğun bir diyip bitireceksin, tabi senenin sonunda işler uzayıp adamın karakteri de bu olup çıkabilir

Şimdi canım benimmm ilişkilerin bitmesi için tek tarafın istemesi yeterli oluyor....
Sen bu adamı seviyorsun sadece öylesin e öğrenmek için sorduğun soruymuş yollarımızı ayıralım durumu....

ama adam da bu be cicim karakteri bu
Sevmediği için diyemiyorum yapı meselesi diyorum....

her şey aşk değil
Aşk tolere etme yetenegını kaybettığın zaman işkenceye dönüşüyor...
Ondan dolayı sonsuz sahip çıkma diye olgu yok...
Sonsuz sahip çıkacaksan bir şeye hayattan beklentilerine sonsuz sahip çık...

ve ben adamı haksız bulmadım kumaş bu elbise yaparsın belki kumaştan ama
Elbisenin fiyatını kumaş da belirler
Agız aramadım aslında topu ona attım emin olmak istedim, var ise benden yana sıkıntın ayıralım yolları diye.
zaten suan birden kesip atmaya gücüm yok.
evet ben onu değiştirmeye calısmak istemiyorum bir değişmez ikinciside değişse bile 1 hafta sürer. Çünkü adam bu yani.
bizim ortak tanıdıgımız vardı ona bazen acıyorum konuyu. Ay bu lisede de böyleydi. İş kurmak lazım para kazanmak lazım hep Bi calısma hırsı vardı diyo anlatıyo.
Adam bu huy bu. Ya deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem.

Yapılacak şey belli ya dediği gibi 1 sene bekleyeceksin, ya da ben gelemem böyle ilgi alaksızlığa varlığın yokluğun bir diyip bitireceksin, tabi senenin sonunda işler uzayıp adamın karakteri de bu olup çıkabilir
Karakteri bu zaten. Ama zıvanadan cıktı. Bu yeni işi kurarken borca girdi ondan sonra bi hırs geldi iyice, sapıttı.

Ömrünü yalnız ve sürekli bir Adama sinirlenerek geçirmek istiyor musun? Artı eksi listesi yapmanı tavsiye ederim ilişkin için

Kendinizce mantık çerçevesine koymaya çalışıyor olabilir misiniz? Bir de manipüle etmiş gibi, yani görüştüğünüzde aslında yüzeysel olarak ilgili görünmesi, seviyorum aşkım vs dediyse, seviyor diye düşünmenize neden olabilir. Dolayısı ile neden böyle hissediyorum diye kendinizden şüphe ediyorsunuz. Sizi hiç aramayan ama görüştüğünüzde aşırı samimi akrabalar gibi...
Yok öyle bi şey değil. Bu güne kadar 2 3 kere seviyorum demiştir. Öyle duygularını açmayı göstermeyi sevmez. Biraz baba yapısı var serttir. Geçen şey dedi mesela bana ben kadın olsaydım sen beni bu kadar ilgisiz bıraksaydın sana cok kızardım bırakırdım seni ama sen beni seviyosun bu aklıma geldikce daha cok sevesim geliyo seni. Manipüle mi ediyor kafamımı bulandırıyor anlamadım ben

Karakteri bu zaten. Ama zıvanadan cıktı. Bu yeni işi kurarken borca girdi ondan sonra bi hırs geldi iyice, sapıttı.
Kısacası varlığı yokluğu bir, bende eşim kaynaklı bazen sabah kahvaltıyı yalnız yapmak yürüyüşe yalnız çıkmak akşam yemeği yalnız yemek zorunda kalıyorum, sohbet edecek insan arıyorum yüz yüze, varlığın yokluğun bir diyorum, berbat bir gün oluyor benim için

Kısacası varlığı yokluğu bir, bende eşim kaynaklı bazen sabah kahvaltıyı yalnız yapmak yürüyüşe yalnız çıkmak akşam yemeği yalnız yemek zorunda kalıyorum, sohbet edecek insan arıyorum yüz yüze, varlığın yokluğun bir diyorum, berbat bir gün oluyor benim için
Eşinizin başka artıları yok mu ? Tolere etmiyor mu ?

Artısı cok benim icin ama eksiside biraz fazla büyük. Tartı eşit geliyor.
Mutlu değilseniz bu durumdan o zaman konuşun belli ki ayrılmak istemiyorsunuz. Başında kabul ettim ama ilgisiz bir ilişki bana göre değil ne olursa olsun birbirimizin hayatında bazı şeylerden önce gelmeliyiz vs tarzında olabilir

Eşinizin başka artıları yok mu ? Tolere etmiyor mu ?
Bazen iş saati sabah 7 gece 11 olunca gelip hemen yatıyor, benim de nerdeyse tüm günüm yalnız geçiyor, her zaman olsa çekilir mi bazen bile bana yetip artıyor kendimi mal gibi hissediyorum ailemde uzakta eş ailesiyle de aram iyi değil, ay aman konu nerden bana geldi birden seni o halimle düşündüm sanki evlenmişsin de günün öyle geçiyormuş gibi :KK70:

Bence siz de hayatınızı sadece onun etrafında yaşamayın. İşinize sarılın, ailenizle vakit geçirin, arkadaşlarınızla görüşün, hobiler edinin. Ben şu ara latin dans kursuna başladım mesela, çok keyifli geçiyor, siz de birşeylerle meşgul olun. İnanın meşgul ve hayatından memnun kadın kadar cool bir şey yok. Biraz da o düşünsün yaa nasıl görüşeceğiz diye. Düşünmüyorsa da bırakın hiç görüşmeyin daha iyi zaten. Aşk, sevgi, ilgi, istek, emek karşılıklı olmalı, diğer türlüsü hep verenin ruhunu ve ömrünü çürütür.

Yazıp rahatlamaya, birilerinden fikir almaya ihtiyacım var çünkü artık işin içinden çıkamıyorum.
Buraya bi kaç kez konu açtım erkek arkadaşımın yogun iş hayatı ve ilişkimize göstermesi gereken özveride bulunmaması ya da bulunamaması ile ilgili.
uzatıp çok sıkmak istemiyorum ama durumun anlaşılır olması içinde biraz ayrıntıya girmek zorundayım.
iş kurdu kendisi belli bi borca girdi bu dönemin başında benle net bi şekilde konuştu sana eskisi gibi vakit ayırayamacagım seninle ilgilenemeyeceğim bu ilk bir sene borçlarımı sıfırlamam ve her şeyi oturtmam gerek çok çalışmam lazım ve tüm algımın işte olması gerekli diye. Tamam dedim, dedim ama bu radde de olacağını bilemedim.
Yapı gereği dominant prensipli ve çok çalışkan mı desem işkolik mi desem bilemiyorum.
bi iş aldıysa mutlak 2 / 3 günde teslim ederim sözü verir ne yapar ne eder sabahlar aç kalır uykusuz kalır o işi bitirir. İnsanların böyle de bi talebi yok aslında kafasında iş kalmasınmış düşünmesinmiş bitsinmiş hemen. Bu da her şeyi tepetaklak ediyor. 2 3 mesajlaşırız sonra ben işe dönüyorum diyip kayboluverir.
ben bu krizi yönetemiyorum sanırım, biraz şikayet etmeye başladığımda seni en başta bilgilendirdim, yine başladın yine sorun cıkartıyorsun oluyor.
yapı gereği çok zıttız. Ben duygusalım aşk insanıyım o tam tersi sert despot. Ben hayal kurmasını severim o hayallere boş vaadler der geçer.
Bu süreç beni çıkmaza soktu, artık beni sevmediğini düşünüyorum. Bi iki kere benle mi sıkıntın var, konuşalım olmuyosa yollarımızı ayıralım dedim, kabul etmedi.
Daha öncede ilişkilerim oldu, kriz anlarını yönetemedim. Sert üslubumla kendimden genelde ittim karsımda ki insanları. Üzülsem ağlasam zırlasam bile ayrılıklarda bi hafta sonra hiçbi şey olmamış gibi devam ettim. Bu sefer diyorum ilişkime sonsuz sahip mi çıkmalıyım ? Yoksa ayrı dünyaların insanlarıyız diyip sonlandırmalı mıyım.
cazip gelen noktalarıda var, problemlerimi çözer gece hayatı yoktur, arkadaş düşkünlüğü yoktur. Evde vakit geçirmeyi sever. Sevgisini hissettiğim bi çok an oldu ama bu süreç beni yıprattı.
sizler ne düşünüyosunuz, yerimde olsanız napardınız ?
bu arada bu özverisiz tavrı bir sene sürecek. Yani ben devam edersem bir sene sinirlerimi aldırmış vaziyette gezmem gerekecek.
çok uzun oldu, kusra bakmayın.
2 cocuk annesi olarak paylasiyorum bu yaziyi seninle.Benimde eşim kendi isini yapiyor ilk baslarda tektim zamanla cocuk olunca düzelir dedim ama malesef cok zor yipratici bir surec oldu benim icin. Yapmam lazim erteleyemem bekliyorlar bitmeli gecesini gündüzünu verdi veriyorda halen.Arkadas cevresi gece hayati 0 sadece odaklandigi is konusu.Çocuklarim kucuk kontrolleriboluyor annemle git hava guzel yütümrk isteriz siz cikin isim var.Yemek saati yok cunki isleri var gece yok işı var zamanla kendimi özgüvensiz buldum beni sevmiyomu defalarca konustum ama kuruntu yapiyosun anlamiyosun sizin icin vs. Bildigin is kolik adam. Beklemekten hazirlanip sinirden aglamaktan.kendini basla seylere vermekten yoruluyosun.Cocuklar bambaska zaten tavsiyem olucagina inancin varsa devam ettir benim inancim kalmadi.Beklemiyorm umut etmiyorum zor uzun oldu özur dilerim.🙏🙁

Bazen iş saati sabah 7 gece 11 olunca gelip hemen yatıyor, benim de nerdeyse tüm günüm yalnız geçiyor, her zaman olsa çekilir mi bazen bile bana yetip artıyor kendimi mal gibi hissediyorum ailemde uzakta eş ailesiyle de aram iyi değil, ay aman konu nerden bana geldi birden seni o halimle düşündüm sanki evlenmişsin de günün öyle geçiyormuş gibi :KK70:
Haklısınız, benim patronum bayan o da sizin evliliğinizin tam tersi. Eşi peşinden koşturuyor diyorum ne cool kadın. Banada cok tavsiye veriyor ama asla icrata dökemiyorum hamurumda yok :)

Bence siz de hayatınızı sadece onun etrafında yaşamayın. İşinize sarılın, ailenizle vakit geçirin, arkadaşlarınızla görüşün, hobiler edinin. Ben şu ara latin dans kursuna başladım mesela, çok keyifli geçiyor, siz de birşeylerle meşgul olun. İnanın meşgul ve hayatından memnun kadın kadar cool bir şey yok. Biraz da o düşünsün yaa nasıl görüşeceğiz diye. Düşünmüyorsa da bırakın hiç görüşmeyin daha iyi zaten. Aşk, sevgi, ilgi, istek, emek karşılıklı olmalı, diğer türlüsü hep verenin ruhunu ve ömrünü çürütür.
Çok haklısınız, Allahtan iş hayatım tempolu. Yorucu bi işim oldugu için tempolu hobiler edinemiyorum ama haftasonu icin sertifika programlarına yazılayım bende kendimi geliştireyim kendi hayatıma bakayım diyorum hop başa sarıyorum. Depresif bi ruh havasına bürünüyorum.

2 cocuk annesi olarak paylasiyorum bu yaziyi seninle.Benimde eşim kendi isini yapiyor ilk baslarda tektim zamanla cocuk olunca düzelir dedim ama malesef cok zor yipratici bir surec oldu benim icin. Yapmam lazim erteleyemem bekliyorlar bitmeli gecesini gündüzünu verdi veriyorda halen.Arkadas cevresi gece hayati 0 sadece odaklandigi is konusu.Çocuklarim kucuk kontrolleriboluyor annemle git hava guzel yütümrk isteriz siz cikin isim var.Yemek saati yok cunki isleri var gece yok işı var zamanla kendimi özgüvensiz buldum beni sevmiyomu defalarca konustum ama kuruntu yapiyosun anlamiyosun sizin icin vs. Bildigin is kolik adam. Beklemekten hazirlanip sinirden aglamaktan.kendini basla seylere vermekten yoruluyosun.Cocuklar bambaska zaten tavsiyem olucagina inancin varsa devam ettir benim inancim kalmadi.Beklemiyorm umut etmiyorum zor uzun oldu özur dilerim.🙏🙁
Ne desem bilemedim, zor bi durum.
Kendimde farkndayım zaten geçiş süreci değil bu. Adam bu kumaş bu hep böyle olacak. Peki benim istediğim hayat bu mu emin değilim. Sevdiğim için ikilemdeyim.

Ben bu'yum demesi.. Bu yani.
Değişmem hamurum bu kabul ediyorsan böyle diyor.
Hani umudun da yok ya düzelirse?
Düzelirim derse de inanma zaten.
Tolere edebileceğin bir aşamadasın.
Bazı aşamaları geçtikten sonra gözüne batan tek şeyi ilgisizliği, soğukluğu olacak.
Sevmek tek çözüm olsa keşke ama değil.
Eski sevgilinin iş yoğunluğu bitmemektir bir türlü.
Bitmediği için de sorgulayamıyordur bazı şeyleri.
Mesela gerçekten seviyor mu?
Anlaşabiliyorm muyuz, aynı şeylerden keyif alabiliyor muyuz?
Tolere etmiştir kadın sevdiği için.
Taa kii evlilik için tarihler konuşulduğu bir gün bir anda ses kesilmiştir.
"Biz uygun muyuz birbirimize? .
Ailemin onay vermediği durumlar var konuştuğumuz gibi olamayacak bazı şeyler.Bilirim sen de bu şekilde kabullenemezsin!
Sözümden dönmek zorundayım özür dilerim." Yaşanmış bir olay'dır.
O yoğun zamanlarını atlattığında sana farkli sorunlarla gelecek ozaman da olmayacak.Çünkü içine sinmeyecek.

Ben bu'yum demesi.. Bu yani.
Değişmem hamurum bu kabul ediyorsan böyle diyor.
Hani umudun da yok ya düzelirse?
Düzelirim derse de inanma zaten.
Tolere edebileceğin bir aşamadasın.
Bazı aşamaları geçtikten sonra gözüne batan tek şeyi ilgisizliği, soğukluğu olacak.
Sevmek tek çözüm olsa keşke ama değil.
Eski sevgilinin iş yoğunluğu bitmemektir bir türlü.
Bitmediği için de sorgulayamıyordur bazı şeyleri.
Mesela gerçekten seviyor mu?
Anlaşabiliyorm muyuz, aynı şeylerden keyif alabiliyor muyuz?
Tolere etmiştir kadın sevdiği için.
Taa kii evlilik için tarihler konuşulduğu bir gün bir anda ses kesilmiştir.
"Biz uygun muyuz birbirimize? .
Ailemin onay vermediği durumlar var konuştuğumuz gibi olamayacak bazı şeyler.Bilirim sen de bu şekilde kabullenemezsin!
Sözümden dönmek zorundayım özür dilerim." Yaşanmış bir olay'dır.
O yoğun zamanlarını atlattığında sana farkli sorunlarla gelecek ozaman da olmayacak.​
Çünkü içine sinmeyecek.
Kötü bi son olmuş.
umarım bu raddeye gelmem :(

Ne desem bilemedim, zor bi durum.
Kendimde farkndayım zaten geçiş süreci değil bu. Adam bu kumaş bu hep böyle olacak. Peki benim istediğim hayat bu mu emin değilim. Sevdiğim için ikilemdeyim.
Bende cok sevdim ama bugunki aklim olsa sevgimi gelecegime cocuklarimin gelecegine yenik duruma getirirdim zamanla umut etmekten ve yorulmaktan üzgünümki sadece saygi kaliyo🙁😓

Hayatı dengeleyebilen bi erkekle ol bence...
Duygu da eksik kendisinde, sana empati yapamıyor...Bencil bir tavır gösteriyor.
Hayat birilerinin keyfini beklemek için çok kısa...
1 sene diye biçmiş atmış, neye göre, sanki kesin, uzar da kısalır da, hayat bu...1 sene yokum senle eğlenceye acımasızca ve bencilce..
Ctesi bile birkaç saatini sana ayıramıyorsa cidden sen de uzaklaş...

Beyefendi seni bi köşede susuz aç bırakacak, döndüğünde de sen orda olacaksın aynı sevgiyle öyle mi?

Sevgi beslenirse yaşar, beslenmezse söner...
Bırak sana değer verecek bir adama yer açılsın hayatında ...Sen de onu beklemeyerek kendi hayatını yasayarak başla

Back
X