İkilemler geçiş süreci

Hayatı dengeleyebilen bi erkekle ol bence...
Duygu da eksik kendisinde, sana empati yapamıyor...Bencil bir tavır gösteriyor.
Hayat birilerinin keyfini beklemek için çok kısa...
1 sene diye biçmiş atmış, neye göre, sanki kesin, uzar da kısalır da, hayat bu...1 sene yokum senle eğlenceye acımasızca ve bencilce..
Ctesi bile birkaç saatini sana ayıramıyorsa cidden sen de uzaklaş...

Beyefendi seni bi köşede susuz aç bırakacak, döndüğünde de sen orda olacaksın aynı sevgiyle öyle mi?

Sevgi beslenirse yaşar, beslenmezse söner...
Bırak sana değer verecek bir adama yer açılsın hayatında ...Sen de onu beklemeyerek kendi hayatını yasayarak başla
Bu yorum beni kendime getirdi. Bu yönlerden hiç bakamadım. Cok haklısınız

Bu yorum beni kendime getirdi. Bu yönlerden hiç bakamadım. Cok haklısınız

Burası bunun için var zaten...
İş.güç erkeklerin yoğun olabilir yeni iş kurarken evt yogun olabilir ama bu sevmeye engel değil, aşkım napıosun gel bi yüzünü göreyim gel 2dk kahve içelim demeye engel mi?
Bu tipleri bilirim, bunlarda duygu olmaz senin beklediğin gibi...Olay iş te değil, iş olmasa da o duyguları aşkı sana yaşatamaz bu adam..

Hem bir adam iş hayatında başarılı olmak istiyorsa aynı zamanda sosyal da olacak...Asosyal biri sana da hiçbişi katamaz...

Ayrıca adam cinsel çekimden de uzak farkında mısın? Bi erkek en azından dokunmak için ister sevgilisini, adamda bu istek te yok...Bunla evlensen cinsellikte de mutsuz olursun...

Kötü bi son olmuş.
umarım bu raddeye gelmem :(
Doğru bir zamanda sorguluyorsun.
Geç kalmış değilsin hiç biseye.
İçine sinmiyorsa yüreğine dokunmuyorsa asla zorlama.
Uzaklaşarak kendini soğutabilirsin.
Ama deli gibi severken ayrılık hissinin tokat gibi çarpması çok zor!
Gerçekten seviyorsun bunu hissedebiliyorum ama karşındaki insan sevgisi anlamında tatmin etmiyor belli ki sevgisini sorgulamışsın
Şuan da huzursuz ediyorsa ileride bunun katlanacağını düşünerek hareket etmelisin.

Burası bunun için var zaten...
İş.güç erkeklerin yoğun olabilir yeni iş kurarken evt yogun olabilir ama bu sevmeye engel değil, aşkım napıosun gel bi yüzünü göreyim gel 2dk kahve içelim demeye engel mi?
Bu tipleri bilirim, bunlarda duygu olmaz senin beklediğin gibi...Olay iş te değil, iş olmasa da o duyguları aşkı sana yaşatamaz bu adam..

Hem bir adam iş hayatında başarılı olmak istiyorsa aynı zamanda sosyal da olacak...Asosyal biri sana da hiçbişi katamaz...

Ayrıca adam cinsel çekimden de uzak farkında mısın? Bi erkek en azından dokunmak için ister sevgilisini, adamda bu istek te yok...Bunla evlensen cinsellikte de mutsuz olursun...
Dün gece buraya konu actıktan sonra ona yazdım uyuyo musun konusabilir miyiz diye. Anlattım böyle çok mutsuz oldugumu hayatında önceliklerin arasında olmadıgımı beklentilerimin az oldugu halde bunları karşılayamadını bayagı böyle ilgisiz ve sevgisiz ilişkide bulunmak istemediğimi yazdım. Başta noluyo sana alkol mü aldın dedi. Olayları durumları görmüyosun kör olmuşsun dedim. Sonra jeton düşmeye başladı onda, haklı oldugumu artık dikkat edeceğini benim çok değerli olduğumu söyledi. beni bu kadar ihmal ettiğini fark edememiş. akşam yemeğe götürücek bakalım.
ara gazı vermek gerekiyo bazen galiba. konuşunca rahatladım yüreğim hafifledi biraz bakalım bundan sonra ki süreci nasıl yönetecek onu merak ediyorum.

Dün gece buraya konu actıktan sonra ona yazdım uyuyo musun konusabilir miyiz diye. Anlattım böyle çok mutsuz oldugumu hayatında önceliklerin arasında olmadıgımı beklentilerimin az oldugu halde bunları karşılayamadını bayagı böyle ilgisiz ve sevgisiz ilişkide bulunmak istemediğimi yazdım. Başta noluyo sana alkol mü aldın dedi. Olayları durumları görmüyosun kör olmuşsun dedim. Sonra jeton düşmeye başladı onda, haklı oldugumu artık dikkat edeceğini benim çok değerli olduğumu söyledi. beni bu kadar ihmal ettiğini fark edememiş. akşam yemeğe götürücek bakalım.
ara gazı vermek gerekiyo bazen galiba. konuşunca rahatladım yüreğim hafifledi biraz bakalım bundan sonra ki süreci nasıl yönetecek onu merak ediyorum.

Çok iyi yapmışsın...umarım bundan sonra hep dikkat eder...boyle cesaretli kadınları seviyorum

Hayal bile kurdurtmayan, neşesiz bir insanla nereye kadar? İş durumundan ayrı size istediğiniz ilişkiyi zaten sunmuyorki problem orada. Aşkından ölmüyorsanız emekli gibi evlilik yapacağınız biriyle bence boşverin. Evli ve anne olarak eş ilgisi olmazsa insan kafayı yer

Yazıp rahatlamaya, birilerinden fikir almaya ihtiyacım var çünkü artık işin içinden çıkamıyorum.
Buraya bi kaç kez konu açtım erkek arkadaşımın yogun iş hayatı ve ilişkimize göstermesi gereken özveride bulunmaması ya da bulunamaması ile ilgili.
uzatıp çok sıkmak istemiyorum ama durumun anlaşılır olması içinde biraz ayrıntıya girmek zorundayım.
iş kurdu kendisi belli bi borca girdi bu dönemin başında benle net bi şekilde konuştu sana eskisi gibi vakit ayırayamacagım seninle ilgilenemeyeceğim bu ilk bir sene borçlarımı sıfırlamam ve her şeyi oturtmam gerek çok çalışmam lazım ve tüm algımın işte olması gerekli diye. Tamam dedim, dedim ama bu radde de olacağını bilemedim.
Yapı gereği dominant prensipli ve çok çalışkan mı desem işkolik mi desem bilemiyorum.
bi iş aldıysa mutlak 2 / 3 günde teslim ederim sözü verir ne yapar ne eder sabahlar aç kalır uykusuz kalır o işi bitirir. İnsanların böyle de bi talebi yok aslında kafasında iş kalmasınmış düşünmesinmiş bitsinmiş hemen. Bu da her şeyi tepetaklak ediyor. 2 3 mesajlaşırız sonra ben işe dönüyorum diyip kayboluverir.
ben bu krizi yönetemiyorum sanırım, biraz şikayet etmeye başladığımda seni en başta bilgilendirdim, yine başladın yine sorun cıkartıyorsun oluyor.
yapı gereği çok zıttız. Ben duygusalım aşk insanıyım o tam tersi sert despot. Ben hayal kurmasını severim o hayallere boş vaadler der geçer.
Bu süreç beni çıkmaza soktu, artık beni sevmediğini düşünüyorum. Bi iki kere benle mi sıkıntın var, konuşalım olmuyosa yollarımızı ayıralım dedim, kabul etmedi.
Daha öncede ilişkilerim oldu, kriz anlarını yönetemedim. Sert üslubumla kendimden genelde ittim karsımda ki insanları. Üzülsem ağlasam zırlasam bile ayrılıklarda bi hafta sonra hiçbi şey olmamış gibi devam ettim. Bu sefer diyorum ilişkime sonsuz sahip mi çıkmalıyım ? Yoksa ayrı dünyaların insanlarıyız diyip sonlandırmalı mıyım.
cazip gelen noktalarıda var, problemlerimi çözer gece hayatı yoktur, arkadaş düşkünlüğü yoktur. Evde vakit geçirmeyi sever. Sevgisini hissettiğim bi çok an oldu ama bu süreç beni yıprattı.
sizler ne düşünüyosunuz, yerimde olsanız napardınız ?
bu arada bu özverisiz tavrı bir sene sürecek. Yani ben devam edersem bir sene sinirlerimi aldırmış vaziyette gezmem gerekecek.
çok uzun oldu, kusra bakmayın.
Uğraşmayın, zıt insanla olmaz. Herseyi geçin şu an bile mutsuzsunuz, evlenince hersey *2 olacak. Daha mutlu olmayacaksınız. Hiç uğraşmayın. Kendinizle uyumlu birini bulun

Yakın zamanda sevgilim yoğun iş hayatı yüzünden içimden minik bir canavar çıktı ama arkadaşlar sağolsun beni ipten aldılar.
Bu deneyimimi katarak objektif yorum yapmaya çalışacağım.
Sevgilim işkolik değil ama mükemmeliyetçi bir insan olduğundan işi konusunda çok titizlenir. Bu yüzden de başkasının yapması gereken işleri de kendi yaptığından normalden fazla yoruluyor. Bunun bize olumsuz etkisi daha az mesajlaşma şeklinde oldu.
Onun dışındaki ilgi, alaka, konuşma falan hep aynı. O yorgunluğa rağmen planlar yaptık uyguladık. Ama o mesajlaşmanın azalması bile benim dengemi sarstı bir an olsun. Ve bu süreçte adamı darlamaya başladım. Ne zamanki arkadaşlarım biraz adama rahat ver dedi bende darlamayı kestim eskisine döndük.
Ama bu süreçte yine de bana karşı üslubunu değiştirmedi. Baştan böyle bir şeyi söylemiş olması, haklı olması kırma yetkisine sahip olduğu anlamına gelmiyor.
Uzun vadede düşünürken bu noktaları da düşünün.

Yakın zamanda sevgilim yoğun iş hayatı yüzünden içimden minik bir canavar çıktı ama arkadaşlar sağolsun beni ipten aldılar.
Bu deneyimimi katarak objektif yorum yapmaya çalışacağım.
Sevgilim işkolik değil ama mükemmeliyetçi bir insan olduğundan işi konusunda çok titizlenir. Bu yüzden de başkasının yapması gereken işleri de kendi yaptığından normalden fazla yoruluyor. Bunun bize olumsuz etkisi daha az mesajlaşma şeklinde oldu.
Onun dışındaki ilgi, alaka, konuşma falan hep aynı. O yorgunluğa rağmen planlar yaptık uyguladık. Ama o mesajlaşmanın azalması bile benim dengemi sarstı bir an olsun. Ve bu süreçte adamı darlamaya başladım. Ne zamanki arkadaşlarım biraz adama rahat ver dedi bende darlamayı kestim eskisine döndük.
Ama bu süreçte yine de bana karşı üslubunu değiştirmedi. Baştan böyle bir şeyi söylemiş olması, haklı olması kırma yetkisine sahip olduğu anlamına gelmiyor.
Uzun vadede düşünürken bu noktaları da düşünün.
Şöyle ki mesajlaşmaların azalması aranmamak falan tedirgin etti. Konustugumuz zaman iyi hoş tabi. Bi de biz çok sık görüşürdük haftada 3 gün bazen 4 oluyordu. Birden programlar azaldı aktivitelere gidilmemeye başlandı bu da beni tedirgin etti, üzdü.
Dün gece buraya yazdıktan sonra bi anlık gazla konuşalım dedim. Anlattım sakince artık kaldıramadığımı sevgi ilgi eksikliğiyle başa cıkamadığımı istenmediğimi düşündüğümü söyledim. Başta saçmalıyosun dedi sonra anlatmaya devam edince durumun ciddiyetini anladı.
İşe kendimi çok kaptırmışım kör olmuşum, bi şeye konsantre olunca diğer hiçbi şeyi görmüyorum falan dedi.
Özür diledi dikkat edicem dedi, bakalım bu akşamda yemeye götürecek.
Bende şimdi şeyi tartıcam, buna arada bi gaz vermek mi gerekiyor yoksa bu konuşma yeterli olacak mı.

Şöyle ki mesajlaşmaların azalması aranmamak falan tedirgin etti. Konustugumuz zaman iyi hoş tabi. Bi de biz çok sık görüşürdük haftada 3 gün bazen 4 oluyordu. Birden programlar azaldı aktivitelere gidilmemeye başlandı bu da beni tedirgin etti, üzdü.
Dün gece buraya yazdıktan sonra bi anlık gazla konuşalım dedim. Anlattım sakince artık kaldıramadığımı sevgi ilgi eksikliğiyle başa cıkamadığımı istenmediğimi düşündüğümü söyledim. Başta saçmalıyosun dedi sonra anlatmaya devam edince durumun ciddiyetini anladı.
İşe kendimi çok kaptırmışım kör olmuşum, bi şeye konsantre olunca diğer hiçbi şeyi görmüyorum falan dedi.
Özür diledi dikkat edicem dedi, bakalım bu akşamda yemeye götürecek.
Bende şimdi şeyi tartıcam, buna arada bi gaz vermek mi gerekiyor yoksa bu konuşma yeterli olacak mı.
Aynen buna dikkat etmek gerekiyor gaz mı ciddi mi diye.
Umarım düzelir.

1 senedir
Ortak aktivitelerimiz var-dı eğlenceli bi çift-tik.
Ama o dönem sorumlulugu yokmuş şimdi sorumlulugu varmış.
ilerde çocukları zor bi hayat sürmemeliymiş para sıkıntısı olmamalıymış.
cefasını ben sefasını baskası sürecek bu gidişle.
Valla ben adama hak verdim.
Ne güzel mantıklı davranıyor.Önce iş düzen,sonra evlilik.
Kimisi var calışmıyor,aile parasıyla ilişki sürdürüyor.
Kimisi çalışan banayla zaman geciriyor.
Kova erkeklerini çok iyi bilirim.
İşlerinde gerçekten calışır ve önemserlerse başarılı oluyorlar.
Bu süreçte onun yanında olun,gerçekten güveniniz varsa tabi.
Ben evliyken kpss ye girip atanmayı çok istiyordum.
Aile oturmaları,eşe zaman ayırma derken ilk sene düzenli calişamadım,çocuk yapma işide kalakaldı.
Sonra düşük puan aldım ve çok üzüldüm.
Eşime nasip değilmiş,yoluma bakacağim dedim.
Eşim o gün bana "hayır,en fazla 1 yıl geç baba olurum,bigün babada olurum,arabamızda olur,evimizde,ben zaten çalışıyorum daha fazlası için emek veriyorum,ama bu senin hayalin,gerçekleştiremezsen hiçbirseyden tam olarak keyif alamayacaksın,hep içinde kalacak..meslegini yapanları gördükce mutsuz olacaksın,senin bu mutluluga erişmen için uğraşacağim dedi".
ve bu desteği üzerine tam 8 ay gece gündüz calıştım..
Kendime verdigim son şanstı.
Yeri geldi ayrı uyuduk yeri geldi gezmedik.
Yemek yapamadım,evi temizleyemedim.
Eşimle film izleyemedik.
İnanın hayatımızın en durağan yılıydı.
Ama bu çabaya değdi ve o dönem kazandım.
Ve hayatımız komple değişti.
Eşim sizin gibi destek olmasaydı,benimle ilgilenmiyorsun deseydi bu hayatı yaşamıyor olacaktık.

Balık baştan kokar maalesef, ilişkide bile bu kadar az ilgileniyorsa sonrası daha kötü olacaktır.

Hayattaki en büyük önceliği işi olan bir adama 8 sene katlandım. Adam son ayrılığımızdan sonra 6 ay içinde dünya görüşüne tamamen ters bir kızla nişanlandı (muhtemelen işi için ileride faydalı olacağını düşündüğü için, devir malum) Benim kaybımsa gençliğimin en güzel yılları oldu, halbuki ilişkinin 2. ayında bile biliyordum bu adamın böyle biri olduğunu, düzelir seviyorum ayrılmak istemiyorum dedim, düzelmedi.

Bir umutla boşa beklemeyin, bu adamı böyle işkolik kabul edip yalnızlığı sevmeye çalışırım demiyorsanız eğer senelerinizi boşa harcamayın benim gibi. Yatırım tavsiyesidir.

Valla ben adama hak verdim.
Ne güzel mantıklı davranıyor.Önce iş düzen,sonra evlilik.
Kimisi var calışmıyor,aile parasıyla ilişki sürdürüyor.
Kimisi çalışan banayla zaman geciriyor.
Kova erkeklerini çok iyi bilirim.
İşlerinde gerçekten calışır ve önemserlerse başarılı oluyorlar.
Bu süreçte onun yanında olun,gerçekten güveniniz varsa tabi.
Ben evliyken kpss ye girip atanmayı çok istiyordum.
Aile oturmaları,eşe zaman ayırma derken ilk sene düzenli calişamadım,çocuk yapma işide kalakaldı.
Sonra düşük puan aldım ve çok üzüldüm.
Eşime nasip değilmiş,yoluma bakacağim dedim.
Eşim o gün bana "hayır,en fazla 1 yıl geç baba olurum,bigün babada olurum,arabamızda olur,evimizde,ben zaten çalışıyorum daha fazlası için emek veriyorum,ama bu senin hayalin,gerçekleştiremezsen hiçbirseyden tam olarak keyif alamayacaksın,hep içinde kalacak..meslegini yapanları gördükce mutsuz olacaksın,senin bu mutluluga erişmen için uğraşacağim dedi".
ve bu desteği üzerine tam 8 ay gece gündüz calıştım..
Kendime verdigim son şanstı.
Yeri geldi ayrı uyuduk yeri geldi gezmedik.
Yemek yapamadım,evi temizleyemedim.
Eşimle film izleyemedik.
İnanın hayatımızın en durağan yılıydı.
Ama bu çabaya değdi ve o dönem kazandım.
Ve hayatımız komple değişti.
Eşim sizin gibi destek olmasaydı,benimle ilgilenmiyorsun deseydi bu hayatı yaşamıyor olacaktık.
Güzel örneklerde varmış. Mutlulugunuz daim olsun. Umarım başararırım. Etrafımdan da çok olumsuz yorum alıyorum. Patronum sakinleştiriyo beni bi tek :)) kolay mı bu devirde iş yürütmek zaman aşk zamanı değil, müsade et toparlasın parasız aşk yaşanmaz diye. Bende deliriyorum tabi sevmiyo beni etmiyo diye.

Balık baştan kokar maalesef, ilişkide bile bu kadar az ilgileniyorsa sonrası daha kötü olacaktır.

Hayattaki en büyük önceliği işi olan bir adama 8 sene katlandım. Adam son ayrılığımızdan sonra 6 ay içinde dünya görüşüne tamamen ters bir kızla nişanlandı (muhtemelen işi için ileride faydalı olacağını düşündüğü için, devir malum) Benim kaybımsa gençliğimin en güzel yılları oldu, halbuki ilişkinin 2. ayında bile biliyordum bu adamın böyle biri olduğunu, düzelir seviyorum ayrılmak istemiyorum dedim, düzelmedi.

Bir umutla boşa beklemeyin, bu adamı böyle işkolik kabul edip yalnızlığı sevmeye çalışırım demiyorsanız eğer senelerinizi boşa harcamayın benim gibi. Yatırım tavsiyesidir.
Düzelecek bi şey de yok açıkçası düzelecek demiyorum. Ben zaten onu böyle kabul ettim ama zıvanadan cıkıyor son 1 aydır

Back
X