- 3 Eylül 2012
- 21.905
- 57.904
- 798
- Konu Sahibi goldenbutterfly
Araba var. Ev almissiniz ödüyorsunuz. Şu durumda para birikmeyiversin yaşayın hayatınızı boşverin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gayet iyisiniz ev oduuorsunuz daha ne bak simdi evine 7-8 bin para girip arabasini evini esimin ailesine aldiran elti geldi aklimaKızlar bu da eşimle benim derdimiz.
Evleneli neredeyse 1 yıl olacak ama elde avuçta var sıfır. İlk 3 ay borç ödemekle geçti şimdi de geriye sadece evimizin kredisi kaldı.
Eşim de ben de kamuda mühendisiz. Aylık ortalama gelirimiz yaklaşık 8 bin tl. 3500 tl.si ev taksidi. Geriye 4500 tl kalıyor gibi gözükse de her ay kredi kartı ödemeleri, yeme içme, araba benzini, bilmem ne derken geriye hiç para kalmıyor. Ya da kalsa da hep alınacak bir şey çıkıyor. Ev de yeni olduğu için eksiği bitmiyor zaten.
Evde para hesabını nasıl yapıyorsunuz, para biriktirebilmemiz için ne önerirsiniz acaba?
aslında para biriktirmek isteme sebebimiz gezmek. uzakdoğu turu yapmak istiyoruz örneğin ve en az 10 bin tl gibi bir bütçe gerekiyor. Şu an öncelikli hedefimiz bu parayı biriktirmek. yoksa 1 ev 1 araba yeterli kafasındayız zaten.
Araba var. Ev almissiniz ödüyorsunuz. Şu durumda para birikmeyiversin yaşayın hayatınızı boşverin..
üstte yazdığım mesajdaki gibi aslında birikim yapıp ev alayım falan değil amacımız. Gezmek için para biriktiriyoruz aslında biz:) Ama hani herkes mi böyle bizim gibi kenara para koyamıyor. Geldiği gibi gidiyor olayı cidden doğruymuş evlenince daha iyi anladımbence gayet iyisiniz ev oduuorsunuz daha ne bak simdi evine 7-8 bin para girip arabasini evini esimin ailesine aldiran elti geldi aklima
biz de gecen ay gittik uzakdoguya. Ama para biriktiremedigimizden kredi kartina taksitle tur satin aldikaslında para biriktirmek isteme sebebimiz gezmek. uzakdoğu turu yapmak istiyoruz örneğin ve en az 10 bin tl gibi bir bütçe gerekiyor. Şu an öncelikli hedefimiz bu parayı biriktirmek. yoksa 1 ev 1 araba yeterli kafasındayız zaten.
ha ha gezemiyoruz diyorsun yaniüstte yazdığım mesajdaki gibi aslında birikim yapıp ev alayım falan değil amacımız. Gezmek için para biriktiriyoruz aslında biz:) Ama hani herkes mi böyle bizim gibi kenara para koyamıyor. Geldiği gibi gidiyor olayı cidden doğruymuş evlenince daha iyi anladım
evet aslında bu da geldi aklımıza biz yılbaşında düşünüyoruz ama artık para biriktiremezsek öyle yapacağız biz de.biz de gecen ay gittik uzakdoguya. Ama para biriktiremedigimizden kredi kartina taksitle tur satin aldik
evet malesef gezilerimiz istanbul ve yakın çevrelerde sınırlı, açılalım diyoruz:))ha ha gezemiyoruz diyorsun yani
acil acil guzel firsatlar bulursan bizi de haberdar et hayrinaevet aslında bu da geldi aklımıza biz yılbaşında düşünüyoruz ama artık para biriktiremezsek öyle yapacağız biz de.
evet malesef gezilerimiz istanbul ve yakın çevrelerde sınırlı, açılalım diyoruz:))
aslında para biriktirmek isteme sebebimiz gezmek. uzakdoğu turu yapmak istiyoruz örneğin ve en az 10 bin tl gibi bir bütçe gerekiyor. Şu an öncelikli hedefimiz bu parayı biriktirmek. yoksa 1 ev 1 araba yeterli kafasındayız zaten.
üstte yazdığım mesajdaki gibi aslında birikim yapıp ev alayım falan değil amacımız. Gezmek için para biriktiriyoruz aslında biz:) Ama hani herkes mi böyle bizim gibi kenara para koyamıyor. Geldiği gibi gidiyor olayı cidden doğruymuş evlenince daha iyi anladım
eğer 8 bin değil 15 bin yada 2 bin de kazansaydınız sonuç aynı olacaktı. bizde evleneli 1 yılı biraz geçti. Başlarda sadece eşimin maaşı vardı o kadar harcıyorduk. sonra benim kira gelirim eklendi o da bitmeye başladı. para elinize geçtiğinde atıyorum bin lirayı tl dışında bişey döviz yada altına çevirin ve kalanla idare etmeye çalışın bi bakın yapabiliyor musunuz.. bir de ben şunu farkettim kredi kartı kullanırken birikim yapmak çok zor. ne kadar kararlı olursam olayım kartın ödemesi geldiğinde hesapladığımdan hep daha fazlası geliyor. şimdi kredi Kartı sadece acil durumlar için üzerimde. aylık market ve deterjan alışverişini yapıyorum. sonrasında para durumuna göre olmazsa olmazların dışındaki herşeyi bekletiyorum.Kızlar bu da eşimle benim derdimiz.
Evleneli neredeyse 1 yıl olacak ama elde avuçta var sıfır. İlk 3 ay borç ödemekle geçti şimdi de geriye sadece evimizin kredisi kaldı.
Eşim de ben de kamuda mühendisiz. Aylık ortalama gelirimiz yaklaşık 8 bin tl. 3500 tl.si ev taksidi. Geriye 4500 tl kalıyor gibi gözükse de her ay kredi kartı ödemeleri, yeme içme, araba benzini, bilmem ne derken geriye hiç para kalmıyor. Ya da kalsa da hep alınacak bir şey çıkıyor. Ev de yeni olduğu için eksiği bitmiyor zaten.
Evde para hesabını nasıl yapıyorsunuz, para biriktirebilmemiz için ne önerirsiniz acaba?
Bizim gelirimizde sizinkiyle aynı 2 yıldır evliyiz elde var sıfır diyebilirimKızlar bu da eşimle benim derdimiz.