Rabbim dimdik durmanız için güç versin inşallah.Bugün eşimle boşandık. Hep dik durmaya çalıştım. Eve geldim ki kızımla karşılaşınca dünya başıma yıkıldı sanki. Zor ya çok zor. Hep namuslu onurlu iyi bir eş ol bu yetmiyormuş. Ne gerekiyor ben de bilmiyorum. Saatlerce ağlayıp makyaj yapıp kızımın karşısına çıkmak ne zormuş. İçimde Bir fırtına dinmek nedir bilmiyor. Yoruldum hayat deyip çevrimdışı olasım var. Var ki ne var....
anneysen devam etmek zorındasınYoruldum hayat deyip çevrimdışı olasım var. Var ki ne var....
Kesinlikle dogru. Ayni durumdayim. Hep saygi duydum gozunun icine baktim resmen. Ama gene yaranamadim. Kotu olan benim suan. İnsanin ici aciyo.Eğer hiçbir dediğini yapmazsan ailesine saygı duymazsan o zaman eşler bırakmıyor. Çok sevmezsen hep gidecekmişsin gibi içinde korku bırakmışsan eşler bırakmıyor. Ama çok saygılı olursan seversen hem eziliyor hem de terk ediliyorsun.
Ne alaka mutsuz bir şekilde devam mı etseydiniz. Dört duvar arasını kimse bilmiyor. Size bu ders olsun. Sevdiğinizi belli etmeyin.Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Teşekkür ederim umarım tez iyi olurumAllah yardımcınız olsun, inşallah tez vakitte toparlanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?