İkinci ayrılık daha da betermis...

Bir de sevgili eşim kız arkadaşıyla gedi mahkemeye. Vay be beni çok sev seven adam buymus dedim.
herkes mutsuz evliliğini devam ettirirken siz cesur davranıp boşanmışsınz.kendinizi ona mahkum etmemişsiniz.toplumu boşverin.çoğu dışardan mutlu ,idare ediyor işte bi şekilde..nolmuş 2 kere boşandıysan.hayat senin.merak etme 1.yi unutup 2.ye evlenmişsin.bunuda unutacaksın.dediğin gibi hayat kısa,kuşlar uçuyor.ama kızın en büyük şansın..şükretmelisin...

Tabiki çok şükür bin şükür kızım için. Bir süre sonra alisacagim. İyi ki mesleğim bir işim var.

Tabiki çok şükür bin şükür kızım için. Bir süre sonra alisacagim. İyi ki mesleğim bir işim var.
Ne güzel ki kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadınsınız.
Annem 4 çocukla ne meslek ne çalışma hayatı görmüş bir kadındı.
Temizlik,bulaşık yıkama derken büyüttü bizi.
Sağlık,huzur sizinle olsun da,gerisini siz halledersiniz.
Çok çok güzel günler sizin olsun. Olacaktır gerçi :)

Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Çok patavatsız insanlar var boşver onları , hepimiz bi yerde çektik bu acıyı , neler yaşadın bilmiyorum ama, acını yaşa ve Arkanda bırak Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına

Bir de sevgili eşim kız arkadaşıyla gedi mahkemeye. Vay be beni çok sev seven adam buymus dedim.
Ya ne b.mb.k insanlarmış. Kırmadan dökmeden boşanmayı bile bilmiyormuş pis herif. Şu hareketi ne kadar kötü bir insanı ardınızda bıraktığınızın kanıtı. Üzülmeniz normal, normal olmaz mı hiç... İnsan güzel bir hikaye olsun ister evliliği, sonu böyle olunca üzücü elbette. Ama hayat yeni ve güzel hikayelerle dolu. Bunu da aklınızdan asla çıkarmayın. Zamanla hiçbir acının ilk etkisi kalmıyor. Umarım bundan sonra güzel insanlar, güzel hikayeler çıkar karşınıza.

Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı

Arkadaşınız ne kötü bir insan öyle. Sizin erkeklerle ilgili bir sorununuz var ve bunu bulmanız çözümlemeniz lazım, sorun yaşamanızın sebebi bu. Kendinize mi değer vermiyorsunuz, evlilikte yanlış kodlamalarınız mı var? Bunları bir psikologla çözüp şifalandırmalısınız ki tekrar tekrar aynı sorunları yaşamayın.

İki evlilikte de ayrılma sebepleriniz neydi?

Öncelikle gözün aydın diyeyim. Belli ki işe yaramazın tekiymiş.
Mahkemeye kız arkadaşı ile gelmek nedir ya?
Herkes bir şeyler söyler , buna engel olamazsın .
Bak bende boşandım . Şimdi nişan yapacağım sen 3. alırsın biz hala evlenemeyiz diyenler oldu çevremde.
İnsan tabi ki üzülüyor ama fazla büyütmemek lazım. Kimse başıma gelmez olmaz demesin...

Siz de kendinizi üzmeyin. Daha güzel günler gelecek inşallah.

O büyük konuşanlar kınadığı herşeyi yaşayacak haberleri yok:) İnsanlar ne kadar patavatsız ve kıskanç ya...

Sizin için de çok sevindim, hayırlısı olsun inşallah. Ben de boşanma sürecindeyim, hayırlısıyla atlatıp yeni hayatıma başlarım inşallah.

Biliyorum sizin konunuza da uzun uzun yazmıştım :)
insanların çoğu kendi hayatlarında ki mutsuzluğu başkasının hayatını irdeliyerek bulmaya çalışıyor.
Zavallı insan olmak bunu gerektirir.
Öyle konuşanları hemen hayatımdan silip atıyorum.
Bir insan yuvasını bile dağıtıp (yatağını paylaştığı kişiyi) hayatından çıkartıyorsa bence herkesi çıkartabilir.
Biz güçlü kadınlarız :)
Bu arada nafaka ile alakalı soruların olmuş. Benimde çocuğum yok nafaka falan talep etmedim. Eden bir arkadaşım oldu 2 yıldır boşanamıyor . Alacağı para da 10 bin lira kadar bir tutar. Kendini yıpratmaya değmez. Altınları falan bölüşeyim deme al çık altınlarını. Ben valla evi de terk etmiştim. Onu mu bekleyeceğim ya ?

Ekim ayında 3. kez boşandım.2. evliliğimden 2 küçük çocuğum var. Onlar için ayakta kalmaya çalışıyorum. 7 kocalı hürmüz olacaksın bu gidişle demişti bana da bir akrabam.(
Kader değişmiyor mu demeli, yanlış dinamiklerle yanlış insanları mı buluyoruz demeli bilmiyorum. Ama söyleyeceğim atlatılıyor inanın, öldürmeyen acı güçlendiriyor. Daha bir güçlü daha dik oluyorsunuz hayata karşı. Kısa sürede atlatmanızı dilerim.

Aynen öyle...Aslında üzülüyorum o insanlar için...

Avukatla görüştüm, çocuk yok bizde nafaka da yok. Altınlar hakkımmış onları alırım, anlaşmalı ile tek celsede boşanabilirim. Bizimki hala düzeltirim çabasına giriyor gibi, ben de yumuşak davranıyorum sıkıntı olmasın diye, en kısa sürede sorunsuz atlatırım inşallah.

7 de alırsınız 10 da kime ne ya?
Cidden bu konuşanlar ne kadar güveniyorlar kendilerine..
Lütfen bundan sonrası için çok daha temkinli olun...
Rabbim yardımcınız olsun.

yanlış dinamiklerle yanlış insanları mı buluyoruz

Bence sorun bu. Sizin içinizde çözmeniz gereken düzeltmeniz gereken bir şey var, çünkü hep aynı erkekleri çekiyorsunuz muhtemelen. Bir psikolog ya da danışman ile bence bir an önce sorunun kaynağını bulun çözmelisiniz.

Bende anlaşmalı boşandım. Altınları yediği için , bana bir miktar para verdi. He altınları karşılar mı? Asla.
Ama en azından araba alırken peşinat yaptım onu:)
Çok şükür ki boşanmışım , yoksa önüme bakmazdım. O arkadaşım tam bir girdapta.
Sürekli olarak stres altında... Bence ne olursa olsun değmez.
Allaha havale et , emin ol cezasını buluyor...
Tekrar geçmiş olsun canım.

makyajdan soğudum iyice.
gitgide kadınların kamuflaj malzemesi, savaş boyaları oldu... bu kadar zor olmamalıydı.

makyajdan soğudum iyice.
gitgide kadınların kamuflaj malzemesi, savaş boyaları oldu... bu kadar zor olmamalıydı.

Bence bir lütuf.Anında sizi yükselten, iyi hissettiren canlandıran bir şey. Özellikle benim gibi çok beyaz tenli insanlar için bir allık bile canlılık veriyor.

Doğru mu hatırlıyorum diye eski konunuza tekrar baktım.

Bir kaç örnek:

Bardağı tam doldurmadım diye sinirlendi, bütün gün küs.

Balkonun ölçüsünü yanlış almış tamirciler, kabak yine bana patladı, bağrış çağrış.

Yanlış çorapları eşlemişim katlarken, 2 gün küs. Yalan dünya uzatmayalım dedim diye tokat yedim...

Asla beni araba ile almasını istemem, çünkü karşıdan gelirken niye koşmadın diye kavga çıkartır... vs

Bu adamdan kurtulduğunuz gün bayramınız olmalı, matem değil. Adam pisliğin teki. Yemişim 2 köpek beslemiş; bütün sinrini boşaltmak, deşarj olmak olmak için sizi harcıyor...niye kaybeden yine ben diye düşündüğümüz için ayrılık bu kadar zor geliyor. Halbuki siz kazanç içindesiniz. 7/24 diken üzerinde yaşamaktan kurtuldunuz. Hayat enerjinizi dibe çeken bir virüsü attınız. Bu pislikden yanınıza kar kalan bir cevher, evladınız var.

Son düzenleme:
Bunun normal olduğunun bilincine varın üzülmeyeceğim diye kendinizi sıkmayın.
Duygularınızı sık sık erteleyip bastırmayın. Düşünmemeye çalışmak, düşünmekten daha fazla yoruyor insanı.

Bir yuva dağıldı elbette üzülüp ağlayacaksınız, bu çok normal. Kendinizin üstüne fazla gitmeyin.
Zamana ihtiyacınız var sabırla bekleyin sadece.
Allah yanınızda olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…