İkinci ayrılık daha da betermis...

Aynısının on katı ile darısı başınıza deyiveryseydiniz.

Ben gerçekten bu edep adam duygusu nerelerde , nereye saklanmış çok merak ediyorum

Benim sorunum yok erkekler şerefsiz. İlk eşimden ayrılma sebebim de hamileyken aldatilmak ti. Bir kadın olarak ayrılmış kadın için erkeklerle ilgili sorunun var demeniz ne kadar acı. Bir gün aldatilir boşanır saniz umarım size aynı laflar edilmez.

Cok tesekkurler çok naziksin iz. Size de mutluluklar dilerim sevgiler

Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda yeni hayatınıza adapte olursunuz. Huzurunuz neşeniz eksik olmasın

Yorumlar yazan destek veren herkese teşekkürler. Hiç bir kadın mutlu ailesini dağıtmak istemez. Bazen 1 adamla ömürlük yaşarsın bazen de iki üç es bile pes para etmez. Çok kadın var aldatılma şiddet kavga katlanır ama ben Hayır dedim ve bitirdim.
Eşimden çocuk için bile nafaka istemedim. İyi bir işim ve gelirim var. Kızımla çok güçlü olacağız. Bugün huzurluyum çok şükür. Öğrendim ki asla bir erkeğe guvenmemeli.

Kızınız için nafaka alsaydınız keşke, bu sizi güçsüz yapmazdı zaten, eş olamamış bari çocuğunun ihtiyaçlarını karşılasın eski eşiniz.

Kızınızla çok daha güzel günlere ulaşın inşallah.

İnsanlar ağzına geldiği gibi konuşuyor işte . Gün gelincede ağzından çıkan anlına yapışıyor onların merak etmeyin . Bana yapanlar beterini yaşadı. Artık iyi insan ama patavatsız diye idarede etmiyorum . Mümkün olduğu kadar görüşmüyorum öyle insanlarla. Bu hayatta herşey bizim için. Bunun espirisi bile çok çirkin. Herseyde bir hayır vardır . İkinci üçüncü farketmez . Bitmesi gerekiyormuş bitmiş . Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez .

Hayır bakın yanlış anladınız. Siz sorunlusunuz demedim. Kendinizi mi değersiz görüyorsunuz, yanlış erkekleri mi bilmeden ve istemeden hayatınıza dahil ediyorsunuz, belki sizdeki bir eksikliği görüp onu mu kullanmaya çalışan insanlar giriyor hayatınıza..

Bakın benim kaç tane konum var, boşanma aşamasındayım, aldatılmış da olabilirim ki konumda var, ama sizin yaklaşımınız hiç hoş değil şu an bana karşı, bunu acınıza veriyorum.

Şerefsiz erkekleri hayatına alan sizsiniz, demek ki burda sizinle alakalı bir şey var. Ne yaşarsak kendimiz yapıyoruz kendimize. Belki babanızı örnek alıyorsunuz, belki bilinçaltınızda yanlış kodlar var, belki aldatılmaktan korktuğunuz için yaşıyorsunuz bunları...

Umarım dediklerimi anlarsınız.

“Kızımla çok güçlü olacağız” işte bu!
Yepyeni hayat sayfanızda böyle güçlü olun.siz istemezseniz eğer hiçbirşey sizi mutsuz edemez,birçok şeyi biz büyütüp keder sahibi oluyoruz ben bunu anladım yakın zamanda.iyi ki bir kızınız ve bir işiniz varmış,kızınız için yaşama 4 elle sarılır,işinizde de kafa dağıtırsınız bundan böyle..canınızın istediğini yapar kendiniz ve çocuğunuz için yaşarsınız.ne bir eşe ne de başka bişeye ihtiyacınız yok! Kızınızla gezin tozun yiyin için hayatın tadını çıkarın ve önünüze bakın.o şeref yoksunu adamı aklınıza bile getirmeyin bence

Bu yorumu sizin yapmaniza cok sasirdim dogrusu.

Bu yorumu sizin yapmaniza cok sasirdim dogrusu.

Siz de konu sahibi gibi yanlış anladınız sanırım, sen sorunlusun adam sorunsuz demedim ben. Bilinçaltında yanlış kodlamalarımız oluyor; kendimize güvensizliklerimiz, aldatma korkumuz vs vs ve bize bunları yaşatan insanları hayatımıza çekiyoruz. yani sorun bizim düşünce sistemimizde.

Belki de konu sahibinin aldatılma korkusu bunu yaşattı ona...

Yok ben sizi dogru anladim. Konularinizi bildigim icin de yorumunuzu saskinlikla okudum.

Bence kodu bozuk insan kılığında ki şerefiz yaşatmış ona bunu
Adamın fıtratında varsa yapar
Kadının evrene "ben aldatılmam" mesajı yollaması bunu engellemez

7 de alırsınız 10 da kime ne ya?
Cidden bu konuşanlar ne kadar güveniyorlar kendilerine..
Lütfen bundan sonrası için çok daha temkinli olun...
Rabbim yardımcınız olsun.
Böyle şeylere çok inanmam ama
Bir komşumuz vardı bir çocuklu eşi ölmüş bir kadının ardından dul geldi dul gitti derdi
Arkasından bir ton laf ediyormuş

Neyse gel zaman git zaman kendi oğlu 3 kere boşandı kızlarının hepsi boşanıp geldi bir kızı 2 kere diğeri iki kere evlendi
Bir gün bir konuşma olduğunda sen bana bir kocayı gömmüşsün derdin
Seninkiler kaçını gömecek sayamıyorum artık dedi kadın epey bozuldu

Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Merhaba, geçmiş olsun. Afedersiniz ama arkadaşınız densizlik etmiş hemde daha ilk günde
Hayat bu,kimse mutsuz olmak veya boşanmak adına evlenmez. Hayat mutsuz geçirilemeyecek kadar kısa. Zamanla yeni hayatınıza da adapte olacaksınız sadece biraz sabır ve güç kendinize iyi bakın

Yok ben sizi dogru anladim. Konularinizi bildigim icin de yorumunuzu saskinlikla okudum.

Anlamadım neden şaşırdığınızı?

Aynı durum benim için de geçerli. Benim de eşimle yaşadığım sorunlar gene bendeki sorunlardan kaynaklıdır, ya da sınanıyorumdur. Ama bazen biz kadınlar hep aynı tip erkekleri buluruz, burda da bir değersizlik hissimiz söz konusu olabilir.

Bunları ben demiyorum, yanlış anlamayın, evrenin kuralları bu şekilde işliyor.

yürümeyen bi evliliği zorlayıp hayat boyu mutsuz olmaktansa böylesi daha iyi değil mi? evet boşandınız üzücü bi durum ama alıştığınızda tekrar mutlu olacaksınız. kendinize zaman tanıyın

Bence kodu bozuk insan kılığında ki şerefiz yaşatmış ona bunu
Adamın fıtratında varsa yapar
Kadının evrene "ben aldatılmam" mesajı yollaması bunu engellemez

Tabi ki adamın fıtratında varsa yapacak. Bu konuda da almamız gereken bir yaşam dersi olabilir. Yani yaşadığımız her olayda bir yaşam dersi var bunu anlatmaya çalışıyorum. Belki kendimizi çok adıyoruz, bağımlıyız eşimize, ki bende de bu durum vardı, hayatımın en önemli insanını eşim yaptım, bakın ne oldu, ayrılıyorum. Bu bir yaşam dersi, bağımlı olma özgür ol sen tek başına da mutlusun diye kafama kafama kakıyor evren :)

O kurallari iyi bilir ve uygularim. Sizin bilip uygulamamaniza sasirdim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…