Öncelikle gözün aydın diyeyim. Belli ki işe yaramazın tekiymiş.
Mahkemeye kız arkadaşı ile gelmek nedir ya?
Herkes bir şeyler söyler , buna engel olamazsın .
Bak bende boşandım . Şimdi nişan yapacağım sen 3. alırsın biz hala evlenemeyiz diyenler oldu çevremde.
İnsan tabi ki üzülüyor ama fazla büyütmemek lazım. Kimse başıma gelmez olmaz demesin...
Siz de kendinizi üzmeyin. Daha güzel günler gelecek inşallah.
Benim sorunum yok erkekler şerefsiz. İlk eşimden ayrılma sebebim de hamileyken aldatilmak ti. Bir kadın olarak ayrılmış kadın için erkeklerle ilgili sorunun var demeniz ne kadar acı. Bir gün aldatilir boşanır saniz umarım size aynı laflar edilmez.Arkadaşınız ne kötü bir insan öyle. Sizin erkeklerle ilgili bir sorununuz var ve bunu bulmanız çözümlemeniz lazım, sorun yaşamanızın sebebi bu. Kendinize mi değer vermiyorsunuz, evlilikte yanlış kodlamalarınız mı var? Bunları bir psikologla çözüp şifalandırmalısınız ki tekrar tekrar aynı sorunları yaşamayın.
İki evlilikte de ayrılma sebepleriniz neydi?
Cok tesekkurler çok naziksin iz. Size de mutluluklar dilerim sevgilerBunun normal olduğunun bilincine varın üzülmeyeceğim diye kendinizi sıkmayın.
Duygularınızı sık sık erteleyip bastırmayın. Düşünmemeye çalışmak, düşünmekten daha fazla yoruyor insanı.
Bir yuva dağıldı elbette üzülüp ağlayacaksınız, bu çok normal. Kendinizin üstüne fazla gitmeyin.
Zamana ihtiyacınız var sabırla bekleyin sadece.
Allah yanınızda olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Yorumlar yazan destek veren herkese teşekkürler. Hiç bir kadın mutlu ailesini dağıtmak istemez. Bazen 1 adamla ömürlük yaşarsın bazen de iki üç es bile pes para etmez. Çok kadın var aldatılma şiddet kavga katlanır ama ben Hayır dedim ve bitirdim.
Eşimden çocuk için bile nafaka istemedim. İyi bir işim ve gelirim var. Kızımla çok güçlü olacağız. Bugün huzurluyum çok şükür. Öğrendim ki asla bir erkeğe guvenmemeli.
Benim sorunum yok erkekler şerefsiz. İlk eşimden ayrılma sebebim de hamileyken aldatilmak ti. Bir kadın olarak ayrılmış kadın için erkeklerle ilgili sorunun var demeniz ne kadar acı. Bir gün aldatilir boşanır saniz umarım size aynı laflar edilmez.
“Kızımla çok güçlü olacağız”Yorumlar yazan destek veren herkese teşekkürler. Hiç bir kadın mutlu ailesini dağıtmak istemez. Bazen 1 adamla ömürlük yaşarsın bazen de iki üç es bile pes para etmez. Çok kadın var aldatılma şiddet kavga katlanır ama ben Hayır dedim ve bitirdim.
Eşimden çocuk için bile nafaka istemedim. İyi bir işim ve gelirim var. Kızımla çok güçlü olacağız. Bugün huzurluyum çok şükür. Öğrendim ki asla bir erkeğe guvenmemeli.
Arkadaşınız ne kötü bir insan öyle. Sizin erkeklerle ilgili bir sorununuz var ve bunu bulmanız çözümlemeniz lazım, sorun yaşamanızın sebebi bu. Kendinize mi değer vermiyorsunuz, evlilikte yanlış kodlamalarınız mı var? Bunları bir psikologla çözüp şifalandırmalısınız ki tekrar tekrar aynı sorunları yaşamayın.
İki evlilikte de ayrılma sebepleriniz neydi?
Bu yorumu sizin yapmaniza cok sasirdim dogrusu.
Siz de konu sahibi gibi yanlış anladınız sanırım, sen sorunlusun adam sorunsuz demedim ben. Bilinçaltında yanlış kodlamalarımız oluyor; kendimize güvensizliklerimiz, aldatma korkumuz vs vs ve bize bunları yaşatan insanları hayatımıza çekiyoruz. yani sorun bizim düşünce sistemimizde.
Belki de konu sahibinin aldatılma korkusu bunu yaşattı ona...
Terbiyesizlik etmişBugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Bence kodu bozuk insan kılığında ki şerefiz yaşatmış ona bunuSiz de konu sahibi gibi yanlış anladınız sanırım, sen sorunlusun adam sorunsuz demedim ben. Bilinçaltında yanlış kodlamalarımız oluyor; kendimize güvensizliklerimiz, aldatma korkumuz vs vs ve bize bunları yaşatan insanları hayatımıza çekiyoruz. yani sorun bizim düşünce sistemimizde.
Belki de konu sahibinin aldatılma korkusu bunu yaşattı ona...
Böyle şeylere çok inanmam ama7 de alırsınız 10 da kime ne ya?
Cidden bu konuşanlar ne kadar güveniyorlar kendilerine..
Lütfen bundan sonrası için çok daha temkinli olun...
Rabbim yardımcınız olsun.
Merhaba, geçmiş olsun. Afedersiniz ama arkadaşınız densizlik etmiş hemde daha ilk gündeBugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Yok ben sizi dogru anladim. Konularinizi bildigim icin de yorumunuzu saskinlikla okudum.
Bence kodu bozuk insan kılığında ki şerefiz yaşatmış ona bunu
Adamın fıtratında varsa yapar
Kadının evrene "ben aldatılmam" mesajı yollaması bunu engellemez
Anlamadım neden şaşırdığınızı?
Aynı durum benim için de geçerli. Benim de eşimle yaşadığım sorunlar gene bendeki sorunlardan kaynaklıdır, ya da sınanıyorumdur. Ama bazen biz kadınlar hep aynı tip erkekleri buluruz, burda da bir değersizlik hissimiz söz konusu olabilir.
Bunları ben demiyorum, yanlış anlamayın, evrenin kuralları bu şekilde işliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?