İkinci ayrılık daha da betermis...

O kurallari iyi bilir ve uygularim. Sizin bilip uygulamamaniza sasirdim sadece.

Yeni öğrendim maalesef Yaşadığım olaylar sayesinde....Her şerde bir hayır varmış...

Ve öğrendiğim en önemli şeylerden biri; kötü insanlar iyi insanları anlamıyor ve sevmiyor...

Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Hakkınızda hayırlısı olsun, size o lafı eden kişi de arkadaşınız değilmiş insan zor zamanlarında tanıyor çevresindekileri, hadsizmiş, inşallah bundan sonra huzurlu mutlu olursunuz.

Yeni öğrendim maalesef Yaşadığım olaylar sayesinde....Her şerde bir hayır varmış...

Ve öğrendiğim en önemli şeylerden biri; kötü insanlar iyi insanları anlamıyor ve sevmiyor...
Güzelim Nur un meselesi sadece insanlarla değil...hani "kaderi güzel olsun" derler yaaa öyle birşey kız elinden geleni yapıyor ama olmayınca olmuyor işte...kaderin bu kıza kelek atmayı bırakması lazim

Çok yeni alışacaksin

Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı

Bence bu insanı hayatınızda tutmayın, siz üzüntülüyken bunu diyemez, dememeli bir insan. Ayıp.
İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız, mutluluklar diliyorum

Bir de sevgili eşim kız arkadaşıyla gedi mahkemeye. Vay be beni çok sev seven adam buymus dedim.

Yapıyorlar böyle şeyler.
Allah cezalarını versin pislik herifler..
Ablama olmuştu aynısı..

Süründürmeden bitmesi güzel aslında.

Kötü günler daha çabuk geçecek.

Mutluluklar diliyorum..
Çok üzülme olur mu..

Arkadaşı yanlış anladın sevgili arkadaşım.

Theta healing diye bir uygulama var araştır derim.

Özünde olumsuz inançtan söz ediyor.

Hayatımızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, özellikle aynı konuda
imtihan yaşayıp aşamıyorsak, yine mi ben yine mi biz diyorsak mesela
bu noktada kişinin bilinçaltında geçmişten gelen (hatta aile geçmişi bile)
olumsuz bir inanç vardır ve önce onu
şifalandırıp çözümlemesi gerekir deniyor..

Yoksa aynı sorunlarla debelenip dururmuşuz...

Bu konuda eğitim almış bir arkadaşımdan duydum ve mantıklı buldum ben..
Bana uzman yardımı alman şart diyor mesela..
Belki gerçekten haklıdır..

Üzüntüyle alınganlık etmişsin anlayacağın..

Ben demek istediğinizi anladım
psikolog bir arkadaşım sürekli sevgileriyle aldatılma problemi yaşayan hastalarının belirli prototipte sevgili seçtiğini söylemişti

Babası annesini sürekli aldatan bir kadın ne kadar babasından nefret ederse etsin gidip ona yakın adamlar buluyor
Hani derler ya yastık değişti kader değişmedi o hesap

Son düzenleme:
Aynı konuyla ilgili sürekli evlenmek için birileriyle tanışıp tam düğün zamanı gelmeden terk edilen bir arkadaşım vardı
Bir iki üç en sonunda kız ağlayarak bende ne var bu erkekler benden kaçıyor demişti
Onada aynı şeyi psikoloğu söylemişti

Çünkü babasını affetmesi gerekiyormuş.
Başka türlü sorunu çözülmeyecek.
Arkadaşımın bu tip konulara yorumu bu..

"Çok sevmeyin, ne zaman çok sevsem hep kaybettim" demiş ya konu sahibi, bu da bir işaret aslında.
Fazla değer vermek, fazla önemsemek, fazla verici olmak kendimizden vermek oluyor genelde, değersizleşiyoruz. Kendimizi sevmek önceliğimiz olmalı, bunu görüyorum. "Bu adil değil" diyoruz ama böyle maalesef, bunları çok söyledim kendime, çok inatlaştım hayatla zamanında. Hep bir denge gerekiyor... Ha ben henüz ne kadar başarıyorum; çok iyi değil, farkında olsa bile insan bazen zaman gerekiyor, kabullenmesi bir süreç, kabullenip değişime başlamak bir süreç, birden tamamen hallolmuyor.
Ben de hayatımda ailemin yansımalarını görüyorum bir çok konuda.

Aile yansıması bende de var.
Biz 6 kızız.
Annem hepimizin kaderine kendinden parça parça bölüştürmüş sanki..

Bilmiyorum gerçekten uzman yardımı ile aşılacağına inansak
para mara görmeyecek gözümüz o noktadayız.

Mantıklı gelse de çok emin olamıyorum..

Ben inşallah uygun olduğum ilk fırsatta uzmana gitmeyi düşünüyorum, bir farkındalık sağlayabileceğini düşünüyorum, tabi iyi seçmek de gerekiyor sanırım. Bir şeyleri anlatmak rahatlamak da istiyorum :) Kendi kendime de bir çok konuda çabalıyorum, sorguluyorum yıllardır, ufak ufak etkisini hissediyorum zaman içinde... Şahsen astrolojiyle ilgilenmenin de iyi geldiğini düşünüyorum. İnşallah yüklerimizin en azından bir çoğundan kurtuluruz...

Ben tüm kadinlar için bunu söylüyorum. Gerçekten erkekler bir anda degisebiliyorlar bir anda o aşık adam yok oluyor ve yollarına devam ediyorlar. Kadınlar çok duygusal o yüzden çok uzulmemek için çok sevmemeli.

Sizin yorumlarinizi hep beğenerek okuyorum. Olabilir hassas bir dönemdeyim.

Sizin yorumlarinizi hep beğenerek okuyorum. Olabilir hassas bir dönemdeyim.

Teşekkür ederim..
Güçlü, aklı başında bir kadınsın.
Mutluluk gelsin diye beklemiyor, ona gitmek için gerekli adımları atıyorsun.
Ben bu konuda çok eksiğim mesela..
İmrendim bu açıdan..
Geçer bu kötü günler, neler geçmedi ki?
Benden iyi biliyorsun..

Teşekkür ederim... Her gün ayrı bir kaos la yaşamak yerine bitirmeyi seçtim. Ve hepimiz kendi değerimizi bilmeliyiz. Mahkemeye sevgilisiyle geliyorsa es zaten o bitirilmesi gereken bir Hiç mis daha iyi anladım ki doğru karar vermisim.

Güzelim Nur un meselesi sadece insanlarla değil...hani "kaderi güzel olsun" derler yaaa öyle birşey kız elinden geleni yapıyor ama olmayınca olmuyor işte...kaderin bu kıza kelek atmayı bırakması lazim

Eski konularını bilmiyorum ama demek ki karmasında bazı sıkıntılar var şifalandırması gereken, alması gereken yaşam dersleri var, bunları yaşamasında da mutlaka bir hayır vardır, sınav dünyasındayız malum...

Duygular&mantık bir arada olmalı, hatta mantığı daha çok sorgulamalı diye düşünmeye başladım ben de zamanla..
Hayat değişmiyor, değişim kendimizde başlıyor daima, tek kontrolümüzde olan biziz. Sonra da çevremize yayılıyor bizdeki enerji, böyle düşünüyorum. Güzel günleriniz, günlerimiz olsun inşallah :)

Ağzına sağlık...ben bu konuyu epeydir araştırıyorum aslında, arkadaşa da yararlı olur diye yazdım ama bazı şeyler için herkesin zamanı bile farklı oluyormuş, ben yaşadığım sıkıntılardan sonra öğrenmeye başladım bunları, demek ki zamanım buymuş, konu sahibi de inşallah bir an önce huzurunu mutluluğunu elde eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…