- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
O kurallari iyi bilir ve uygularim. Sizin bilip uygulamamaniza sasirdim sadece.
Hakkınızda hayırlısı olsun, size o lafı eden kişi de arkadaşınız değilmiş insan zor zamanlarında tanıyor çevresindekileri, hadsizmiş, inşallah bundan sonra huzurlu mutlu olursunuz.Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Güzelim Nur un meselesi sadece insanlarla değil...hani "kaderi güzel olsun" derler yaaa öyle birşeyYeni öğrendim maalesefYaşadığım olaylar sayesinde....Her şerde bir hayır varmış...
Ve öğrendiğim en önemli şeylerden biri; kötü insanlar iyi insanları anlamıyor ve sevmiyor...
Çok yeni alışacaksinBugün eşimle boşandık. Hep dik durmaya çalıştım. Eve geldim ki kızımla karşılaşınca dünya başıma yıkıldı sanki. Zor ya çok zor. Hep namuslu onurlu iyi bir eş ol bu yetmiyormuş. Ne gerekiyor ben de bilmiyorum. Saatlerce ağlayıp makyaj yapıp kızımın karşısına çıkmak ne zormuş. İçimde Bir fırtına dinmek nedir bilmiyor. Yoruldum hayat deyip çevrimdışı olasım var. Var ki ne var....
Bugün boşandım daha. İkinci boşanmam bu. Bir arkadaşım bu gidişle 7 kocaya tamamlarsin dedi. Dakka bir gol bir hesabı
Bir de sevgili eşim kız arkadaşıyla gedi mahkemeye. Vay be beni çok sev seven adam buymus dedim.
Benim sorunum yok erkekler şerefsiz. İlk eşimden ayrılma sebebim de hamileyken aldatilmak ti. Bir kadın olarak ayrılmış kadın için erkeklerle ilgili sorunun var demeniz ne kadar acı. Bir gün aldatilir boşanır saniz umarım size aynı laflar edilmez.
Ben demek istediğinizi anladımSiz de konu sahibi gibi yanlış anladınız sanırım, sen sorunlusun adam sorunsuz demedim ben. Bilinçaltında yanlış kodlamalarımız oluyor; kendimize güvensizliklerimiz, aldatma korkumuz vs vs ve bize bunları yaşatan insanları hayatımıza çekiyoruz. yani sorun bizim düşünce sistemimizde.
Belki de konu sahibinin aldatılma korkusu bunu yaşattı ona...
Aynı konuyla ilgili sürekli evlenmek için birileriyle tanışıp tam düğün zamanı gelmeden terk edilen bir arkadaşım vardıArkadaşı yanlış anladın sevgili arkadaşım.
Theta healing diye bir uygulama var araştır derim.
Özünde olumsuz inançtan söz ediyor.
Hayatımızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, özellikle aynı konuda
imtihan yaşayıp aşamıyorsak, yine mi ben yine mi biz diyorsak mesela
bu noktada kişinin bilinçaltında geçmişten gelen (hatta aile geçmişi bile)
olumsuz bir inanç vardır ve önce onu
şifalandırıp çözümlemesi gerekir deniyor..
Yoksa aynı sorunlarla debelenip dururmuşuz...
Bu konuda eğitim almış bir arkadaşımdan duydum ve mantıklı buldum ben..
Bana uzman yardımı alman şart diyor mesela..
Belki gerçekten haklıdır..
Üzüntüyle alınganlık etmişsin anlayacağın..
Ben demek istediğinizi anladım
psikolog bir arkadaşım sürekli sevgileriyle aldatılma problemi yaşayan hastalarının belirli prototipte sevgili seçtiğini söylemişti
Babası annesini sürekli aldatan bir kadın ne kadar babasından nefret ederse etsin gidip ona yakın adamlar buluyor
Hani derler ya yastık değişti kader değişmedi o hesap
Arkadaşı yanlış anladın sevgili arkadaşım.
"Çok sevmeyin, ne zaman çok sevsem hep kaybettim" demiş ya konu sahibi, bu da bir işaret aslında.
Fazla değer vermek, fazla önemsemek, fazla verici olmak kendimizden vermek oluyor genelde, değersizleşiyoruz. Kendimizi sevmek önceliğimiz olmalı, bunu görüyorum. "Bu adil değil" diyoruz ama böyle maalesef, bunları çok söyledim kendime, çok inatlaştım hayatla zamanında. Hep bir denge gerekiyor... Ha ben henüz ne kadar başarıyorum; çok iyi değil, farkında olsa bile insan bazen zaman gerekiyor, kabullenmesi bir süreç, kabullenip değişime başlamak bir süreç, birden tamamen hallolmuyor.
Ben de hayatımda ailemin yansımalarını görüyorum bir çok konuda.
Aile yansıması bende de var.
Biz 6 kızız.
Annem hepimizin kaderine kendinden parça parça bölüştürmüş sanki..
Bilmiyorum gerçekten uzman yardımı ile aşılacağına inansak
para mara görmeyecek gözümüz o noktadayız.
Mantıklı gelse de çok emin olamıyorum..
Ben tüm kadinlar için bunu söylüyorum. Gerçekten erkekler bir anda degisebiliyorlar bir anda o aşık adam yok oluyor ve yollarına devam ediyorlar. Kadınlar çok duygusal o yüzden çok uzulmemek için çok sevmemeli."Çok sevmeyin, ne zaman çok sevsem hep kaybettim" demiş ya konu sahibi, bu da bir işaret aslında.
Fazla değer vermek, fazla önemsemek, fazla verici olmak kendimizden vermek oluyor genelde, değersizleşiyoruz. Kendimizi sevmek önceliğimiz olmalı, bunu görüyorum. "Bu adil değil" diyoruz ama böyle maalesef, bunları çok söyledim kendime, çok inatlaştım hayatla zamanında. Hep bir denge gerekiyor... Ha ben henüz ne kadar başarıyorum; çok iyi değil, farkında olsa bile insan bazen zaman gerekiyor, kabullenmesi bir süreç, kabullenip değişime başlamak bir süreç, birden tamamen hallolmuyor.
Ben de hayatımda ailemin yansımalarını görüyorum bir çok konuda.
Sizin yorumlarinizi hep beğenerek okuyorum. Olabilir hassas bir dönemdeyim.Arkadaşı yanlış anladın sevgili arkadaşım.
Sizin yorumlarinizi hep beğenerek okuyorum. Olabilir hassas bir dönemdeyim.
Teşekkür ederim... Her gün ayrı bir kaos la yaşamak yerine bitirmeyi seçtim. Ve hepimiz kendi değerimizi bilmeliyiz. Mahkemeye sevgilisiyle geliyorsa es zaten o bitirilmesi gereken bir Hiç mis daha iyi anladım ki doğru karar vermisim.Teşekkür ederim..
Güçlü, aklı başında bir kadınsın.
Mutluluk gelsin diye beklemiyor, ona gitmek için gerekli adımları atıyorsun.
Ben bu konuda çok eksiğim mesela..
İmrendim bu açıdan..
Geçer bu kötü günler, neler geçmedi ki?
Benden iyi biliyorsun..
Güzelim Nur un meselesi sadece insanlarla değil...hani "kaderi güzel olsun" derler yaaa öyle birşeykız elinden geleni yapıyor ama olmayınca olmuyor işte...kaderin bu kıza kelek atmayı bırakması lazim
Ben tüm kadinlar için bunu söylüyorum. Gerçekten erkekler bir anda degisebiliyorlar bir anda o aşık adam yok oluyor ve yollarına devam ediyorlar. Kadınlar çok duygusal o yüzden çok uzulmemek için çok sevmemeli.
Arkadaşı yanlış anladın sevgili arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?