işte geldim burdayım. 6.yı bekliyorum sorun olur mu?
Merhabalar, şuan 2 yaşında olan kızıma kardeş bekliyoruz. Fakat beni iki çocuk ve bir eşle bekleyen büyük bir performans bekliyor biliyorum. Konuyla ilgili olarak psikolojik hazırlık olarak 2 ve üzeri çocuklu annelerin çarpıcı kısa deneyim ve önerilerine ihtiyaçım olacak. Paylaşırsanız sevinirim :)
Ay nasil güldüm
Maşallah.işte geldim burdayım. 6.yı bekliyorum sorun olur mu?
maşşallah10 tane olursa bill gates'in servetiyle yarışır senin servett
Yok çocuk istemekten vazgeçtim. Tabi hayırlısı. Servet değil derdim bi kefenle gitcem öbür tarafa. Tek derdim çocuklarımın benim gibi hayatta yalnız kalmaması. Maddiyat gelip geçici yarın olup olmayacağı belli değil. Yanlış anlamayın onları yazmamın sebebi bazı insanların çok çocuk sahibi olmayı bi cahillik yoksulluk olarak görmesiydi. Bana durmadan yok özel okulu yok Üniversitesi deyip duruyorlardı. Bende eğitimli genç insanların da çok çocuk sahibi olabileceğini bunun yanında zenginlesebileceginı söylemek istedim. Onun dışında normal hayatta da burda başka konularda da bana saldirilmadan bu konuları açmadım. Açıklamak istedim sadece :)maşşallah10 tane olursa bill gates'in servetiyle yarışır senin servett
Yok özel degil burda herkes biliyor az cok Ben 27 yaşındayım. Çocuklarda aşağı yukarı 8.5 7.5 5.5 3.5 1.5 yaşında sayılırlarMaşallah.Özel olmazsa senin ve çocuklarının yaşlarını merak ettim.
Yok çocuk istemekten vazgeçtim. Tabi hayırlısı. Servet değil derdim bi kefenle gitcem öbür tarafa. Tek derdim çocuklarımın benim gibi hayatta yalnız kalmaması. Maddiyat gelip geçici yarın olup olmayacağı belli değil. Yanlış anlamayın onları yazmamın sebebi bazı insanların çok çocuk sahibi olmayı bi cahillik yoksulluk olarak görmesiydi. Bana durmadan yok özel okulu yok Üniversitesi deyip duruyorlardı. Bende eğitimli genç insanların da çok çocuk sahibi olabileceğini bunun yanında zenginlesebileceginı söylemek istedim. Onun dışında normal hayatta da burda başka konularda da bana saldirilmadan bu konuları açmadım. Açıklamak istedim sadece :)
Korkacak birşey yok. İki ı çocuk çok güzel büyür. Büyük olan abla olmayı öğrenir hatta annelik yapar. Sana yardım eder. Kardeşi ağladığında ona bakıp susturmaya çalışır. Az büyüdüklerinde arkadaş oldular birbirleriyle oynarlar sana pek ihtiyaçları kalmaz. Sonrasında ablası derslerinde yardım eder. En sonunda da süper yakın arkadaş olurlar inşallah.
Tabi arada kavga ettikleri ikisinin birden ağladığı kendine vakit ayiramadigin hatta yorgunluktan ağladığın zamanlarda olabilir. Öyle zamanlarda da hepsinin geçeceğini hatta bi zaman sonra bebekliklerini özleyeceğini düşün. Bi de mümkünse eşin sana yardım etsin ya da zor zamanlarda sana yardım edecek birini bul
Tekrar maşallah diyeyim o zaman:) 6. Deyince ben 38-40 gibi bir aralık bekliyordum. Ben de 24te 2.yi yaptım diye azar işitiyorum. Moral oldun banaYok özel degil burda herkes biliyor az cok Ben 27 yaşındayım. Çocuklarda aşağı yukarı 8.5 7.5 5.5 3.5 1.5 yaşında sayılırlar
işte geldim burdayım. 6.yı bekliyorum sorun olur mu?
Canım meraktan soruyorum,hepsi isteyerek mi oldu...biz de on kardeşiz yani seni yargılayacak değilim...benimki sadece merak...vücudun nasıl kaldırabildi,ben ikinciyi doğurdum ama ne bel kaldı ne bacak,halen hamilelikten kalma ağrılarım var.rahim desen sarkık zaten.doktorun bişey demiyor mu sanaYok özel degil burda herkes biliyor az cok Ben 27 yaşındayım. Çocuklarda aşağı yukarı 8.5 7.5 5.5 3.5 1.5 yaşında sayılırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?