İkinci bebek ve tecrübeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Vina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Merhabalar, şuan 2 yaşında olan kızıma kardeş bekliyoruz. Fakat beni iki çocuk ve bir eşle bekleyen büyük bir performans bekliyor biliyorum. Konuyla ilgili olarak psikolojik hazırlık olarak 2 ve üzeri çocuklu annelerin çarpıcı kısa deneyim ve önerilerine ihtiyaçım olacak. Paylaşırsanız sevinirim :)

Memnun olurum

Heyyy maşallahhh.. Allah bağışlasın.. Özel tiyolar var mı ?

Korkacak birşey yok. İki ı çocuk çok güzel büyür. Büyük olan abla olmayı öğrenir hatta annelik yapar. Sana yardım eder. Kardeşi ağladığında ona bakıp susturmaya çalışır. Az büyüdüklerinde arkadaş oldular birbirleriyle oynarlar sana pek ihtiyaçları kalmaz. Sonrasında ablası derslerinde yardım eder. En sonunda da süper yakın arkadaş olurlar inşallah.

Tabi arada kavga ettikleri ikisinin birden ağladığı kendine vakit ayiramadigin hatta yorgunluktan ağladığın zamanlarda olabilir. Öyle zamanlarda da hepsinin geçeceğini hatta bi zaman sonra bebekliklerini özleyeceğini düşün. Bi de mümkünse eşin sana yardım etsin ya da zor zamanlarda sana yardım edecek birini bul

Ben de iki yasinda olan oglumla aksamda sabahta gelecek olan kardesini bekliyorum paylasimlari ben de takip edeyim.

maşşallah 10 tane olursa bill gates'in servetiyle yarışır senin servett
Yok çocuk istemekten vazgeçtim. Tabi hayırlısı. Servet değil derdim bi kefenle gitcem öbür tarafa. Tek derdim çocuklarımın benim gibi hayatta yalnız kalmaması. Maddiyat gelip geçici yarın olup olmayacağı belli değil. Yanlış anlamayın onları yazmamın sebebi bazı insanların çok çocuk sahibi olmayı bi cahillik yoksulluk olarak görmesiydi. Bana durmadan yok özel okulu yok Üniversitesi deyip duruyorlardı. Bende eğitimli genç insanların da çok çocuk sahibi olabileceğini bunun yanında zenginlesebileceginı söylemek istedim. Onun dışında normal hayatta da burda başka konularda da bana saldirilmadan bu konuları açmadım. Açıklamak istedim sadece :)

yahu istersen 10 tane yap kime ne? karı koca kendinize güvendikten sonra..kimseyi ilgilendirmez özel okuldamı okuyacak okumayacak..
ben kendime adıma söyliyeyim takılıyorum sadece .. eğlence niyetine.. yoksa beni de ilgilendirmez.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

Tesekkür ederim canım benim.. Babamız sağolsun çok rahat.. Çocuklarla ilgilenme konusunda epey bi zayıf kalıyor ve bu benş biraz korkutuyor.

Yok özel degil burda herkes biliyor az cok Ben 27 yaşındayım. Çocuklarda aşağı yukarı 8.5 7.5 5.5 3.5 1.5 yaşında sayılırlar
Tekrar maşallah diyeyim o zaman:) 6. Deyince ben 38-40 gibi bir aralık bekliyordum. Ben de 24te 2.yi yaptım diye azar işitiyorum. Moral oldun bana

işte geldim burdayım. 6.yı bekliyorum sorun olur mu?
Kiz gercektenmi hay masallah allah saglik sabir versin vallahi ,6.yi allah kavustursun inslalah, yanlis anlamazzsan sormak istedim hepsi istiyerekmi oldukendimi düşünemiyorum 6 tanerahatligida seven birisiyim aman allahim ben boyle olurdumbir kizim var simdide zor geliyor ikincigi yapmak

Çocukların manevi servetin, ne mutlu sana rabbim hayırlı büyütmeyi nasip etsin .. Ben yeni nesilde çok çocuğun cahillikten doğduğunu düşünmüyorum. Bir çok korunma yolu var. Olanaklar uygunsa çok güzel

Yok özel degil burda herkes biliyor az cok Ben 27 yaşındayım. Çocuklarda aşağı yukarı 8.5 7.5 5.5 3.5 1.5 yaşında sayılırlar
Canım meraktan soruyorum,hepsi isteyerek mi oldu...biz de on kardeşiz yani seni yargılayacak değilim...benimki sadece merak...vücudun nasıl kaldırabildi,ben ikinciyi doğurdum ama ne bel kaldı ne bacak,halen hamilelikten kalma ağrılarım var.rahim desen sarkık zaten.doktorun bişey demiyor mu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…