Hayır aramadım. Bi kere daha ondan bekledim bugün de buluşalım sonra ben atağa geçerim diye düşündüm
Gece 2 ye kadar gayet guzel gecen sarhos olunan bir aksamdan sonra muhabbetin ilerlememesi normal degil bana gore.
En azindan muhabbet acabilirdi.Ne ictik ne eglendik ama gibisinden.Belki sıkbogaz etmek istemiyordur.Bu da olabilir tabi de.Sayet etkilendiyseniz ben olsam ben bir mesaj atardim aptala yatip ne bileyim plan yapamadik ama olsun.Simdiden iyi haftalar gibisinden.
Bugün için senin araman gerekiyordu
Iyi de adam pazar buluşalım demiş zaten, onaylamayan, bakarız demeye getiren sizsiniz. Sizin yazmaniz gerekmiyor mu?
Ya ne bileyim öyle mi diyorsunuzama ikimiz de çook sarhoştuk o teklif yapılırken, o ya da ben unutmuş bile olabilirdik
2.kez buluşup 3. buluşmayı konuştuysanız o sizden mesaj atmanızı bekliyor olabilir yani ilk buluşmadan sonra yazmasaydı beğenmemiştir diye düşünülebilir ama 2. buluşma olmuş sizden bekliyor büyük ihtimalle işide yoğun olabilirArkadaşlar,
Yine buluşma sonrası yazmayan bir erkek buldum
Arkadaşımın arkadaşıydı tanıştırılma gibi oldu, ilk kez 2 hafta önce buluştuk. Ben ilk buluşmada hiç elektrik almadım ama muhabbet güzeldi 3 saat falan oturduk yemek yedik. Ertesi gün mesaj attı naber diye, tekrar buluşalım dedi. İkinci buluşmayı geçtiğimiz cuma akşamına ayarladık. Lüks bir restorana götürdü beni, ben gelmeden şarap açtırmış 8den gece 12ye kadar oturduk çok tatlı geçti. Sonrasında bi şeyler içmek için başka bir yere geçtik gece 2ye kadar da orda devam ettik. Bu görüşme aşırı güzel geçti, çok eğlendik. Ordan çıkarken başka bir yere gidip çay içelim mi teklifinde bulundu, eve gideyim dedim. Pazar günü buluşalım mı dedi, konuşuruz haberleşiriz dedim. Dün ve bu sabah öğlene kadar haber bekledim ama asla bir arama, mesaj yokNiye böyle oluyor kızlar ya?
Tamam haklısınız, fakat adam gayet güzel bı gece yaşatmış, konuşması davranışları sizi etkilemiş, çok güzel geçmiş.Hep isteyen erkek yazar derler ya.. Yazmasını bekledim sanırım
Belki o da unutmuştur. Siz yaziverseydiniz. Bı kadar naz niye?Ama çok sarhoştuk teklif yaptığında..unutmuş hatırlamıyor olabilirdim bile..
Aman ne nazlanıyorsunuz böyle ya.
Adam çay içelim diyor, yok.
Pazar buluşalım diyor,ııhh bakarız.
Sonra beni neden aramadı ?
E neden arasın ?
Peşinizde mi koşup duracak,görüşmek istiyorsanız adım atacaksınız bu kadar basit.
Ama zaten sormuş eğer uygunsanız sizin aramaniz gerekirdi gibi geliyor banaArkadaşlar,
Yine buluşma sonrası yazmayan bir erkek buldum
Arkadaşımın arkadaşıydı tanıştırılma gibi oldu, ilk kez 2 hafta önce buluştuk. Ben ilk buluşmada hiç elektrik almadım ama muhabbet güzeldi 3 saat falan oturduk yemek yedik. Ertesi gün mesaj attı naber diye, tekrar buluşalım dedi. İkinci buluşmayı geçtiğimiz cuma akşamına ayarladık. Lüks bir restorana götürdü beni, ben gelmeden şarap açtırmış 8den gece 12ye kadar oturduk çok tatlı geçti. Sonrasında bi şeyler içmek için başka bir yere geçtik gece 2ye kadar da orda devam ettik. Bu görüşme aşırı güzel geçti, çok eğlendik. Ordan çıkarken başka bir yere gidip çay içelim mi teklifinde bulundu, eve gideyim dedim. Pazar günü buluşalım mı dedi, konuşuruz haberleşiriz dedim. Dün ve bu sabah öğlene kadar haber bekledim ama asla bir arama, mesaj yokNiye böyle oluyor kızlar ya?
Çok sarhoştum başım dönüyordu ondan çay içmedim. Yoksa zaten bar teklifini ben yaptım 12den 2ye kadar oturduğumuz yeri..
O Pazar için teklif etmiş sen bakarız dediğin için araman gerekiyordu tmm okey napıyoruz falan gibisinden ayrıca çay teklifinide kabul etseydin keşke alkole en iyi gelen çaydır kahve falan mide bulantısı yapar 2 kadehte bir arada çay içersen sarhoş olmazsınYa ne bileyim öyle mi diyorsunuzama ikimiz de çook sarhoştuk o teklif yapılırken, o ya da ben unutmuş bile olabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?