Aslında ısrarcı oldugumu dusunmemistim. Çünkü kendisi doğrudan eğer sen böyle düşünüyorsanız görüşelim dedi. Çünkü ben on inen bir saatte nasıl elektrik alır ki dedim. Ben de de bir elektrikten ziyade ikinci kez görüşme isteği oldu. Netice de nasip ikinci görüşmede belki bana itici gelecek ya da daha çok beğeneceğim bilmiyorum ki. Benim tuhaf bulduğum 35 yaşında bir adamın ilk görüşmede bir beklenti içinde olması. Biz insan belli bir yaştan sonra ilk görüşme de pek bir şey hissetmiyoruz sanki. Ya da ben öyleyim. Bilmiyorum. Ben zaten nasip diyorum sadece keşke demek istemem o yüzden bu teklifi yaptım.Teşekkür ederim bu aradaIsrarcı davranmayın.. Sanki kendinizi ona kanıtlamak zorunda gibi bir his bırakıyorsunuz gibi.. Bu tip gönül işleri ısrara gelmiyor, ilkte elektrik alamamış olabilir ama keşke niyeti evlilikse eğer, kendisi 2. görüşmeyi isteseymiş.. İnşallah üzülmezsiniz, gönlünüzün istediği olur..
Hakkınızda hayırlısı olsun, nasip ise beri, nasip değil ise geri gitsin derler.. :))Aslında ısrarcı oldugumu dusunmemistim. Çünkü kendisi doğrudan eğer sen böyle düşünüyorsanız görüşelim dedi. Çünkü ben on inen bir saatte nasıl elektrik alır ki dedim. Ben de de bir elektrikten ziyade ikinci kez görüşme isteği oldu. Netice de nasip ikinci görüşmede belki bana itici gelecek ya da daha çok beğeneceğim bilmiyorum ki. Benim tuhaf bulduğum 35 yaşında bir adamın ilk görüşmede bir beklenti içinde olması. Biz insan belli bir yaştan sonra ilk görüşme de pek bir şey hissetmiyoruz sanki. Ya da ben öyleyim. Bilmiyorum. Ben zaten nasip diyorum sadece keşke demek istemem o yüzden bu teklifi yaptım.Teşekkür ederim bu arada
Hakkınızda hayırlısı olsun, nasip ise beri, nasip değil ise geri gitsin derler.. :))
Sadece doktorlar ile ilgili küçük bir eleştirim var, adamların ego tavan yapmış yahu
Çevremde gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum, her bayana mavi boncuk dağıtıyorlar, geneldesi biriyle görüşüyor bu arada, ayrıca seni şununla tanıştırıyım deyincede red etmiyorlar
İnşallah sizin gönlünüze göre olsun.. Bunu canı gönülden dilerim..
Çok teşekkür ederim. Evet doktorlar hakkında benim de malesef çok iyi bir intibak yok. Ben bazı şeyleri anlayamadım. Belki de talibi çoktur. Benimhosuma giden inançlı biri olmasıydı. Vakit namazi filan biliyormuş o yüzden belki mütevazıdir diye düşünmüştümHakkınızda hayırlısı olsun, nasip ise beri, nasip değil ise geri gitsin derler.. :))
Sadece doktorlar ile ilgili küçük bir eleştirim var, adamların ego tavan yapmış yahu
Çevremde gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum, her bayana mavi boncuk dağıtıyorlar, geneldesi biriyle görüşüyor bu arada, ayrıca seni şununla tanıştırıyım deyincede red etmiyorlar
İnşallah sizin gönlünüze göre olsun.. Bunu canı gönülden dilerim..
Tam olarak böyle düşünüyorum. Pişman olmak istemem. Ben ona bayilip ölmedim zaten. Sadece bir kez daha görüşeyim. Özenli gideyim. Bu defa da olmazsa nasip deyip önüme bakacağımay aman bıraksana ısrarcı olarak görsün ne var bunda canım
aradan zaman geçince pişman olacagına denedim olmadı diye güler geçersin .
dünya 3 günlük emin olki ölüm iki kaşının arasında . .
gül. eğlen.iyilikyap vs
tamam abart demiyorum ama gurur gurur diyede belkide mutlu olacagın birini kaybetme.
niye herşeyi erkeklerden bekliyoruz?
Tam olarak böyle düşünüyorum. Pişman olmak istemem. Ben ona bayilip ölmedim zaten. Sadece bir kez daha görüşeyim. Özenli gideyim. Bu defa da olmazsa nasip deyip önüme bakacağımçok teşekkür ederim
Zorladı kendimi kabul ettirme gibi bi niyetim yok aslında amacım bir kere daha görüşmek sadece. Peşinden koşmayı ısrar etmeyi düşünmüyorum hiç. Bana uygun olup olmadığını da bilmiyorum. teşekkür ederim fikriniz için.Adam açık açık elektrik alamadığını söylemiş. Pişman olmak istemem gibi avuntularla vakit kaybetmeyin. Zorla kendinizi kabul ettirmek isteyen bir kadın konumuna düşmüşsünüz, kendinizi kandırmayın, önünüze bakın.
Merhaba nasılsın mesajına , merak ettiğin şey ne diye cevap veren hödük mü çok nazik miş bırak ya besbelli seni begenmemiş işte nıye ısrar ediyorsun , bazen esra erolu ızlerım orada da begenmezler tipini elektrik alamadım derler sonra ya bi görüş ilk buluşmada anlayamazsın diyenler çıkar ama nafile begenmemiş se kolay kolay fikri değişmez boşuna vakit harcamayın .
Merhaba nasılsın mesajına , merak ettiğin şey ne diye cevap veren hödük mü çok nazik miş bırak ya besbelli seni begenmemiş işte nıye ısrar ediyorsun , bazen esra erolu ızlerım orada da begenmezler tipini elektrik alamadım derler sonra ya bi görüş ilk buluşmada anlayamazsın diyenler çıkar ama nafile begenmemiş se kolay kolay fikri değişmez boşuna vakit harcamayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?