ikinci buluşma

Ya da SİZİ beğenmedi ve SİZE emek vermek istemiyor. Üçüncü bir ihtimal bu olabilir. Çekici gelmediniz, entelektüel gelmediniz, asil gelmediniz ya da eğlenceli gelmediniz ona...

Ama nedense bu ihtimalleri görmeme eğilimindesiniz.

burcunuz ne?

Ben de 27 yaşındayım, ben de öğretmenim , benim de birçok gorusmem oldu olumsuz sonuçlanan. Ama şunu tecrübe ettim ki erkekler 1.görüşmede hoslanmadiysa ikinci görüşmeye gereksinim duymuyor. Ve sana şunu söyleyebilirim ki 2.görüşmenizde de sonuç değişmeyecek bence. Sen yine de hayırlısı için dua et

Uzman doktor. Doğuda terör bölgesinde. 20 gün falan oldu görüşeli. Bizim memlekete 7 saat uzaklıkta falan. Memleketten görev yerine dönerken benim olduğum yere uğradı ben ortada kalıyorum
Nasıl tanıştığımıza gelince annemin arkadaşı aracı oldu. Benden fotomu istedi birkaç tane gönderdim. Ki gerçek hakimdi. Ve telefonda bi 15 20 dk sohbet ettik. Madem beğenmedi ise neden okadar yol geldi. Pek bir şey anlamadım acikcasi.
Hayırlısı olsun artık.

Teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle öyle olur bakalım artık. Ben de hep olumsuz görüşmelerden sıkıldım ve yoruldum artık. Karşımdaki adamı kendimden önde görmek istiyorum pek çok açıdan. Olgunluk, eğitim, kültürel birikim... ama olmuyor. Ilk kez benden bi adım önde dediğim bir erkek çıktı o kısmet değilmiş. Beni fziksel görünümü değil iç dünyası etkiledi. Yoksa kıyaslayarak olursak ben ondan güzel kalırım arkadaşlarım pek begenmedi bile yakışıklılığı açısından. Doktor olması da değil daha önce de oturdum sohbet ettim doktorla ama ben istemedim. Ne diyelim takipten öteye köy yok diyelim dua edelim sevmek sevilmek istiyor insan...

Bir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.

Valla canım bilemicem ama bana bile itici geldi bir bayanın bu kadar görüşme talep etmesi. Yani erkek bu doğasında var bence . İllaki koşan kovalayan erkek olmalı bence. Tabi istisna erkekler vardır her konuda olduğu gibi

Burcun kova o da koçmuş. Borcumu özelliklerini taşıyorum. Bir de genelde mesafeli biriyim. Bir tarzım. Duruşum vardır. Hep böyle söylenir. Ilk görüşte öyle cici sempatik değilimdir. Konuşurken dikkatli olunması gerektiği izlenimini uyandırırim. Ama öyle değilimdir. Iç dünyamı hemen açmam herkese. Bu yüzden belki de çocuğa itici görünmüş olabilirim.

Bu kadar derken bir kere teklif ettim on kere değil. Ilginç bir yorum olmuş sizinki. Inen nereden bakarsa öyle görüyor demek ki.

Tabletten yazdığım için yazım hataları çıkıyor. Kusura bakmayın:)

Meslektaşım:) şöyle diyim inan bırak eger bak aramaz etmezse sen de arama. Sende benim gibi tezcanlısın ama yapma biraz merak duysun. Buluşma olursa da sen nasılsa nasıl giyineceğini vs bilyorsun doğal artı bakımlı oldugunu hisettir. :) mutlu ol gönlündeki olsun inşallah ya:)

meslektaş canidir diyeyim o zaman moral ve destek için teşekkür ederim. tamam aramayayim. Ne zaman memlekete geleceğine dair de mi aramayayim? Hiç mi? :)

meslektaş canidir diyeyim o zaman moral ve destek için teşekkür ederim. tamam aramayayim. Ne zaman memlekete geleceğine dair de mi aramayayim? Hiç mi? :)

Bırak arama sen teklifi etmişsin zaten. İkinci kez arama tavsiyem bu :)) Sen fazlasıyla yapmışsın elinden geleni dediğimi dinle o arasın şu gün geliyrum vs diye :) anlaştık mı :))

Bırak arama sen teklifi etmişsin zaten. İkinci kez arama tavsiyem bu :)) Sen fazlasıyla yapmışsın elinden geleni dediğimi dinle o arasın şu gün geliyrum vs diye :) anlaştık mı :))
Tamam söz veriyorum hayırlısı artık aramazsa da nasip değilmiş diyeceğim. Teşekkür ederim.

Tamam söz veriyorum hayırlısı artık aramazsa da nasip değilmiş diyeceğim. Teşekkür ederim.

Rica ediyrum canım valla senin iyiliğin için :) Aramazsa da nasip o üzülsün böyle sevecen biriyle olmadı diye :)

Arkadaşlar doğru yorumu yazmış zaten. Aklın yolu bir. Ben de kendinizi biraz geri çekmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bir de ilk başta elektrik alamadığını söylemiş ya, ben de öyleyim. İlk başta alamazsam bir daha asla ısınmam. Umarım adamın duyguları değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…