- 1 Şubat 2015
- 3.693
- 9.611
- 358
Zaten benim aklındaki soru işareti şu: ya çok çok güzel bir kız istiyor. Gerisi onun icin onemli değil. Yani bu onun çok sığ biri olduğunu gösterir benim için. Ya da yaşı dolayısıyla ve işi dolayısıyla ilgisiz bir tip.aşka emek vermesi gerektiğinin farkında değil.
Merhaba hanımlar. Ben 27 yaşında bir öğretmenim. Yaklaşık üç hafta önce 35 yaşında biriyle tanıştırildim. O d doktor. Memleketten zorunlu hizmetini yaptığı yere giderken yolunun üzerinde bulunan benim zorunlu hizmetimiz yaptığım şehre geldi. Oturduk kahve vs. içtik. Bu arada gelmeden önce fotoğrafımı istedi gönderdim. Ben öyle fotoğrafında olduğumdan güzel çıkan birol değilim. Kendime göre güzelim de. En azından öyle sanıyorumneyse ben görüşmeye giderken yine olmayacak diye gittim. Çünkü genelde bu tarz görüşmelerde olumlu sonuç alamıyorum. Olmaz zaten düşüncesinde olduğum için de pek özenmedim kendime. An çok pişman oldum tabi. Çünkü görüşmenin sonunda çocuğun sohbetinden çok etkilenmiş bir şekilde kalktım. Bu arada yakışıklı diyemem çirkin de demem. Beni zaten sohbeti ve entelektüel kimliği etkiledi. Erkeklerde buna dikkat ederim ben. Yaşı gereği belki de olgun tavrı hoşuma gitti. Ben ikinci bir kez görüşme umuduyla ayrıldım kahveden sonra. Ama beni aramadı. Ben onu aradım. "Ikinci kez görüşmeye değer bulduğumu, sohbetini güzel bulduğumu" söyledim. "Ben de evlilik adına bir his oluşmadı ama istersen, sen öyle düşünüyorsan ben yine gelirim yine sohbet ederiz" dedi. Ben de "bunu 1 saatte anlayabilir misin ki" dedim. "Bende de bir elektrik oluşmadı ama en azından bir kez daha oturup konuşabiliriz diye düşündüm" dedim. Neyse senin için ilk görüşme önemli ise, böyle tecrübe ettiysen ikinci kez görüşmenin anlamı olmaz herhalde dedim. Vedalaştık ve kapattık telefonu. Aradan birkaç geçti. Benim hala aklımda idi sohbeti nezaketi tavrı. Kendi kendime şöyle dedim."Mihri uzun zamandır ilk defa birinden hoslndin bir kez daha görüş ne kaybedersin" dedim. En azından bir pişmanlık olmasın aylar ya da yıllar sonra dedim ve çocuğa mesaj attım, şöyle yazdim: Merhaba, nasılsın? Aklımda kalan hoş ve merak uyandırıcı bir bir sohbet henüz numaranı silmemisken beni bu mesajı yazmaya zorladı. Şu cevabı verdi: Neydi merak ettiğiniz şey. Ben de şunu yazdım: Bu biraz uzun olabilir. Eğer bir gün müsait olursanız size bir kahve ısmarlamak isterim. O da olur dedi. Ben de en son o zaman memlekete yolunuz düştüğünde sömestr veya yılbaşı dolaylarında ya da baska bir gün bana haber verirseniz sevinirim dedim kahve ısmarlamak icin dolayısıyla şimdi ondan haber bekliyorum sabırsızlıkla. Ben ilk buluşmada malesef akıl tutulması oldu sanırım yeterince özenmemiştim. Kalın giymişti. Beni biraz kilolu hile sanmış olabilir. Daha doğrusu ilk kez görüşeceğim insana kendimi pazarlıyor gibi görünmek istememiştim. Ama erkekler nasıl düşünür bilmem. Yani beni ararsa gerçekten güzel görünerek gitmek istiyorum. Ve sizce fikri değişebilir mi erkekler konusunda tecrübeli olanlar fikrini söylerse sevinirim çok uzun olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim.
Uzman doktor. Doğuda terör bölgesinde. 20 gün falan oldu görüşeli. Bizim memlekete 7 saat uzaklıkta falan. Memleketten görev yerine dönerken benim olduğum yere uğradı ben ortada kalıyorumaraya çok uzun zaman giriyor ama. yani yakın bir tarihte buluşsaydınız iyi olurdu. kendisi doğuda mı çalışıyor. 35 yaşında hala pratisyen mi? bir de nasıl tanıştınız merak ettim.
bunun dışında ikinci görüşmede eğer samimi ve sıcak davranırsan fikri değişebilir neden olmasın. ayrıca kesin karar vermiş olsaydı bir daha görüşmeyi kabul etmezdi diye düşünüyorum. o yüzden görüşmeyi iyi değerlendirmen gerekiyor
Teşekkür ederim.yaşınız daha genç, bence bu tür görüşme denemelerini yapmanız ve bazılarından etkilenmeniz çok normal :)
bu arada size ısrarcı kesinlikle demem, bir kere daha görüşmek istemeye "ısrarcı" diyemem. ikincisinde de elektrik alınmazsa, o gider sıra bir sonrakine geliirr :)
Büyük ihtimalle öyle olurBen de 27 yaşındayım, ben de öğretmenim , benim de birçok gorusmem oldu olumsuz sonuçlanan. Ama şunu tecrübe ettim ki erkekler 1.görüşmede hoslanmadiysa ikinci görüşmeye gereksinim duymuyor. Ve sana şunu söyleyebilirim ki 2.görüşmenizde de sonuç değişmeyecek bence. Sen yine de hayırlısı için dua et
Bir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.Ben de 27 yaşındayım, ben de öğretmenim , benim de birçok gorusmem oldu olumsuz sonuçlanan. Ama şunu tecrübe ettim ki erkekler 1.görüşmede hoslanmadiysa ikinci görüşmeye gereksinim duymuyor. Ve sana şunu söyleyebilirim ki 2.görüşmenizde de sonuç değişmeyecek bence. Sen yine de hayırlısı için dua et
Bir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.
Burcun kova o da koçmuş. Borcumu özelliklerini taşıyorum. Bir de genelde mesafeli biriyim. Bir tarzım. Duruşum vardır. Hep böyle söylenir. Ilk görüşte öyle cici sempatik değilimdir. Konuşurken dikkatli olunması gerektiği izlenimini uyandırırim. Ama öyle değilimdir. Iç dünyamı hemen açmam herkese. Bu yüzden belki de çocuğa itici görünmüş olabilirim.burcunuz ne?
Bu kadar derken bir kere teklif ettimValla canım bilemicem ama bana bile itici geldi bir bayanın bu kadar görüşme talep etmesi. Yani erkek bu doğasında var bence . İllaki koşan kovalayan erkek olmalı bence. Tabi istisna erkekler vardır her konuda olduğu gibi
Merhaba hanımlar. Ben 27 yaşında bir öğretmenim. Yaklaşık üç hafta önce 35 yaşında biriyle tanıştırildim. O d doktor. Memleketten zorunlu hizmetini yaptığı yere giderken yolunun üzerinde bulunan benim zorunlu hizmetimiz yaptığım şehre geldi. Oturduk kahve vs. içtik. Bu arada gelmeden önce fotoğrafımı istedi gönderdim. Ben öyle fotoğrafında olduğumdan güzel çıkan birol değilim. Kendime göre güzelim de. En azından öyle sanıyorumneyse ben görüşmeye giderken yine olmayacak diye gittim. Çünkü genelde bu tarz görüşmelerde olumlu sonuç alamıyorum. Olmaz zaten düşüncesinde olduğum için de pek özenmedim kendime. An çok pişman oldum tabi. Çünkü görüşmenin sonunda çocuğun sohbetinden çok etkilenmiş bir şekilde kalktım. Bu arada yakışıklı diyemem çirkin de demem. Beni zaten sohbeti ve entelektüel kimliği etkiledi. Erkeklerde buna dikkat ederim ben. Yaşı gereği belki de olgun tavrı hoşuma gitti. Ben ikinci bir kez görüşme umuduyla ayrıldım kahveden sonra. Ama beni aramadı. Ben onu aradım. "Ikinci kez görüşmeye değer bulduğumu, sohbetini güzel bulduğumu" söyledim. "Ben de evlilik adına bir his oluşmadı ama istersen, sen öyle düşünüyorsan ben yine gelirim yine sohbet ederiz" dedi. Ben de "bunu 1 saatte anlayabilir misin ki" dedim. "Bende de bir elektrik oluşmadı ama en azından bir kez daha oturup konuşabiliriz diye düşündüm" dedim. Neyse senin için ilk görüşme önemli ise, böyle tecrübe ettiysen ikinci kez görüşmenin anlamı olmaz herhalde dedim. Vedalaştık ve kapattık telefonu. Aradan birkaç geçti. Benim hala aklımda idi sohbeti nezaketi tavrı. Kendi kendime şöyle dedim."Mihri uzun zamandır ilk defa birinden hoslndin bir kez daha görüş ne kaybedersin" dedim. En azından bir pişmanlık olmasın aylar ya da yıllar sonra dedim ve çocuğa mesaj attım, şöyle yazdim: Merhaba, nasılsın? Aklımda kalan hoş ve merak uyandırıcı bir bir sohbet henüz numaranı silmemisken beni bu mesajı yazmaya zorladı. Şu cevabı verdi: Neydi merak ettiğiniz şey. Ben de şunu yazdım: Bu biraz uzun olabilir. Eğer bir gün müsait olursanız size bir kahve ısmarlamak isterim. O da olur dedi. Ben de en son o zaman memlekete yolunuz düştüğünde sömestr veya yılbaşı dolaylarında ya da baska bir gün bana haber verirseniz sevinirim dedim kahve ısmarlamak icin dolayısıyla şimdi ondan haber bekliyorum sabırsızlıkla. Ben ilk buluşmada malesef akıl tutulması oldu sanırım yeterince özenmemiştim. Kalın giymişti. Beni biraz kilolu hile sanmış olabilir. Daha doğrusu ilk kez görüşeceğim insana kendimi pazarlıyor gibi görünmek istememiştim. Ama erkekler nasıl düşünür bilmem. Yani beni ararsa gerçekten güzel görünerek gitmek istiyorum. Ve sizce fikri değişebilir mi erkekler konusunda tecrübeli olanlar fikrini söylerse sevinirim çok uzun olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim.
Meslektaşım:) şöyle diyim inan bırak eger bak aramaz etmezse sen de arama. Sende benim gibi tezcanlısın ama yapma biraz merak duysun. Buluşma olursa da sen nasılsa nasıl giyineceğini vs bilyorsun doğal artı bakımlı oldugunu hisettir. :) mutlu ol gönlündeki olsun inşallah ya:)
Candır yazacaktımmeslektaş canidir diyeyim o zaman moral ve destek için teşekkür ederim. tamam aramayayim. Ne zaman memlekete geleceğine dair de mi aramayayim? Hiç mi? :)
meslektaş canidir diyeyim o zaman moral ve destek için teşekkür ederim. tamam aramayayim. Ne zaman memlekete geleceğine dair de mi aramayayim? Hiç mi? :)
Tamam söz veriyorumBırak arama sen teklifi etmişsin zaten. İkinci kez arama tavsiyem bu :)) Sen fazlasıyla yapmışsın elinden geleni dediğimi dinle o arasın şu gün geliyrum vs diye :) anlaştık mı :))
Tamam söz veriyorumhayırlısı artık aramazsa da nasip değilmiş diyeceğim. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?